Реєстрація ТОВ (ТОВ) в Києві і Київській області

  1. Вартість реєстрації ТОВ
  2. Додатково оплачуються:
  3. Термін виконання
  4. Що таке товариство з обмеженою відповідальністю?
  5. Хто може бути учасником (засновником) ТОВ в Україні?
  6. Скільки учасників може бути в ТОВ?
  7. Статутний капітал ТОВ
  8. Статут ТОВ 2018
  9. Органи управління ТОВ
  10. 1) Загальні збори учасників ТОВ
  11. 2) Наглядова рада ТОВ
  12. 3) Виконавчий орган (директор ТОВ)
  13. Створення ТОВ 2019
  14. Які документи потрібні для реєстрації ТОВ (ТОВ) в 2019 році?
  15. Реєстрація ТОВ

Реєстрація ТОВ 2019

Наша компанія займається реєстрацією товариств з обмеженою відповідальністю вже більше 10 років. Ми беремо під свою відповідальність весь процес реєстрації ТОВ (ТОВ), від початку (установчі збори), до кінця - державна реєстрація.

Вартість реєстрації ТОВ

Реєстрація ТОВ в Києві з 1 засновником складе 2000 гривень (у вартість включені нотаріальні послуги - довіреність + засвідчення підпису). Окремо, за кожну наступну засновника додатково оплачується 200 гривень.

Реєстрація ТОВ в Київській області з 1 засновником становить - 2400 гривень, з нотаріальними послугами.

Додатково оплачуються:

Реєстрація платником ПДВ - 500 гривень.

Реєстрація платником єдиного податку - 500 гривень.

Друк - 400 гривень.

Термін виконання

Отримання вами повного комплекту документів (виписка, опис реєстратора, статут, рішення про створення ТОВ) здійснюється протягом 1 робочого дня

Якщо у вас виникнуть питання пов'язані з реєстрацією ТОВ, ви можете скористатися кнопкою зворотного зв'язку, або зателефонувати за вказаними вище номерами. Далі ми розповімо про товариство з обмеженою відповідальністю.

Що таке товариство з обмеженою відповідальністю?

Товариство з обмеженою відповідальністю - господарське (підприємницьке) товариство, статутний капітал якого розділений на частини, кожна з яких відповідає розміру внеску кожного учасника. Товариство несе відповідальність за своїми зобов'язаннями всім належним йому майном.
Товариство не відповідає за зобов'язаннями своїх учасників, так само як учасники несуть відповідальність тільки в межах внесених ними вкладів.

Хто може бути учасником (засновником) ТОВ в Україні?

Учасником ТОВ може бути як фізична так і юридична особа. Якщо майбутній учасник (засновник) фізична особа, - іноземний громадянин, йому може бути присвоєно індивідуальний податковий номер. Крім того, паспортні документи необхідно перевести на українську мову.

Скільки учасників може бути в ТОВ?

З набранням чинності нового Закону, в ТОВ може брати участь необмежена кількість осіб. Раніше учасників могло бути не більше 100.

Статутний капітал ТОВ

Статутний капітал ТОВ формується за рахунок внесків його учасників. Розмір статутного капіталу не обмежений, і може бути від 1 гривні до гранично бажаної суми. Статутний капітал товариства з обмеженою відповідальністю складається з номінальної вартості часток його учасників, виражених в національній валюті України. Внеском учасника товариства можуть бути гроші, цінні папери, інше майно.
Внесок в негрошовій формі повинен мати грошову оцінку. Оцінка майна затверджується одноголосним рішенням загальних зборів учасників, в якому взяли участь всі учасники товариства. При створенні товариства така оцінка визначається рішенням засновників про створення товариства.
Кожен учасник повинен повністю внести свій вклад протягом шести місяців з дати державної реєстрації товариства. До слова, цей термін може бути збільшений або зменшений, відповідними положеннями статуту. Відповідні положення можуть бути внесені до статуту, змінені або виключені з нього одноголосним рішенням загальних зборів учасників, в яких взяли участь всі учасники товариства.

Статут ТОВ 2018

Перша редакція статуту підписується усіма учасниками суспільства. Справжність підписів учасників посвідчується нотаріально.

згідно з новим закону статут ТОВ повинен містити:

1) повне та скорочене (за наявності) найменування товариства;

2) органи управління товариством, їх компетенцію, порядок прийняття ними рішень;

3) порядок вступу і виходу з нього.

