"Королівська" новинка від Antonio Banderas: аромат Queen of Seduction

В цьому році вийшла чергова новинка від Antonio Banderas - жіноча туалетна вода Queen of Seduction. Саме ця "королева" склала компанію чоловічої версії аромату - King of Seduction. В цьому році вийшла чергова новинка від Antonio Banderas - жіноча туалетна вода Queen of Seduction

Антоніо Бандерас вже давно не тільки актор, але і досить успішний учасник парфумерного світу. Багато років під його ім'ям виходять аромати як для жінок, так і для чоловіків. І варто визнати, що серед "зоряного" різноманіття його творіння виглядають одними з найбільш гідних.

Прагнуть захопити парфумерний Олімп знаменитості один за одним випускають аромати, які в основному популярні лише серед їх справжніх фанатів. А ось Антоніо Бандерас робить ставку на красиву композицію, а не на свою популярність. Завдяки цьому бренд AB існує так довго і так добре всім нам знаком.

В цьому році вийшла чергова новинка - жіноча туалетна вода Queen of Seduction . Саме ця "королева" склала компанію чоловічої версії аромату - King of Seduction .

Давайте ж подивимося, що ховається в цій багатогранній флаконі, схожому на дорогоцінний камінь.

До речі, перш ніж ми зануримося в світ "королев", не можу не згадати про благодійну акцію, приурочену до виходу новинки: 100 рублів з кожної покупки ароматів Queen of Seduction, King of Seduction і King of Seduction Absolute, які носять ім'я знаменитого іспанця, будуть спрямовані до Фонду «Оголені серця» на основні напрямки роботи організації - створення системи безкоштовних послуг для сімей, які виховують дітей з порушеннями розвитку, і будівництво інклюзивних дитячих ігрових майданчиків.

Акція проходить до 31 серпня 2016 року ексклюзивно в магазинах Л'Етуаль.

Шукайте в магазинах Queen of Seduction ось з таой червоною наклейкою на коробочці:

А тепер ближче до справи, тобто зваблення. :)

Флакон дійсно гарний, схожий на алмаз, який ось-ось опиниться на діадеми або корони своєї власниці - королеви.

Без корони (тіари), звичайно ж, теж не обійшлося, вона розташувалася прямо над назвою аромату.

Сама туалетна вода - приємного зеленуватого відтінку, що заздалегідь створює уявлення про аромат. Це безперечно має бути щось свіже і літній.

І перше враження в даному випадку не буде помилковим. Queen of Seduction - це сам літню спеку, розбавлений легким вітерцем, заплутався в волоссі.

Піраміда аромату: Рожевий перець, жасмин, ірис, півонія, деревний акорд, амбра, шкіра, кедр, акорд амбри, акорд замші.

Багато хто говорить, що Queen of Seduction - копія Acqua di Gioia від Giorgio Armani. Так, вони дійсно схожі, обидва квітково-фруктово-ягідні. Але наша "королева спокушання" відрізняється від свого двійника головним чином своєю ягідної основою. Тут одну з головних ролей грає соковита малина, яка і створює фон для інших компонентів.

І хоча в першу чергу ми почуємо в композиції аромату ноти морської свіжості, немов хвилі донесли до берега ковток освіжаючою прохолоди, малину ми відчуємо теж практично відразу.

Малинові акорди плавно переливаються з квітковими, де особисто мій ніс тут же без запинки визначає півонія. Виходить такий собі Піоновий-малиновий коктейль, який вам подали під час вечері на терасі ресторану, що знаходиться на узбережжі. Ти ніби чуєш шум прибою, крики чайок і аромат квітучого саду.

Аромат чарівний, свіжий і, на перший погляд, досить простий. Але вся його простота виявляється настільки привабливою, що розлучатися з Queen of Seduction зовсім не хочеться. Спокуса скористатися саме їм з кожним днем ​​стає все більше, особливо зараз, коли так тягне до моря і здається абсолютно неможливим відпустити літо.

А завдяки досить високій стійкості освіжаюча ягідно-квіткова серпанок буде оточувати вас як мінімум кілька годин. За цей час можна підкорити не одне серце. :) Я б, звичайно, не назвала його звабливим або якимось магічно-привабливим, як пророкує нам назву, а ось приємним, ніжним і жіночним - запросто. І хоча я не знайома з чоловічою варіацією аромату - King of Seduction - підозрюю, що він і "королева" стануть чудовою парою, адже Антоніо Бандерас знає толк в звабу. :)


16 серпня 2016
парфумерія туалетна вода Л'Етуаль Antonio Banderas

Новости