Ray-Ban 2013

  1. Legends
  2. Tech
  3. FLIP OUT

Що пропонує нам Ray-Ban у 2013 році? Офіційний сайт Ray-Ban являє по-перше, перевірені часом, але не виходять з моди легендарні колекції , По-друге, класичні моделі, прикрашені шкірою ручної вичинки, по-третє, колекція раритетних принтів, по-четверте, лінія очок, створена з використанням інноваційних технологій і матеріалів, і по-п'яте, колекція зі змінними лінзами - новітній винахід. У нашому магазині ви зможете купити окуляри рей бен колекція 2013 року.

Legends

Легендарні класичні моделі, які не підвладні часу: Aviator , Laramie, Round і Meteor. У цій колекції використовуються кращі матеріали і три вантажних кольору лінз. Ця класика зробить Ваш вигляд неповторним і оригінальним, у неї є твердість духу і круту вдачу - це і є легенди.

Що пропонує нам   Ray-Ban   у 2013 році

Craft

Це колекція, в якій Ray-Ban оновлює свою класику, прикрашаючи їх шикарною обробкою з оленячої шкіри ручної вичинки. Зустрічайте нові Caravan, Wings і Outdoorsman. Шкіра один з лідируючих матеріалів в моді, тому що згодом вона не погіршується, тому обробка деталей очок шкірою відмінно підійде для людей, які звикли бути в тренді, і у яких почуття смаку і стилю знаходиться просто в крові. На ці окуляри Ray-Ban ціна трохи вища за рахунок використання натуральної шкіри.

Rare Prints

Це яскраві кольори і неймовірно рідкісні кольорові картинки на знайомих і улюблених Original Wayfarer . Для випуску цієї колекції Ray-Ban співпрацював з кращими з кращих ілюстраторів в світі, і в результаті були створені унікальні принти ручної роботи в обмеженій кількості, всього 35 моделей

2010 рік 2010 рік.

DAVID SOSSELLA - 5 варіантів квітів

ANDREAS KRAPF - 3 варіанти кольору

ERIC VAN DEN BOOM - 5 варіантів квітів

VAHALLA STUDIOS - 5 варіантів квітів

MATT W. MOORE - 3 варіанти кольору

2011 рік.

LA BOCA - 4 варіанти кольору

2012 рік.

JAMES JEAN - 5 варіантів квітів

PHILIP GRUBE - 5 варіантів квітів

Одягніть Ray-Ban Original Wayfarer Rare Prints і Ви відчуєте себе таким же рідкісним і стильним, як і Ваші окуляри. А найголовніше, Ви не залишитеся непоміченим з таким аксесуаром як окуляри ray ban wayfarer ніколи!

Tech

У минулому 2012 року бренду Ray-Ban виповнилося 75 років, але вони все ще не перестають дивувати і вражати нас своїми новинками і новими технологіями у виробництві сонцезахисних окулярів У минулому 2012 року бренду Ray-Ban виповнилося 75 років, але вони все ще не перестають дивувати і вражати нас своїми новинками і новими технологіями у виробництві сонцезахисних окулярів. Нова лінія під назвою Ray-Ban Tech уособлює собою технологічний прогрес. У цю колекцію входять лінії Carbon Fibre , CL (Carbon Lite) і найновіша - LiteForce. В оправі моделей Carbon Fibre і CL використаний найсучасніший матеріал, а саме - вуглецеве волокно або карбон, який має відмінні характеристики по міцності і гнучкості, і при цьому дуже малу вагу. Дужки складаються з семи шарів карбону і гнучкою смоли, завдяки чому оправа не береться змін при падінні або стисненні. Крім того, кінці дужок є прогумованими, а на переніссі окуляри легко згинаються, завдяки гнучкості оправи, що дозволяє Вам, так би мовити, «підігнати» окуляри під себе і під свої контури особи, якщо це потрібно, а також утримує їх на обличчі, що не даючи спадати. Лінзи в моделях цієї лінії також відрізняються високими показниками міцності, чіткості і світловідбивання + покриття для захисту від вологи та бруду. Колекція відображена різними колірними комбінаціями оправи, лінз і видів лінз - вона просто створена для просунутих людей, а також для постійного і тривалого використання.

І новинка 2013 року - це лінія LiteForce. Сама назва говорить за себе: Lite - легкий, Force - сила, міцність. Чим же ще здатний нас здивувати Ray-Ban? Це черговий інноваційний матеріал з аерокосмосу, названий "PK001". Його відмінні риси - це неймовірна легкість, висока міцність, гнучкість і можливість витримувати дуже високі температури. окуляри Ray-Ban LiteForce важать від 19 до 21 г і якраз підійдуть для щоденного використання жарким літом.

FLIP OUT

І ще одна з останніх новинок і винаходів Ray-Ban - серія   Flip Out І ще одна з останніх новинок і винаходів Ray-Ban - серія Flip Out . Це окуляри класичних моделей Aviator (3460), Caravan (3461), і нові моделі (3482, 3499), але оновлені з можливістю замінювати в них лінзи, а також з новими оправами зробленими за новітньою технологією Light Ray. У комплекті з ними йдуть 3 змінних лінзи (3460 і 3461) або 2 змінних лінзи (3482 і 3499), які дозволять Вам змінювати стиль і образ, коли Вам цього захочеться. А, крім того, Light Ray - найлегша оправа з усіх, які були створені Ray-Ban, - всього 1,7 м Матеріал оправи - антикорозійний сплав титану і алюмінію. Оправа створена без процесу зварювання, а дужки не містять болтів і зроблені по системі моноблок, яка зменшує можливі поломки. Але не думайте, що менше деталей - це не краще: робота кожної дужки тестується попередньо 5000 разів - технології Ray-Ban завжди на висоті, а сонцезахисні окуляри 2013 року виділяються своєю високою технологічністю і нам залишається тільки гадати, що ще запропонують нам в наступному - 2014 року?

Але не думайте, що менше деталей - це не краще: робота кожної дужки тестується попередньо 5000 разів - технології Ray-Ban завжди на висоті, а сонцезахисні окуляри 2013 року виділяються своєю високою технологічністю і нам залишається тільки гадати, що ще запропонують нам в наступному - 2014 року

Чим же ще здатний нас здивувати Ray-Ban?

Новости