[Рейтинг] 7 кращих Кешбек-сервісів 2019 роки для «АліЕкспресс»

  1. Зміст статті
  2. 1 місце: ePN Cashback ( «епн Кешбек»)
  3. Кешбек за категоріями товарів з промокодом cash_ali_0619:
  4. 2 місце: Letyshops ( «Летішопс»)
  5. Кешбек за категоріями товарів з Lety-кодом CASHBACK2x1.5:
  6. 3 місце: Kopikot ( «Копікот»)
  7. Базовий Кешбек за категоріями товарів:
  8. 4 місце: Megabonus ( «Мегабонус»)
  9. Базовий Кешбек за категоріями товарів:
  10. 7 рівнів програми лояльності Megabonus:
  11. 5 місце: Cash4Brands ( «КешФоБрендс»)
  12. Базовий Кешбек за категоріями товарів:
  13. 6 місце: «Промокоди.Нет» (Promokodi.Net)
  14. Базовий Кешбек за категоріями товарів:
  15. 7 місце: Smarty.Sale ( «Смарті.Сейл»)
  16. Базовий Кешбек за категоріями товарів:

У цьому рейтингу я порівняв 7 кращих Кешбек-сервісів 2019 року по вигідності покупок з Кешбек на «АліЕкспресс». Лідер рейтингу дозволяє отримати Кешбек від 2,5% до 7,5% від вартості товару (в залежності від його категорії), а в період спеціальних акцій - до 10%.

7 кращих Кешбек-сервісів 2019 року

Крім нарахування Кешбек, деякі Кешбек-сервіси також надають можливість відстежити динаміку зміни ціни конкретного товару за останні місяці через своє браузерні розширення (мова йде про Letyshops і ePN Cashback). Це дозволяє зрозуміти: реальна заявлена ​​знижка чи ні.

Якщо ви раніше не користувалися Кешбек-сервісами і не знаєте, як з їх допомогою робити покупки з Кешбек, то вам допоможе мій невеликий лайфхак .

Також рекомендую вам прочитати мою спеціальну статтю , Присвячену покупкам в китайських інтернет-магазинах. Завдяки їй ви навчитеся відрізняти реальну знижку від «липової», а якісний товар від якісного.

Актуальність рейтингу: Останній раз дані за розміром базового Кешбек, наведені в рейтингу, я оновлював сьогодні - 4 червня 2019 року. А інформацію про акції з підвищеним Кешбек (x1,5 х2 і більше) ви знайдете через хештег #aliexpress .

Зміст статті

[Натисніть на цікавий для вас розділ для швидкого переходу до нього]

  1. ePN Cashback
  2. Letyshops
  3. Kopikot
  4. Megabonus
  5. Cash4Brands
  6. « Промокоди.Нет »
  7. Smarty.Sale

1 місце: ePN Cashback ( «епн Кешбек»)

1 місце: ePN Cashback ( «епн Кешбек»)

Початок роботи діє до: 2014 рік

Рейтинг кращих Кешбек-сервісів 2019 року: 1-2 місце

Розмір Кешбек для «АліЕкспресс» за спеціальним промокодом: до 7,5%

Кешбек можуть отримати покупці з: будь-якої країни

Середній час підтвердження Кешбек: 30 днів

Загальна кількість магазинів: 850

Мінімальна сума виводу: від 10 до 500 рублів (в залежності від платіжної системи)

Офіційний сайт: еpn.bz

ePN Cashback є найкращим Кешбек-сервісом 2019 роки для «АліЕкспресс». Активувавши спеціальний промокод, ви будете отримувати від 2,5% до 7,5% від вартості товару (в залежності від його категорії). У період великих розпродажів Кешбек стає ще більше.

Відразу зазначу, що Кешбек від будь-якого Кешбек-сервісів можна використовувати разом з купонами і промокодом від «АліЕкспресс». Їх китайці публікують у величезній кількості, тому я виділив під них спеціальну статтю . У ній ви знайдете промокодом, а також універсальні і спеціальні купони, що діють в червні цього року.

