"Грань", 5 сезон, 8 серія

Восьма серія вийшов вчора    Фринча   Називається The Human Kind ( Рід людський ) і виглядає цілком собі нічого так Восьма серія вийшов вчора " Фринча "Називається" The Human Kind "(" Рід людський ") і виглядає цілком собі нічого так. Астрід і Уолтер дізнаються від Олівії, що трапилося з Пітером. Уолтер в паніці, кидається серед своїх інструментів і препаратів і тестує другий зразок жИлезного транзистора який Пітер всадив собі в моск. Зразок йому Олівія принесла, а їй, у свою чергу, Аніл.
Уолтер хитрим чином експериментує з до речі підвернувся стороннім мозком і методом екстраполяції з'ясовує страшне. Виявляється, прилад Спостерігачів, вбудувавшись в мозок, змінює його структуру. Він збільшує ту частину мозку, яка відповідає за раціонально-логічне мислення, і майже повністю пригнічує розділ, який відповідає за емоції. Наче ми цього раніше не знали.
Справжнім же проривом стає ще одне уолтерово спостереження: еволюція мозку триває, і якщо пройде ще зовсім небагато часу, то Пітера вже не вдасться повернути до попереднього стану. Відповідно, потрібно його переконати витягнути жИлезного черв'яка у себе з голови. Що, як ми розуміємо, буде непросто.
Робо-Пітер тим часом полює на Уіндмарка, він обрушує на нього чашки з гарячим чаєм і робить інші дрібні гидоти. Але Уіндмарк і сам не промах, і одного разу навіть ледь не вбиває Пітера. В цілому суперники йдуть дуже близько за очками, і хто вийде переможцем, ми дізнаємося після короткої реклами.
Дивіться серіал "Фринч", він прикольний.
Олівія ж, залишившись без роботи, і сильно страждаючи за фактом роботизації Пітера і втрати Ети, відправляється виконувати завдання черговий плівки Уолтера. Для цього їй потрібно в якомусь далекому замкадье закупити особливо потужний електромагніт. По дорозі їй зустрінеться всяке, включаючи товсту негритянку-екстрасенса і парочку невдалих розбійників-викрадачів. Але все, як ви розумієте, закінчиться добре.
Залишається, правда, питання: чи збереже Пітер свої козирні здатності (або хоча б деякі, типу телепортації), або бездарно протеряет їх, підставившись Уіндмарку? Але в цілому серія нічого так. Без особливих якісних проривів, але добротна.

Залишається, правда, питання: чи збереже Пітер свої козирні здатності (або хоча б деякі, типу телепортації), або бездарно протеряет їх, підставившись Уіндмарку?

Новости