"Занадто очікувано": зірки і користувачі соцмереж про Самойлової на "Євробаченні"

  1. В одну річку двічі
  2. Хоробра і ранима
  3. Ось це номер!

Вперше після введення півфіналів в 2004 році Росія не вийшла в фінал пісенного конкурсу "Євробачення". Цього року нашу країну представляла співачка Юлія Самойлова з піснею I will not break. Що пішло не так, і як користувачі соцмереж відреагували на поразку в конкурсі - в матеріалі порталу Москва 24.


Відео: YouTube / Eurovision Song Contest

В одну річку двічі

Спочатку Юлія Самойлова повинна була взяти участь в конкурсі ще в минулому році, однак цього не сталося в силу політичних причин. У 2015-му Самойлова в'їхала на територію Криму через Росію і виступила з концертом перед кримчанами. Через це влада України заборонила їй в'їзд до країни терміном на три роки, так що Юлія була змушена пропустити конкурс, який пройшов в Києві.

У відповідь керівництво "Першого каналу" взагалі відмовилося транслювати конкурс на території Росії і пообіцяв, що Самойлова виступить в наступному році. Так і сталося.

Хоробра і ранима

Вперше після введення півфіналів в 2004 році Росія не вийшла в фінал пісенного конкурсу Євробачення

Фото: ТАСС / В'ячеслав Прокоф'єв

Більшість зірок вітчизняного шоу-бізнесу прокоментували провал набагато м'якше, ніж це зробили користувачі соцмереж, що в загальному і зрозуміло: все ж Самойлова для них - колега по цеху, і вони знають, як важко буває переживати такі поразки.

Так, Філіп Кіркоров заявив, що засмучений через те, що сталося і назвав Юлію хороброї дівчиною, у якої чомусь не вийшло "до кінця розкритися".

Член національного журі "Євробачення-2018" Яна Рудковська заявила , Що Самойлова заспівала набагато краще, ніж на генеральному прогоні, і все, що сталося - це не її вина, а збіг обставин.

А ось Йосип Пригожин був більш жорстким: він сказав , Що склалося враження, ніби співачка не чула власний голос, але додав, що, можливо, причиною тому став технічний збій. Крім того, він упевнений, що ситуація не має відношення до упередженості з боку Європи. "Не треба на жалості ганяти. Мене найбільше дратує, коли ми намагаємося на жалості витягувати людей назовні. Це неправильно категорично. Мені було соромно слухати. Виступ був мега-слабким. Це було найслабше виступ учасника від Росії на Євробаченні. Так не можна. І нехай на мене не ображаються ", - заявив він.

Продюсер ж "Першого Каналу" Юрій Аксюта попросив росіян висловити слова підтримки на адресу співачки, так як вона - дуже ранима людина і відчуває свою відповідальність за результат. Плюс, Аксюта зізнався, що подія дуже болісно, ​​в тому числі, для нього: "Я не знаю, що вплинуло [на те, що Росія не пройшла у фінал], мені складно відповідати на це питання з двох причин. Перша - я сам був продюсером виступу Юлі, сам підбирав і режисера, і авторський колектив, який робив пісню, аж до костюмів. Значить, це мій провал як продюсера. і друга обставина: оскільки я досить добре знаю конкурс пісні "Євробачення", тому що займаюся ним з 2000 року, то можу вам сказати, що "Євробачення" - це велика р вічка, кому пощастить і хтось цю рулетку крутить - ми не знаємо ".

Ось це номер!

За словами режисера-постановника номера Самойлової Олексія Голубєва, якого цитує RT, номер був вкрай складним в підготовці, але завдяки професіоналізму закулісної команди в Лісабоні, все пройшло гладко. Ось тільки користувачам російського сегмента так не здалося.


Хоча вірніше буде сказати, що більшість користувачів звернули увагу зовсім не постановку, а на якість виконання самої пісні.


Втім, для деяких росіян такий результат був цілком очікуваним.


Але, звичайно, є і ті, хто підтримує Юлію.

Новости