Що стосується промокодом на підвищений Кешбек, то ePN Cashback випускає 3-4 рази на місяць, а термін їх дії після активації становить від 1 до 5 днів. Тому за базовим Кешбек для Ali, який становить від 2% до 6%, практично ніхто не купує, так як завжди можна знайти діючі промокодом .

З 1 до 30 червня включно таким промокодом, що підвищує Кешбек в AliExpress, є cash_ali_0619. Термін його дії після активації становить 10 днів.

Активується цей промокод безпосередньо на epn.bz (Сайті ePN Cashback): в горизонтальному меню натисніть на пункт «Підвищений Кешбек» і виберіть у випадаючому списку розділ «промокодом від ePN» (для наочності подивіться скріншот ).

Після активації промокодом розмір Кешбек на сторінці AliExpress не зміниться (незабаром ePN виправить цей недолік), але Кешбек буде нарахований в розмірі до 7,5% від вартості товару (в залежності від його категорії). Переконатися в цьому ви зможете в особистому кабінеті користувача, коли з'явиться перша інформація на ваше замовлення.

Кешбек за категоріями товарів з промокодом cash_ali_0619:

  • 2,5% - мобільні телефони, планшети і ноутбуки, комп'ютерна техніка та аксесуари, аудіотехніка, відеотехніка, зовнішні сховища;
  • 7,5% - аксесуари для мобільних телефонів, одяг, взуття, аксесуари, предмети інтер'єру, садові приналежності;
  • 4,5% - інші категорії товарів;

Також у ePN існує розділ «Спецрозміщення» , В якому щомісяця публікується кілька сотень товарів з Кешбек до 90%. Список товарів формується на підставі призначеного для користувача голосування.

Єдиний мінус цього розділу в тому, пропонується купити товар у якогось конкретного продавця, тобто немає гарантії кращої ціни в «АліЕкспрессе». Тому не буде зайвим подивитися на ціни на аналогічні товари у інших продавців.

На сайті ePN в розділі «Купони на знижку» ви знайдете сотні промокодом, що дають знижку на певні товари в AliExpress.

Також у ePN є спеціальний розділ, який дозволяє порівняти певний товар відразу в трьох китайських гіпермаркетах - AliExpress, GearBest і Banggood.

А в браузерному розширенні реалізована дуже цікава функція - «Динаміка цін», що дозволяє простежити хронологію зміни ціни на конкретний товар. З її допомогою легко виявляються псевдоскідкі і псевдораспродажі.

Активувати Кешбек в «АліЕкспресс» ви можете як через це браузерні розширення, так і через звичайний перехід з сайту ePN на aliexpress.com. Для тих, хто звик купувати зі смартфонів і планшетів, розроблено мобільний додаток (є версія і для iOS, і для Android).

Що стосується технічної частини покупки з Кешбек, то перша інформація про замовлення з'явиться у вашому акаунті на сайті ePN вже протягом 1 години після оплати (в період великих розпродажів цей термін може бути збільшений до декількох днів). З цього моменту залишиться тільки дочекатися приходу посилки і підтвердження Кешбек.

Середній час підтвердження Кешбек - 30 днів, а відраховуватися вони починають з того моменту, коли ви підтвердите отримання замовлення в особистому кабінеті на AliExpress.

Мінімальний висновок у сервісу всього 10 рублів. На «Яндекс-гроші», Qiwi, Webmoney, PayPal, ePayments і на рахунок мобільного телефону можна вивести від 10 рублів. Для виведення на банківську карту потрібно мати на рахунку не менше 500 рублів.

