Радіокеровані моделі транспорту від Siku!

Шанувальники і колекціонери ігрових моделей транспорту зможуть порадувати себе новими моделями транспорту, також в продаж надійшов новий набір із серії   Siku World   c   комбайном для валки лісу John Deere
Шанувальники і колекціонери ігрових моделей транспорту зможуть порадувати себе новими моделями транспорту, також в продаж надійшов новий набір із серії Siku World c комбайном для валки лісу John Deere . А особливо хочеться відзначити дві нові серії моделей на радіоуправлінні - Siku Control і Siku Racing .
Siku Control - це серія сільськогосподарської та спеціальної техніки і вантажівок в масштабі 1:32, якими можна управляти дистанційно за допомогою пульта.
Завантажувати і розвантажувати вантажі, відтворювати роботи на поле, викопати траншею - все це можливо з новітньою технологією Siku Control! Техніка та вантажівки цієї категорії оснащені новітньою електронікою і контролюються радіотехнікою 2,4 ГГц. Завдяки вбудованим рульовим і приводним СЕРВОПРИВОДИ діти можуть легко причіплювати причепи, управляти маневрами рульового транспорту або дистанційно керувати причепами. Тепер захоплюючі і реалістичні сценарії можна відтворити за допомогою радіокерованих моделей Сіку Контрол.
Siku Racing - гоночні машинки на радіоуправлінні в масштабі 1:43, а також цілі набори машинок на гоночному треку і додаткових елементів для створення неймовірно реалістичною гри. Гоночні машинки оснащені надміцним металевим корпусом і мають чотири пропорційно регульовані ступені швидкості. За допомогою пульта дистанційного керування ви керуєте гонщиками на частоті 2,4 ГГц ..
На сайті представлена ​​велика кількість популярних моделей реалістичного транспорту, зустрічається по всьому світу на міських дорогах і за межею міста. І модельний ряд регулярно поповнюється новинками.
Подивитися всі новинки Siku можна тут .

Новости