"Білайн" презентує нові тарифи, в яких можна міняти sms і хвилини на гігабайти і навпаки

21 березня компанія "Білайн" (ПАТ «ВимпелКом») запускає вигідні та зручні тарифи "всім!". В рамках одного тарифу клієнти можуть обмінювати хвилини розмови або sms на гігабайти інтернету в залежності від своїх потреб, а абонентська плата залишиться колишньою.

- Нові тарифи стали частиною стратегії «Білайн», спрямованої на передбачення і задоволення потреб клієнтів. Ми створюємо екосистему з можливістю формувати і управляти тарифами, з доступними офісами продажів і обслуговування, розширюється набором сервісів і послуг. У наших магазинах є повний вибір брендів, а також унікальні пропозиції для абонентів, в тому числі в рамках партнерства з провідними виробниками пристроїв, - розповів виконавчий віце-президент з розвитку масового ринку ПАТ «ВимпелКом» Марек Слачік.

Розповімо докладніше про серію "всім!". Абоненти можуть використовувати такі можливості:

- Безкоштовно міняти хвилини і смс на гігабайти і навпаки. Кількість змін не обмежена і не збільшує абонентську плату.

- Дзвонити всередині тарифів на території Росії, не витрачаючи пакет хвилин і не вносячи додаткової плати.

- Спілкуватися, що не витрачаючи пакет мобільного інтернету, в популярних соціальних мережах за допомогою послуги # можноВСЁ, яка включена в ряд нових тарифів.

- Ділитися пакетами тарифів з іншими номерами.

Абонентська плата при цьому списується подобово.

У лінійку «ВСЁмоё!» Входять шість тарифів: від бюджетної «Всёшечкі» до найбільшого «Зовсім ВСЁмоё». Вирішувати скільки хвилин, гігабайт і смс потрібно і міняти їх співвідношення зможуть абоненти на тарифах «ВСЁмоё 1», «ВСЁмоё 2», «ВСЁмоё 3» і «ВСЁмоё 4», залишаючись при цьому в рамках обраного бюджету. Наприклад, у абонентів тарифів «ВСЁмоё 1», «ВСЁмоё 2» є можливість замінити повні пакети хвилин і смс на мобільний інтернет - це рекомендовані варіанти для планшетів і модемів або роутерів.

Крім того, можна безкоштовно і необмежену кількість разів вносити зміни в базовий варіант пакету можна буде в Особистому кабінеті або в мобільному додатку «Мій Білайн». Вони зберігаються і в наступні місяці, але в будь-який час є можливість налаштувати пакет під свої запити або повернутися до базового варіанту.

- Ми уважно стежимо за потребами наших Клієнтів. Для нас важливо, щоб абоненти «Білайн» отримували саме ті послуги, яких вони потребують. Тепер абоненти самі можуть сформувати свої тариф, більш відповідний їхнім запитам: для одних більше в пріоритеті мобільний інтернет, для інших - голосові виклики. Ми впевнені, що наші абоненти оцінять легкість в управлінні своїм тарифом і зручність самого пропозиції, - прокоментував Ірина Кузьміна, територіальний керуючий Челябінського кластера.

У нових тарифах зберігається популярна послуга # можноВСЁ, що надає безлімітний доступ до соціальних мереж і прослуховування музики онлайн. А безкоштовна опція «Ласкаво просимо», яка включена в тарифні плани, дає можливість дзвонити в країни СНД і ближнього зарубіжжя по комфортним цінами.

Перехід на нові тарифи «ВСЁмоё!» Безкоштовний, якщо це перша зміна тарифу абонентом за місяць.

Більш детальна інформація про параметри тарифних планів доступна на сайті www.beeline.ru з 21 березня 2018 року.

* Пропозиція діє на тарифах лінійки «ВСЁмоё!» З передплатної системою розрахунків і абонентською платою від 10 до 50 руб. / Добу в залежності від тарифу і філії підключення.

Новости