"Міст-Експрес" запустив сервіс доставки покупок із зарубіжних інтернет-магазинів

21 Ноября, 2014 року, 10:00

14111

Українська логістична компанія «Міст-Експрес» запустила інтернет-сервіс доставки товарів із зарубіжних інтернет-магазинів MyMeest . Як стверджує директор Meest Group Ростислав Кисіль, завдяки мережі представництв по всьому світу, яку розвиває компанія, українці можуть купувати товари в інтернет-магазинах США, Канади та Європи дешевше і простіше. Також MyMeest обіцяє вирішити проблеми користувачів з оплатою покупок.

Також MyMeest обіцяє вирішити проблеми користувачів з оплатою покупок

«99% зарубіжних інтернет-магазинів не доставляє в Україну, а у нас по всьому світу є офіси, склади і повний фулфілмент, в тому числі обслуговування клієнта. Ми приймаємо вашу посилку, якщо ви не можете оплатити її картою - робимо це за вас. А ще за допомогою нашого сервісу можна в режимі онлайн керувати своїми посилками, переукомплектовивать їх і відслідковувати їхнє місце розташування », - розповів AIN.UA Кисіль.

Роблячи покупку на сайті закордонного інтернет-магазину, користувач вказує в якості одержувача найближчого відділення «Міст-Експрес» (в США і Канаді їх понад 500, в європейських країнах - 180). При цьому, якщо у покупця виникнуть труднощі з оплатою покупки банківською картою, її можна оплатити готівкою в одному з терміналів GlobalMoney, а MyMeest переведе кошти на рахунок іноземного банку. Посилка надходить на місцевий склад, а звідти, відправляється в Україні. Забрати посилку можна в найближчому відділенні «Міст-Експрес».

Як відомо, посилки з-за кордону в Україну дорожче 150 євро обкладаються адміністративний збір. «Безпосередньо відправляти посилки з зарубіжних інтернет-магазинів в Україні невигідно. За кожне відправлення платити $ 20-40 - це багато. «Міст-Експрес» надає віртуальний адреса, на якому консолідується товар з різних посилок в одну, яка відправляється в Україні », - пояснив президент Української асоціації директ-маркетингу Валентин Калашник. Для прорахунку вартості доставки в кожному індивідуальному випадку на сайті є спеціальний калькулятор .

Для прорахунку вартості доставки в кожному індивідуальному випадку на сайті є спеціальний   калькулятор

Саму платформу можна назвати унікальною - в Україні існують такі майданчики як Americanshop , Easyxpress , Okidoki , Ebaytoday . «Але більшість подібних сервісів користуються саме« Міст Експрес »як транспортно-логістичним каналом доставки згрупованих пересилань в Україні. Цю послугу «Міст-Експрес» надає вже не перший рік. Також важливо розуміти, що найбільш чутлива для клієнта частина сервісу - це витрати, пов'язані з митним очищенням, і саме у «Міст-Експрес» тут найзручніші рішення. Оновлення з вельми привабливим тарифом означає, що «Міст-Експрес» зважився на конкуренцію зі своїми В2В-клієнтами. Мабуть, є розрахунок так заробити більше », - прокоментував Валентин Калашник.

Нагадаємо, через високі держмита, товари зарубіжних інтернет-магазинів обходяться українцям в півтора рази дорожче їх ціни. Так йдуть справи з тих пір, як в рамках антикризового законопроекту, прийнятого в березні 2014 року, депутати запропонували оподаткувати в 10% товари з-за кордону вартістю від 150 євро, а не від 300 євро, як раніше. Плюс 20% ПДВ. У підсумку виходить солідна надбавка, яка здорожує товар на 30%.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити нам.

Помітили помилку?

Новости