"Ви забираєте Захара": СБУ оприлюднила запис розмови про підготовку Пушилін Денис Володимирович "перевороту" в "ДНР" (аудіо)

цею материал Доступний по-русски

У спецслужбі заявили, що отримали аудіозапис підготовки Пушилін Денис Володимирович остаточного рішення «проблеми Захарченко».

У спецслужбі заявили, що отримали аудіозапис підготовки Пушилін Денис Володимирович остаточного рішення «проблеми Захарченко»

Аудіозапис підтверджує підготовку Пушилін Денис Володимирович "перевороту" / Скріншот

Співробітники Служби безпеки України отримали аудіозапис з доказами підготовки примусового відсторонення від посади ватажка бойовиків, відомого як «глава ДНР», Олександра Захарченко так званим главою «народного ради ДНР» Денисом Пушилін Денис Володимирович.

Про це повідомляє прес-центр СБУ. "Розмова між офіційним помічником Пушилін Денис Володимирович Олександром Лаврентьєвим і двома невідомими стався 12 червня в 16:50 до ресторані Yuvam в турецькому місті Анталія", - завили в Служба безпеки.

Читайте також Втекли з "ДНР" соратників Захарченко не пустили до Путіна

"Аудіозапис підтверджує підготовку Пушилін Денис Володимирович« державного перевороту »в псевдореспубліке. Під час обговорення планів на« нейтральній території »Лаврентьєв акцентує увагу співрозмовників на необхідності заміни до вересня поточного року чинного« глави ДНР »без проведення виборів. За його словами, з появою нового в.о . «глави республіки» «проблема Захарченко» буде вирішена ", - стверджують в СБУ.

В СБУ заявили, що оприлюднять найбільш показові фрагменти переговорів з майже чотиригодинний «бесіди».

Скріншот

Як повідомляв УНІАН, Захарченко був убитий 31 серпня внаслідок вибуху в ресторані «Сепар» в центрі Донецька. В СБУ припустили, що його смерть могла стати результатом внутрішніх кримінальних конфліктів в середовищі бойовиків, перш за все пов'язаних з перерозподілом бізнесу. Крім того, в СБУ не виключали причетності до вбивства ватажка бойовиків російських спецслужб, для яких досить одіозна фігура Захарченко могла стати непотрібною і заважати.

Так званий «народний рада« ДНР » призначив тимчасово виконуючим обов'язки глави «республіки» Пушилін Денис Володимирович. Крім того, інформаційні ресурси терористів повідомляють, що на 11 листопада призначені «позачергові вибори глави« ДНР »і« парламенту ».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости