Раптово помер лідер популярної британської поп-групи (фото, відео)

У середу, 11 квітня, раптово помер лідер популярної британської групи The Overtones Тіммі Матлі. Поки обставини смерті співака невідомі.

У вересні 2016 року біля Матлі діагностували рак шкіри третього ступеня. Через хворобу він відмовився від участі в різдвяному турі групи, але повернувся на сцену в липні 2017 року. У січні 2018 року Тіммі повідомив шанувальникам, що результати останніх аналізів виглядають добре, і що меланома практично відступила.

«Ми знаємо, ця новина розіб'є вам всім серце так само, як і нам. Спасибі за любов і підтримку в цей важкий час », - написали в Twitter учасники The Overtones Марк Френкс, Лейчі Чепмен, Майк Кроушоу і Даррен Еверест.

Учасників групи абсолютно випадково відкрив скаут звукозаписної компанії Warner Bros. Records в 2010 році. Хлопці прикрашали магазин в Лондоні поруч з Оксфорд-стріт. Під час обідньої перерви вони вирішили попити чаю, а заодно поспівати трохи. Тут їх і почув представник звукозаписної фірми. Він був у захваті від вокальної злагодженості молодих людей.

Група The Overtones. Тіммі Матлі другий ліворуч (фото Getty Images)

Перший диск The Overtones вийшов в листопаді 2010 року. Він називався Good Ol 'Fashioned Love і став платиновим у Великобританії і Ірландії. Група записала потім ще чотири студійні альбоми.

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter

Новости