6. Статут товариства може містити інші відомості, що не суперечать закону

Органи управління ТОВ

Органами управління ТОВ є:

1) загальні збори учасників;

2) наглядова рада (в разі утворення)

3) виконавчий орган (директор або дирекція)

1) Загальні збори учасників ТОВ

Загальні збори учасників - вищий орган управління товариством з обмеженою відповідальністю. Загальні збори учасників може вирішувати будь-яке питання який стосується діяльності ТОВ. Частиною 2, статті 30 Закону України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю« встановлено перелік питань, розглядати які уповноважена тільки загальні збори учасників, дані питання не можуть бути віднесені до компетенції інших органів товариства.

2) Наглядова рада ТОВ

Ще одним нововведенням в новому Законі є створення наглядової ради ТОВ. Раніше така можливість була дана законодавцем тільки в акціонерному товаристві.

Створення наглядової ради ТОВ передбачається його статутом, в такому випадку статут ТОВ повинен містити положення про наглядову раду. Мета створення наглядової ради ТОВ - контроль за діяльністю виконавчого органу (директора, дирекції). До компетенції наглядової ради може бути віднесено обрання одноосібного виконавчого органу товариства або членів колегіального виконавчого органу товариства, зупинення та припинення їх повноважень, встановлення розміру винагороди членам виконавчого органу товариства. Наглядовій раді ТОВ можуть бути делеговані повноваження загальних зборів учасників, крім віднесених до виключної компетенції загальних зборів учасників.

3) Виконавчий орган (директор ТОВ)

Директор товариства з обмеженою відповідальністю здійснює управління поточною діяльністю підприємства.
До компетенції директора ТОВ належить вирішення всіх питань, пов'язаних з управлінням поточною діяльністю товариства, за винятком питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів учасників і спостережної ради товариства (в разі утворення). Директор підзвітний загальним зборам учасників та спостережній раді товариства (в разі утворення) і організовує виконання їх рішень.
Статутом може бути передбачено інше найменування виконавчого органу (наприклад «Президент»)

Створення ТОВ 2019

Рішення про створення ТОВ приймається засновниками, і оформляється в письмовій формі. У рішенні може міститися наступна інформація:

  1. кількість присутніх на установчих зборах із зазначенням інформації про кожного засновника (ПІБ з паспортними даними та / або найменування юридичної особи);
  2. рішення про створення ТОВ, а також виборі його найменування;
  3. рішення про формування статутного капіталу в певній сумі, із зазначенням часток кожного учасника;
  4. рішення про вибір адреси ведення господарської діяльності (юридичної адреси);
  5. рішення про призначення директора;
  6. рішення про затвердження статуту ТОВ;

Які документи потрібні для реєстрації ТОВ (ТОВ) в 2019 році?

Для реєстрації ТОВ (ТОВ) подаються такі документи:

  1. Заява про державну реєстрацію ТОВ;
  2. Рішення установчих зборів про створення ТОВ;
  3. Статут ТОВ (з 17.06.2018 року статут ТОВ підписують всі його учасники, підписи на статуті завіряються нотаріально) або рішення про діяльність на модельному статуті;
  4. Заява про вибір спрощеної системи оподаткування, або заяву про реєстрацію платником ПДВ (подаються при необхідності);
  5. Довіреність на представництво (в разі подачі документів представником);

Реєстрація ТОВ

Прийом документів державним реєстратором.

Державний реєстратор приймає зазначені вище документи, на підтвердження чого видає опис з переліком документів поданих для реєстрації. Опис підписує заявник. Один примірник залишається у реєстратора, другий у заявника.

У разі якщо немає підстав для зупинки або відмови в реєстрації, державний реєстратор протягом 24 годин проводить реєстрацію ТОВ. На підтвердження реєстрації, державний реєстратор видає виписку.

Звернувшись в нашу компанію ви гарантовано, протягом одного робочого дня отримуєте готове підприємство. Ми підготуємо вам необхідний пакет документів, і зареєструємо ТОВ в день вашого звернення. Вартість реєстрації залежить від кількості засновників. Телефонуйте прямо зараз, і ми відповімо на всі ваші запитання! Ми здійснюємо реєстрацію ТОВ в Києві та Київській області, Харківській і Донецькій областях!

Хто може бути учасником (засновником) ТОВ в Україні?
Скільки учасників може бути в ТОВ?
Що таке товариство з обмеженою відповідальністю?
Хто може бути учасником (засновником) ТОВ в Україні?
Скільки учасників може бути в ТОВ?

Новости