Рефрижераторні перевезення вантажів

  1. Особливості рефрижераторних перевезень
  2. Відмінність рефрижератора до інших типів фургонів
  3. Спосіб перевезення рефрижератором

Міжнародні рефрижераторні перевезення є одним з профільних видів діяльності Групи Компаній «Едванс Шиппінг». Фірма володіє значним парком фургонів-рефрижераторів для перевезення товару в будь-яку точку регіону. Якщо є необхідність, то компанія використовує рухомий склад рефрижераторного транспорту для перевезення швидкопсувних продуктів, деяких видів хімії та медичних препаратів.

Якщо є необхідність, то компанія використовує рухомий склад рефрижераторного транспорту для перевезення швидкопсувних продуктів, деяких видів хімії та медичних препаратів

Компанія послуги з дотриманням певного температурного режиму, який залежить від типу продукції, що перевозиться. Рефрижераторні перевезення з Санкт-Петербурга здійснюються з використанням спеціального автотранспорту, оснащеного морозильним обладнанням, в якому можна зберігати продукти в температурному діапазоні від -15 ° C до + 15 ° C.

Ми готові перевезти в рефрижераторному транспорті наступні типи вантажів:

  • рослини, включаючи квіти;
  • фрукти, овочі, м'ясо, кисломолочну продукцію та інші швидкопсувні продукти;
  • медичні препарати, включаючи вакцини;
  • косметику.

Особливості рефрижераторних перевезень

Перевезення вантажів здійснюються з дотриманням всіх вітчизняних і міжнародних стандартів. Ви можете замовити перевезення по Санкт Петербургу і іншим регіонам з оформленням всіх документів, включаючи страховку. При перевезенні вантажу через кордон оформляються митні дозволу.

Відмінність рефрижератора до інших типів фургонів

Перевезення відрізняються особливими характеристиками автотранспорту. На відміну від інших видів автофургонів, рефрижератори представляють собою суцільнометалевий зварний каркас високої герметичності, який оснащений додатковим устаткуванням, що забезпечує збереження уразливого вантажу під час тривалого перевезення. Ми пропонуємо збірні рефрижераторні перевезення по Росії і регіонах з підбором транспорту по вазі, типу конструкції і наявності додаткового обладнання.

Основні типи фургонів-рефрижераторів, які використовуються для перевезень.

  • Каркасні - каркас кузова виготовляється із сталевого туби прямокутного профілю, внутрішня обшивка - з оцинкованого листа, зовнішня - з оцинкованого листа або ламінованої фанери.
  • З монолітних сендвіч-панелей, що виготовляються способом вакуумної склейки і з'єднуються за допомогою металевих профілів і заклепок.

І в тому, і в іншому випадку для отримання необхідних показників по теплопровідності використовується утеплювач - як правило, це пенополістрол.

Спосіб перевезення рефрижератором

При здійсненні перевезень в рефрижераторі дотримується необхідний температурний режим для відповідних груп продуктів. Компанія підбирає конкретний тип автофургона, виходячи з конкретних особливостей вантажу.

Вантажний кузов рефрижератора обшитий металевою оболонкою з антикорозійним покриттям, яка захищає вміст фургона від вуличного бруду.

ГК «Едванс Шиппінг» пропонує по недорогим цінами рефрижераторні перевезення по Росії і за міжнародними маршрутами. Ми маємо представництва компанії в самих різних містах країни - Санкт-Петербург, Москва, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург, Самара, Нижній Новгород. Так само у нас ви можете замовити контейнерні перевезення по Росії

Розрахунок вартості доставки

Новости