Red Valentino, Ред Валентино



Red Valentino (Ред Валентино) - модна італійська марка від знаменитого Модного Дому Valentino (Валентіно).
Всі колекції тієї марки виконані ніжною чуттєвості, романтизму, жіночності та елегантності. Це одна з кращих італійських марок в світі моди, яка коли-небудь одягала жінок.
Фірма випускає не тільки чудову модний одяг для жінок, а й розкішні аксесуари.
Що може більш точно описати справжню елегантність ?! Ось уже понад сорок років модний будинок Valentino (Валентіно) уособлює розкіш, жіночність і вишуканість. Перші кроки в світі моди молодий Валентино Гаравані (Valentino Garavani) робив в майстерні легендарного Жана Дессе (Jean Dess`es) в Парижі (Франція), де долучився до любові до тонкого шовку і шифону, навчився створювати драпірування. Продовжив свій творчий шлях Валентино Гаравані (Valentino Garavani) у знаменитого Гі Ларош (Guy Laroche), який до одна тисяча дев'ятсот п'ятдесят сьомого року заснував свій модний будинок і запросив туди талановитого молодого дизайнера. Валентино Гаравані (Valentino Garavani) згадує ці роки, як початок «belle 'epoque» світової моди: жінки змінювали наряди по три, а то й чотири рази на день, приділяли багато часу собі, робили макіяж і складні зачіски. Натхненний цим Валентино Гаравані (Valentino Garavani) вирішується повернутися в Італію і відкрити свій модний будинок.
Отже, в одна тисяча дев'ятсот п'ятдесят дев'ятого року Валентино Гаравані (Valentino Garavani) представляє світу моди свою першу колекцію. Вона була наповнена Віта в той час духом «Солодкого життя» знаменитого Фелліні: винятковим шиком, вишуканістю, неймовірною жіночністю. Візитною карткою тієї колекції, як і всього стилю Модного Дому Valentino (Валентіно), стало червоне плаття і сам червоний колір у всій пишноті його відтінків. На зорі нового тисячоліття, конкретно - це в дві тисячі четвертому році, Валентино Гаравані (Valentino Garavani) запускає другу, молодіжну лінію одягу - RED Valentino (Ред Валентино). На сьогоднішній день імперія налічує понад п'ятсот магазинів по всьому світу, де можна купити одяг від Модного Дому Valentino (Валентіно).
Модний одяг для жінок, представлена ​​італійським брендом Red Valentino (Ред Валентино) - це смілива, чуттєва, романтична, трохи наївна, але зухвала мода. Випускаючи другу лінію одягу, Валентино Гаравані (Valentino Garavani) залишається вірний своїм традиціям якості. Незважаючи на загальний тренд «унісекс» і урбанізацію, одяг від марки Red Valentino (Ред Валентино) покликана підкреслити красу жінки. Стиль, який сповідує геніальний італійський дизайнер Валентино Гаравані (Valentino Garavani) можна з легкістю дізнатися: маленькі накладні плечі, обов'язковий акцент на талії, діагональні збірки, романтичні сукні та блузи в горох, оборки і мереживо, хвилясті силуети, найтонший трикотаж, джинси, що підкреслює достоїнства жіночої фігури.
Фірма Red Valentino (Ред Валентино) поставляє на світові модні ринки не тільки жіночий одяг, а й аксесуари. Всі вони виконані в загальному стилі колекції. Як відомо, правильний аксесуар може прикрасити і зробити незабутнім навіть самий звичайний спосіб. Кожна сумка від неперевершеного модного майстра Валентино Гаравані (Valentino Garavani) - це дивовижний і унікальний шедевр. Для виготовлення використовується найкраща шкіра, вироблення якої проводиться з використанням передових технологій і найбагатшого досвіду, ретельно підбирається фактура матеріалів і декоративні елементи. Кольори - завжди соковиті. Дизайн - стриманий, але завжди актуальний. Функціональність - на висоті.
Бренд Red Valentino (Ред Валентино) розрахований на жінок з тонким смаком і відмінно виміряним стилем. Ця марка для кожної, хто любить і цінує італійську розкіш. Одяг для впевнених в собі красунь, що вважають за краще якість і комфорт завжди, скрізь і в усьому.
Напрямок марки: розкіш, романтика, жіночність, сексуальність, комфорт, якість.
Цінова категорія: в діапазоні від «середній достаток» до «високі ціни».
Серед найвідоміших і найрозкішніших жінок нашої планети, які купують продукцію модного італійського марки Red Valentino (Ред Валентино) варто виділити наступних:
Алісія Сільверстоун (Alicia Silverstone), Анжеліка Х'юстон (Angelica Huston), Сара Джессіка Паркер (Sarah Jessica Parker), Брук Шилдс (Brooke Shields), Седнауі Еліза (Elisa Sednaoui), Вікторія Керолайн Бекхем (Victoria Caroline Beckham), Сьюзан Сарандон (Susan Sarandon), Розелин Санчес (Roselyn Sanchez), Дженніфер Гарнер (Jennifer Garner), Сальма Хаєк (Salma Hayek), Ріанна (Rihanna), Розаріо Доусон (Rosario Dawson), Наомі Кемпбелл (Naomi Campbell), Бейонсе Ноулз (Beyonce Knowles), Бруні Карла (Carla Bruni), Лорен Хаттон (Lauren Hutton), Сінді Лопер (Cyndi Lauper), Шеріл Кроу (Sheryl Crow), Анджеліна Джолі (Angelina Jolie), Джессіка Альба (Jessica Alba), Пенелопа Крус (Panelopa Krus), Хайден Панеттьєрі (Ha yden Panettiere) і багато інших.


... Вони створюють ефектний зовнішній вигляд, тому як і раніше цікаві. Їх можна побачити в багатьох колекціях сезону. На фото - моделі розкльошених джинсів брендів Roberto Cavalli, Vanessa Bruno, Red Valentino:
5. Класичні джинси
Джинси прямого крою - нев'януча класика моди! Такі моделі можна побачити в колекціях брендів Paul & Joe, Reg & Bone, Opening Ceremony (3-5):
6. Незвичайні по дизайн ... Читати повністю "

Теги: рвані джинси, укорочені джинси, розкльошені джинси, прямі джинси, актуальні джинси 2016

... А ось в суворі зимові морози в деяких організаціях, де відсутня строгий дрес-код, можна буде утеплитися за допомогою пончо і накидок. На фото - моделі одягу з колекцій брендів Chanel, Red Valentino:
Пальта з тканини в клітку, навіть якщо вона чорно-біла, вносять позитивні нотки в похмурі пейзажі холодної пори року. На фото - моделі модних пальто осінньо-зимового сезону брендів Proenza Sch ... Читати повністю "

Теги: Модні пальто, сукні, брюки, спідниці в клітку


Що може більш точно описати справжню елегантність ?

Новости