"Південний потік" будується за графіком - Газпром - Економіка - Роботи в Сербії і Болгарії почнуться до літа, запевняють в компанії

  1. Орфографічна помилка в тексті:

28 квітня 2014 року, 9:16 Переглядів: 28 квітня 2014 року, 9:16 Переглядів:   В Газпромі запевняють, що з Південним потоком все нормально

В "Газпромі" запевняють, що з "Південним потоком" все нормально. Фото: & nbsp; vtabloid.com.

Проект "Південний потік" реалізується відповідно до графіка. Про це повідомило правління ВАТ " Газпром ", Передає прес-служба монополіста.

"У Республіці Болгарія найближчим часом буде укладено договір на поставку обладнання та матеріалів, будівельно-монтажні роботи, навчання персоналу і введення в експлуатацію ділянки газопроводу. У Республіці Сербія виконуються аналогічні роботи. Планується, що основне будівництво в Болгарії і Сербії почнеться влітку цього року ", - наголошується в повідомленні.

Крім того, зазначено, що крім Болгарії та Сербії, роботи в проекті планується участь Угорщини, Словенії, Хорватії, Македонії та Австрії.

Відзначимо, що раніше Болгарія демонтувала на своїй території труби "Південного потоку" з першим звареним швом . Однак після цього в країні заявили, що як і раніше беруть участь в будівництві російського газопроводу.

Як відомо, ЄС погрожує заморозити будівництво "Південного потоку" в якості санкції проти Росії. Як наголошується в резолюції Європарламенту, газопровід "Південний потік" не повинен бути побудований .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Південний потік "будується за графіком - Газпром". інші Новини економіки дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости