Rapoo - новий бренд на ринку України.

  1. Rapoo - від ідеї до загального визнання
  2. Rapoo - якість, підкріплене не тільки словами
  3. Rapoo - гаджети, які змістили світові бренди
  4. Найтонша в світі бездротова клавіатура Blade.
  5. Наймініатюрніша бездротова мишка 3300р
  6. На зручніше гарнітура Н 1030

18-го вересня в магазині "ЗОНА51" очікується перша поставка бездротового периферії Rapoo. Це перше надходження в Україну продукції бренду Rapoo, яка встигла завоювати популярність на ринках багатьох країн. Всі товари, що входять до першої поставку, вже зараз доступні до попереднім замовленням на нашому сайті:

компанія Eletek , Дистриб'ютор комп'ютерних комплектуючих на території України, уклала угоду про співпрацю з найбільшим виробником комп'ютерної периферії в Китаї - брендом RAPOO.

Головними відмінними рисами новинки українського ринку є унікальний дизайн пристроїв, використання інноваційних технологій, простота і надійність в експлуатації, а також більш доступна ціна в порівнянні зі своїми конкурентами.

Заснована в 2002 році, компанія RAPOO починала свій шлях з ОЕМной збірки периферії для провідних компаній. В процесі роботи, співробітники RAPOO почерпнули безцінний досвід і кращі якості своїх партнерів, а в 2007 році запустили лінійку периферії під власним брендом. RAPOO прославилися за рахунок застосування інноваційних технологій - саме вони першими застосували революційну бездротову технологію на частоті 2,4 ГГц, представили першу в світі бездротову ігрову мишу V8, перший адаптер одночасно підтримує з'єднання з мишкою, клавіатурою і гарнітурою і багато іншого ідеї, що стали трендами. А в 2011 році компанія анонсувала лінійку мишей на базі бездротової технології з'єднання з частотою 5,8 ГГц, які характеризуються більш високою якістю зв'язку і терміном автономної роботи без підзарядки.

Сьогодні, завдяки створенню повного продуктивного циклу на всіх етапах - від створення концепту периферії і її технічних характеристик, до дизайну упаковки, RAPOO гарантує контроль якості на всіх етапах виробництва. Також, за рахунок відсутності зайвих ланок в каналі збуту і наявності власного виробництва, вихід на новий ринок бездротового продукції від RAPOO супроводжувався зниженням падінням цін на аналогічну продукцію серед конкурентів - Microsoft і Logitech.

Згідно з даними авторитетного китайського агентства маркетингових досліджень Zol, компанія RAPOO за результатами 2011 року посідає лідируючі позиції на ринку комп'ютерної периферії Китаю, контролюючи близько 60 відсотків ринку в своїй сфері.


Згідно з даними авторитетного китайського агентства маркетингових досліджень Zol, компанія RAPOO за результатами 2011 року посідає лідируючі позиції на ринку комп'ютерної периферії Китаю, контролюючи близько 60 відсотків ринку в своїй сфері

«Напис« Made in China »- вже давно перетворилася в тренд і перестала бути діагнозом, якщо мова йде про сучасних IT-технологіях,» - заявляє дистриб'ютор Rapoo в Україні.

«Найбільша китайська компанія RAPOO, що спеціалізується на виробництві комп'ютерної периферії, активно виходить на ринок Східної Європи. В кінці 2011 року продукція компанії з'явилася в Росії, а в третьому кварталі 2012 року вона буде доступна і для наших співвітчизників. Завдяки партнерським угодам з провідними національними та регіональними роздрібними мережами, що спеціалізуються на продажу споживчої електроніки та комп'ютерної техніки, продукція RAPOO буде представлена у всіх великих містах і більшості обласних центрів України. При ціноутворенні, ми врахували специфіку нашого ринку і постаралися зробити ціни на продукцію максимально доступними, а широкий асортимент дозволить кожному користувачеві, вимогливому до комп'ютерних комплектуючих, вибрати відповідне пристрій.

Варто додати, що вся офіційно придбана периферія від RAPOO супроводжується трирічною гарантією від виробника, а її поява очікується на нашому ринку вже у вересні 2012 року.

Мишки, клавіатури, навушники - це те, без чого не обходиться повсякденність більшості з нас. І регулярно ринок цих гаджетів поповнюється цікавими новинками. Але не тільки розширюється асортимент продукції відомих компаній-виробників, але і поповнюється список цих самих компаній. Так, світове комп'ютерне співтовариство вирішила підкорити китайська компанія Rapoo.

Rapoo - від ідеї до загального визнання

Перш, ніж замахнутися на всесвітню популярність, компанія Rapoo підкорила рідний китайський ринок. 2002 - рік заснування компанії. Тоді це було лише невелике підприємство з маленьким штатом співробітників, але з великими амбіціями, інноваційними ідеями в китайському місті Шеньчжені. За часів божевільного розвитку технологій і розробок в області комп'ютерних комплектуючих, коли здавалося б наздогнати світовими лідерами і чимось здивувати споживачів практично не можливо, компанія зробила ставку на бездротові гаджети. І вже в 2007 році Rapoo представила власну лінійку мишок і клавіатур - без проводів, без банальностей в дизайні, без вад в якості. І китайські споживачі високо оцінили новинки ринку. Тепер бренд Rapoo впевнено виходить на ринок країн СНД і Європи.

Rapoo - якість, підкріплене не тільки словами

Продукція компанії Rapoo відповідає всім сучасним стандартам якості. Відмінною особливістю компанії є повний контроль усього виробничого циклу - від розробки дизайну і до створення яскравої упаковки. Вся продукція виробляється власними силами. Контроль якості здійснюється на кожному етапі виробництва. Крім того, такий підхід до виробництва дозволяє компанії пропонувати найбільш вигідні ціни і швидко реагувати на будь-які зміни ринку.

Товари Rapoo виробляються тільки з високоякісних матеріалів. Всі вони проходять ретельну перевірку, завдяки цьому будь-який продукт компанії відрізняється високими експлуатаційними характеристиками - гаджети не тільки яскраві і привабливі, але і викликають позитивні емоції в процесі їх щоденного використання. Завод компанії Rapoo в сфері комп'ютерної периферії входить в трійку за своєю величиною і обсягами виробництва в Китаї, займаючи площу в 80 000 квадратних метрів - це повністю роботизовані виробництво, мінімум людського фактора, максимум якості, відсутність браку і дефектів за рахунок впровадження системи якості ISO.

Ще одним фактом, який забезпечив Rapoo всесвітнє визнання стали інновації. Унікальний дизайн, яскравим прикладом якого стала лінійка клавіатур Blade - це тільки вершина айсберга. У начинці пристроїв також використовуються передові технології галузі. Так, раніше Rapoo першими застосували в своїй периферії технологію бездротового з'єднання 2,4 ГГц, а сьогодні оновлена ​​лінійка мишей від Rapoo споряджена унікальною абсолютно унікальною технологією з'єднання на частоті 5,8 ГГц. І це не просто цифри - нова технологія забезпечує високу якість зв'язку, більш низьке енергоспоживання, і, що важливо, його використання не відбилося на ціні пристроїв, які залишилися такими ж доступним і привабливими.

Як часто буває в Китаї, висока популярність бренду спровокувала появу на ринку численних неякісних підробок, які могли б завдати шкоди іміджу Rapoo. Однак виробники подбали і про це. Вся оригінальна продукція компанії захищена спеціальним кодом. Він розміщується на нижній частині всіх пристроїв. За цим кодом на спеціальних сайтах www.cn12365.org , www.bjtsb.gov.cn можна перевірити, чи дійсно виготовлений девайс компанією Rapoo.

Rapoo - гаджети, які змістили світові бренди

Фахівці компанії давно відійшли від шаблонів і зосередили свою увагу на інноваціях і підвищення лояльності своїх покупців, ніж зуміли нав'язати конкуренцію таким відомим брендам, як Microsoft і Logitech. Уже в 2010 році продукція Rapoo зайняла 42,7% всього китайського ринку комп'ютерної периферії. Крім цього, вже сьогодні бездротові гаджети компанії реалізуються в 35 країнах світу. Вироби компанії спромагалася безлічі нагород на спеціалізованих виставках. Гідно оцінили товари і самі користувачі. Продукція компанії зручно поділена на сегменти: базовий, середній і преміум, завдяки чому кожен покупець може вибрати мишку, клавіатуру або навушники в залежності від своїх побажань і можливостей.

Описуючи продукцію бренду, можна неодноразово згадувати слово "самий".

Найтонша в світі бездротова клавіатура Blade.

Не тільки яскравий дизайн і звання найтоншої клавіатури в світі виступають її достоїнствами, а також унікальний підйомник механізм роботи клавіш, який забезпечує приємні тактильні відчуття і значно підвищує надійність роботи клавіатури;

Детальніше: Rapoo E9070

Наймініатюрніша бездротова мишка 3300р

відмінне рішення для витончених жіночих рук або любителів компактності і портативності - з привабливим дизайном і вже згаданої вище частотою 5,8 ГГц.

Детальніше: Rapoo 3300p

На зручніше гарнітура Н 1030

вбудований мікрофон і відсутність проводів надають значно більше свободи! Спілкуйтеся в скайпі в будь-якому місці, без прив'язки до комп'ютера або ноутбука! Стильна, зручна гарнітура сподобається і тим, хто звик робити пробіжки або займатися в спорт-залі під улюблену музику!

Детальніше: Rapoo H1030

Це лише невеликий перелік продукції, яка вже встигла наробити шуму в айті-сфері та завоювати серця армії шанувальників. Доступна ціна, відповідну якість, креативний дизайн і повна відсутність проводів - все це гарантує бренду Rapoo популярність і визнання як покупцями, так і професіоналами в сфері сучасних комп'ютерних технологій.

Новости