Рецензія на фільм «Мадагаскар 3»

Європейський цирковий вояж з піснями і танцями

Пінгвіни, що залишили четвірку друзів з нью-йоркського зоопарку (Лев Алекс, зебра Марті, жираф Мелман і бегемот Глорія) в Африці, вирушили на пару тижнів в Монте-Карло. Однак пара тижнів затягнулася, і звірі спробували повернутися в Нью-Йорк самостійно, але трохи промахнулися і прорубали "вікно в Європу». Після того як за ними починає полювання інспектор служби по контролю над тваринами капітан Шантель Дюбуа, вони випадково стрибають в цирковій потяг, і починається європейський вояж!

Студія DreamWorks Animation, що спеціалізується на комп'ютерній анімації, залишилася вірна собі і на цей раз, в чомусь навіть перевершивши попередні серії «Мадагаскару». На глядачів чекає по-справжньому феєричне видовище, що нагадує чудовий атракціон, чому сприяють виступи трупи мандрівного цирку, куди затесалася четвірка головних героїв. Важливий і той факт, що демонструватиметься картина буде в форматі 3D. Він додає мультфільму додаткової видовищності.

З одного боку, картина повторює звичну схему роуд-муві, коли нью-йоркські звірі переміщаються від одного місця до іншого в спробах повернутися додому. Цього разу героям належить змінити безліч локацій - вони побувають в Римі, швейцарських Альпах, Лондоні і Монте-Карло. З іншого ж боку, франшиза розвивається, минаючи небезпека тиражування вже випробуваних прийомів, і доказ тому - поява в мультфільмі нових героїв (серед них російський тигр на ім'я Віталій, ягуар Джіа, італійський морський лев Стефано та інші), які рухають сюжет в новому напрямку . Посилює напругу і введення сильного антагоніста, за всяку ціну прагне зловити новоспечених членів бродячого цирку.

Але закінчується все, як і належить, благополучно - довга дорога героїв додому підійшла до кінця, логічно завершився там, де все почалося. Так що, судячи з усього, «Мадагаскар 3» - це остання частина франшизи. Якщо, звичайно, невгамовним друзям не захочеться рвонути в далекі краї за новою порцією пригод.

Залишайтеся з нами на зв'язку і отримуйте свіжі рецензії, добірки і новини про кіно першими!
Європейський цирковий вояж з піснями і танцями   Пінгвіни, що залишили четвірку друзів з нью-йоркського зоопарку (Лев Алекс, зебра Марті, жираф Мелман і бегемот Глорія) в Африці, вирушили на пару тижнів в Монте-Карло Яндекс Дзен | Instagram | Telegram | Твіттер

Новости