Повернутися до змісту

2 місце: Letyshops ( «Летішопс»)

2 місце: Letyshops ( «Летішопс»)

Початок роботи: 24 мая 2014 року

Рейтинг кращих Кешбек-сервісів 2019 року: 1-2 місце

Розмір Кешбек для «АліЕкспресс» за спеціальним Lety-коду: до 7,5%

Кешбек можуть отримати покупці з: будь-якої країни

Середній час підтвердження Кешбек: 33 дня

Загальна кількість магазинів: 1,800

Мінімальна сума виводу: від 1 до 500 рублів (в залежності від платіжної системи)

Офіційний сайт: lеtуshоps.com

2 місце в рейтингу кращих Кешбек-сервісів 2019 роки для «АліЕкспресс» займає Letyshops. Його користувачі отримують отримують Кешбек від 2,25% до 7,5% від вартості товару. Підсумковий розмір Кешбек залежить від категорії товару.

Щоб отримати Кешбек зазначеного розміру, вам потрібно активувати спеціальний Lety-код CASHBACK2x1.5, що збільшує базові ставки в 1,5 рази. Активація коду проходить в особистому кабінеті користувача на сайті Letyshops в розділі «Lety-коди» (для наочності подивіться скріншот ). Без активації Lety-коду у вас буде базовий Кешбек: від 1,5% до 5%.

Кешбек за категоріями товарів з Lety-кодом CASHBACK2x1.5:

  • 2,25% - мобільні телефони, планшети і ноутбуки, комп'ютерна техніка та аксесуари, аудіотехніка, відеотехніка, зовнішні сховища;
  • 7,5% - аксесуари для мобільних телефонів, одяг, взуття, аксесуари, предмети інтер'єру, садові приналежності;
  • 4,5% - інші категорії товарів.

Ще на сайті Letyshops створений спеціальний розділ , В якому розміщені товари з підвищеним Кешбек - до 90% від їх вартості. Але враховуйте, що великий Кешбек може нівелюватися завищеною ціною товару.

Також у Letyshops можна скачати відмінне розширення для браузера, яке має для AliExpress відразу дві функції - «Перевірка надійності продавця» і «Динаміка ціна». Призначення у цих функцій точне таке ж, як в розширеннях у ePN і Megabonus.

І якщо з перевіркою продавця Lety нічого нового не придумали, то ось відстеження зміна ціни вони зробили краще, ніж у ePN - більш зрозумілий і приємний дизайн.

Саме за допомогою «Динаміки цін» від Letyshops я проаналізував «Грандіозну розпродаж 11.11», широко розрекламовану «АліЕкспресс», яка на ділі виявилася обманом покупців.

Що стосується технічних моментів, то перша інформація про Кешбек з'являється в особистому кабінеті користувача протягом 1 години після оплати замовлення (в період розпродажів цей термін може збільшуватися до декількох днів). Сам же Кешбек підтверджується і зараховується на термін в середньому протягом 33 днів, які починають відраховуватися тільки після того, як підтверджено отримання замовлення.

Активувати Кешбек можна як через браузерні розширення, так і через перехід по спеціальному посиланню з сайту Letyshops на aliexpress.com. Також працює мобільний додаток для Android і iOS.

Істотним мінусом Letyshops є той факт, що мінімальний висновок становить 500 рублів. Але цей поріг знижується до 1 рубля для переказів на Webmoney і рахунок мобільного телефону після активації зазначеного вище коду. Для виведення же на «Яндекс-гроші», Qiwi і банківську карту доведеться збирати 500 рублів.

Але для тих, хто постійно купує в інтернеті, накопичити 500 рублів у Letyshops не так вже й складно: у цього Кешбек-сервісу 1,800+ магазинів по переважній більшості з яких нараховується один з кращих Кешбек на ринку.

Повернутися до змісту

3 місце: Kopikot ( «Копікот»)

3 місце: Kopikot ( «Копікот»)

Початок роботи: в Росії з 2012 року (з 2011 року в Фінляндії)

Рейтинг кращих Кешбек-сервісів 2019 року: 3 місце

Базовий розмір Кешбек для «АліЕкспресс»: до 3,95%

Кешбек можуть отримати покупці з: будь-якої країни

Середній час підтвердження Кешбек: 45 днів

Загальна кількість магазинів: 1,409

Мінімальна сума виводу: 500 рублів

Офіційний сайт: kоpikоt.ru

На третьому місці рейтингу кращих Кешбек-сервісів 2019 роки для «АліЕкспресс» розташувався Kopikot, який нараховує базовим Кешбек до 3,9% від вартості товару. Цей Кешбек істотно менше того, що пропонують Letyshops і ePN Cashback.

