Рак - камені талісмани ♡

  1. Камені для Раків - що зробить Раків щасливішим?
  2. Камені по декадах для знаків зодіаку Рак
  3. Дивіться у відео, яке то каміння для непостійних і романтичних Раків
  4. Камені для чоловіків Раков
  5. Камені, які не підходять Ракам
  6. Який камінь підходить Ракам? Однозначно той, на чию силу люди це знака буду свято вірити. Однак....

На життя кожного знака зодіаку впливає певна планета. Саме її дії покликані згладжувати або підсилювати відповідні зодіаку камені. Ви дізнаєтеся, які камені підходять Ракам.

Одні будуть берегти, інші допомагати, треті підтримувати і стимулювати. Камені для Раків можуть стати справжніми друзями. Якщо їх правильно вибрати. Які камені підходять знаку зодіаку Рак? Талісмани і каміння, які зроблять чоловіків і жінок Раків щасливішим.

Найромантичнішого, непостійного і емоційного знаку зодіаку Рак, як нікому потрібен твердий наставник - камінь знака Рак. Їх покровителька Місяць і стихія вода робить життя своїх підопічних мінливою, постійно вимагає вибору. Мінерали підкажуть правильний варіант і вбережуть від розчарувань.

Камені для Раків - що зробить Раків щасливішим?

Смарагд. Камінь покликаний боротися зі шкідливими нахилами свого господаря знака зодіаку Рак. Він відмінно заспокоює нервові натури, береже їх від стресу і перенапруги. Смарагдові камені для Рака притягують натхнення і успіх. Правда він не терпить брехні і злоби, починаючи темніти, мінерал втрачає свої захисні властивості.

Правда він не терпить брехні і злоби, починаючи темніти, мінерал втрачає свої захисні властивості

Камені для знака зодіаку Рак

Перли. Надає знаку зодіаку Рак впевненість в собі, охороняє від необачних рішень. Камінь, незалежно від цінності є відмінним оберегом. Він дуже чутливий до будь-яких негативних вібрацій. Перлове намисто здатне вберегти від будь-якої заздрості, псування і пристріту.

Камені для знака зодіаку Рак

Гематит. «Кривавий камінь», з давніх часів йому приписували захисні властивості. Гематит робить енергетику Раков сильної і направляє її в потрібне русло. Він дає відчуття захищеності і впевненості в завтрашньому дні. Це швидше чоловічий камінь зодіаку Рак. Багато воїни носили з собою кровавік, він надавав сил, боровся зі страхом і захищав на поле бою.

Камені для знака зодіаку Рак

Камені по декадах для знаків зодіаку Рак

Перші Раки (21.06 - 30.06) найчутливіші і вимагають надійного охоронця. У цьому їм допоможуть: гематит, місячний камінь, сердолік, гірський кришталь, аметист. Ці мінерали вбережуть від неприємностей і розчарувань.

Середні Раки (1.07 - 12.07) дуже сильні, цілеспрямовані, амбітні особистості. Згладити їх часом агресивну напористість, цинізм, допомогти налагодити контакти зможуть камені відповідні Ракам: бірюза, геліотроп, перли, сардонікс, опал і хризопраз.

Останні Раки (13.07 - 22.07) творчі натури. Риса характеру, яка заважає їх росту - невміння говорити «ні» близьким і друзям. Аквамарин, берил, смарагд, турмалін, рубін принесуть не тільки удачу, але і допоможуть розібратися з внутрішніми стражданнями цих чутливих зодіакальних представників.

Більш точно визначити, які камені Вам підійдуть можна за допомогою безкоштовного сервісу підбору каменів талісманів по даті народження - тут .

Дивіться у відео, яке то каміння для непостійних і романтичних Раків

Камені для жінок Раків

Жінки знака зодіаку Рак відмінні мами, вірні дружини, справжні берегині домашнього вогнища. Камені з потрібною енергією допоможуть їм стравити цієї нелегкою місією, додадуть впевненості і захистять від поганого зовнішнього впливу.

халцедон позбавить від песимістичного настрою. Сприйнятливим жінкам для внутрішньої гармонії потрібен місячний камінь. Перли найбільш підходящі камені Рака жінки. Вони служать як талісманом для Раків, так і оберегом. Правда незаміжнім леді не варто захоплюватися цим каменем, він більш підходить заміжнім жінкам.

Камені для чоловіків Раков

Талісман для чоловіків Раков - невеликий аметистовий камінчик в запонки або кільце з авантюрином. Чоловік камінь зодіаку Рак - онікс. Це обереги сміливих, рішучих і наполегливих. Саме цих якостей іноді не вистачає сором'язливим і вразливим Ракам. Агат і карнеол принесуть удачу в справах, допоможуть швидше домогтися успіху. Вони стимулюють внутрішню енергію, бережуть від меланхолійних настроїв. Смарагд дарує своєму господареві відмінний настрій і допомагає спілкуватися.

Камені, які не підходять Ракам

Камінь Рака зодіаку - прозорий, світлий. Похмурі і занадто агресивні камені, такі як гранат вкрай небажані. Завдати шкоди романтикам може алмаз і раухтопаз, що випромінюють величезну енергетику.

Наша порада. Хочете зробити талісман для себе? Купуйте камені, які Вам підходять, створіть свій браслет або намисто. При його створенні думайте про хороше, своїх цілях, зарядіть талісман на удачу. Де купити недорогі камені для створення амулета або готові талісмани - дивіться тут .

Де купити недорогі камені для створення амулета або готові талісмани - дивіться   тут

Який камінь підходить Ракам? Однозначно той, на чию силу люди це знака буду свято вірити. Однак. нехтувати порадами астрологів не варто, краще вибрати камінь за зодіаком і подумки наділити його добрими могутніми силами.

З любов'ю, Редакція Явмоде.ру

ру

Камені для Раків - що зробить Раків щасливішим?
Які камені підходять знаку зодіаку Рак?
Камені для Раків - що зробить Раків щасливішим?
Хочете зробити талісман для себе?
Який камінь підходить Ракам?

Новости