"Сибирьтелеком": від введення тарифів виграють мало розмовляють абоненти і дачники

30 січня 2007 р 11:33

В першу чергу користь від введення нових тарифів на місцевий телефонний зв'язок відчують мало розмовляють абоненти. З 1 лютого принципу зрівнялівки - коли ті, хто говорив понад 1000 хвилин, і ті, хто рідко піднімав трубку, - не буде. Значна частина абонентів, які розмовляють буде платити менше чинного раніше розміру абонентської плати. Виграють також і завзяті дачники і садівники, які живуть за містом все літо, а то і більше. Вибравши тариф "Почасовий", в період дачного сезону вони будуть щомісяця платити всього 125 рублів, а не 190 (в Барнаулі), як це було раніше.

Про це розповів заступник генерального директора ВАТ "Сибирьтелеком" директор Алтайського філії Юрій Терентьєв під час відбулася днями "прямої лінії" .

Літнім і малоговорящім людям, які часто дзвонять в реєстратури поліклінік, довідкову аптек і інші відомства соціального спрямування, Юрій Терентьєв порадив вибрати тарифний план "Соціальний", за умовами якого, наприклад живучи в Барнаулі, можна дзвонити по 42-м телефонними номерами в різні служби безкоштовно .

За годину роботи «прямої лінії» керівник відповів на 23 питання. В основному дзвонили з тих населених пунктів, де з 1 лютого цього року абонентам буде наданий вибір з 4-х тарифних планів на місцеві телефонні з'єднання. Велика частина тих, що дзвонили абонентів цікавилася, чи не помилилися вони з вибором тарифного плану, а також як поміняти тарифний план, чи можуть вони протягом місяця дізнатися кількість наговореної хвилин і т.п. Інша частина адресованих керівнику Алтайського філії питань стосувалася пільг: чи збережуться пільги для ветеранів та інвалідів ВВВ, чи зміниться величина компенсації і для кого і т.д.? Ще частина звернень стосувалась тарифікації: чи включаються в нові тарифні плани міжміські дзвінки, а також дзвінки на мобільні телефони? Відповіді Юрія Терентьєва будуть опубліковані в найближчих випусках газет "Вільний курс" і "Єдина Росія на Алтаї".

Нагадаємо, за даними на 22 січня в Алтайському краї з тарифним планом визначилися більше 70% абонентів . Найбільшою популярністю поки користується тариф "Комбінований". За прогнозами Юрія Терентьєва, остаточні підсумки вибору тарифних планів будуть іншими. Через кілька місяців багато перейдуть на тарифний план "Погодинний". Про це свідчить той факт, що 80% жителів населених пунктів, які користувалися раніше "повременку", віддали їй перевагу і в цей раз, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю Алтайського філії ВАТ "Сибирьтелеком".


30 січня 2007 р 11:33   В першу чергу користь від введення нових тарифів на місцевий телефонний зв'язок відчують мало розмовляють абоненти

Ще частина звернень стосувалась тарифікації: чи включаються в нові тарифні плани міжміські дзвінки, а також дзвінки на мобільні телефони?

Новости