Збільшити базовий Кешбек у Kopikot можна двома способами: дочекатися спеціальної акції по AliExpress або отримати cупербонус (аналог промокодом від ePN Cashback) на х1,5 або х2 Кешбек. Інформацію про такі пропозиції я публікую з хештегом #aliexpress

Акції по AliExpress трапляються один раз в 2-3 місяці, з такою ж періодичністю лунають і супербонус. Коли таке відбувається, Кешбек від Kopikot порівнюється з пропозицією від Letyshops і ePN або навіть перевершує їх.

Базовий Кешбек за категоріями товарів:

  • 1,35% - мобільні телефони, планшети і ноутбуки, комп'ютерна техніка та аксесуари, аудіотехніка, відеотехніка, зовнішні сховища;
  • 3,95% - аксесуари для мобільних телефонів, одяг, взуття, аксесуари, предмети інтер'єру, садові приналежності;
  • 3,05% - інші категорії товарів.

Що стосується технічної частини покупки з Кешбек на AliExpress, то через 1-2 години після оплати замовлення інформація про Кешбек з'явиться в особистому кабінеті користувача на сайті Kopikot. На зарахування же Кешбек сервісу знадобиться близько 45 днів, які почнуть відраховуватися з того моменту, як ви отримаєте замовлення.

Якщо з Кешбек у «Копікот» все відмінно, то ось купонів від «АліЕкспресс» сервіс не розміщує, хоча раніше це робив.

Також до мінусів відноситься і великий поріг мінімального виведення - 500 рублів. Але величезна кількість магазинів-партнерів і конкурентоспроможний Кешбек по ним перетворюють досягнення цього порогу не в таку вже й складне завдання.

Зате процес покупки максимально спрощений: працює і активація Кешбек через розширення для браузера, і по спеціальному посиланню, і через мобільний додаток (працює версія і для Android, і для iOS).

Немає проблем і з виведенням грошей: зароблений Кешбек можна вивести на всі популярні платіжні системи - «Яндекс-гроші», Qiwi, Webmoney, PayPal, а також на банківську карту і рахунок мобільного.

Повернутися до змісту

4 місце: Megabonus ( «Мегабонус»)

4 місце: Megabonus ( «Мегабонус»)

Початок роботи 21 липня 2017 (з 2014 року працював як AliBonus)

Рейтинг кращих Кешбек-сервісів 2019 року: 5 місце

Базовий розмір Кешбек для «АліЕкспресс»: до 3,27%

Кешбек можуть отримати покупці з: будь-якої країни

Середній час підтвердження Кешбек: від 30 до 45 днів

Загальна кількість магазинів: 900

Мінімальна сума виводу: від 90 до 900 рублів (в залежності від платіжної системи)

Офіційний сайт: mеgаbоnus.соm

Megabonus займає тільки 4 місце в рейтингу кращих Кешбек-сервісів 2019 роки для «АліЕкспресс», раніше цей Кешбек-сервіс називався Alibonus і працював тільки з AliExpress.

З одного боку, після зміни концепції з'явилося більше 900 магазинів-партнерів, з іншого - Кешбек для AliExpress істотно знизився і перестав бути одним з кращих на ринку. Зараз Megabonus пропонує базовим Кешбек до 3,27% від вартості товару.

Базовий Кешбек за категоріями товарів:

  • 1,61% - мобільні телефони, планшети і ноутбуки, комп'ютерна техніка та аксесуари, аудіотехніка, відеотехніка, зовнішні сховища;
  • 3,27% - аксесуари для мобільних телефонів, одяг, взуття, аксесуари, предмети інтер'єру, садові приналежності;
  • 3,27% - інші категорії товарів.

Але при цьому у сервісу працює програма лояльності, максимальний статус якої дає 2,41% для електроніки і 4,91% на все інше.

Правда, на ділі максимальний статус отримати практично неможливо, тому реально можна розраховувати на трохи менший Кешбек.

7 рівнів програми лояльності Megabonus:

  1. Майстер над монетою: + 50% ($ 2,584 - 155,040 рублів *)
  2. Скарбник: + 40% ($ 144 - 8,640 рублів)
  3. Шопоголік: + 31% ($ 21 - 1,260 рублів)
  4. Економіст: + 22% ($ 5 - 300 рублів)
  5. Купець: + 14% ($ 2 - 120 рублів)
  6. Арифметик: + 7% ($ 1 - 60 рублів)
  7. Новачок: базовий Кешбек

* 155,040 рублів - сума Кешбек, яку потрібно заробити, щоб отримати певний статус.

Як ви бачите, реально дістатися тільки до статусу «Казначей», що дає + 40% до базового Кешбек, але більшість користувачів сервісу все-таки будуть обмежені + 31% (статус «Шопоголік»).

Але навіть ці 31% дають покупцям в «АліЕкспресс» наступний Кешбек: 2,11% - різноманітна електроніка і 4,28% - інші категорії товарів. Letyshops і ePN Cashback без всяких VIP-статусів пропонують кращі умови.

Інформація про Кешбек в AliExpress з'являється в особистому кабінеті Megabonus через 1 годину після покупки. Середній час підтвердження Кешбек - від 30 до 45 днів, відраховуються вони з того моменту, як покупець підтвердив отримання замовлення.

Активувати Кешбек в «АліЕкспресс» у Megabonus можна трьома способами: переходом по спеціальному посиланню, через розширення для браузера і через мобільний додаток.

Якщо активувати Кешбек через розширення для браузера, то ви побачите точний розмір винагороди, який буде отриманий за ту чи іншу покупку.

Для виведення на «Яндекс-гроші», Qiwi, Webmoney та мобільний телефон у вас має бути на рахунку не менше 90 рублів. На банківську карту можна вивести від 900 рублів.

Повернутися до змісту

5 місце: Cash4Brands ( «КешФоБрендс»)

5 місце: Cash4Brands ( «КешФоБрендс»)

Початок роботи діє до: 2014 рік

Рейтинг кращих Кешбек-сервісів 2019 року: 4 місце

Базовий розмір Кешбек для «АліЕкспресс»: до 5%

Кешбек можуть отримати покупці з: будь-якої країни

Середній час підтвердження Кешбек: 30 днів

Загальна кількість магазинів: 1,390

Мінімальна сума виводу: від 1 до 500 рублів (в залежності від платіжної системи)

Офіційний сайт: саsh4brаnds.ru

Cash4brands в рейтингу кращих Кешбек-сервісів 2019 роки для АліЕкспресс »займає лише 5 місце. Залежно від типу товару базовим Кешбек можна отримати від 1,5% до 5% від вартості товару (в залежності від його категорії).

Але цей Кешбек є не остаточним, так як у «КешФоБрендс» працює програма лояльності, що підвищує базовий Кешбек в AliExpress на величину від 10% до 40%.

Базовий Кешбек за категоріями товарів:

  • 1,5% - мобільні телефони, планшети і ноутбуки, комп'ютерна техніка та аксесуари, аудіотехніка, відеотехніка, зовнішні сховища;
  • 5% - аксесуари для мобільних телефонів, одяг, взуття, аксесуари, предмети інтер'єру, садові приналежності;
  • 3% - інші категорії товарів.

При цьому реально отримати для «АліЕкспресс» надбавку лише в 30%, для цього потрібно заробити Кешбек не менше 2,500 рублів. Але навіть з такою надбавкою Кешбек від Cash4brands буде гірше того, що пропонують лідери рейтингу без всяких надбавки.

Що стосується технічної сторони покупки з Кешбек в AliExpress через Cashb4brands, то активація Кешбек можливо усіма стандартними способами - переходом за прямим посиланням, браузерні розширенням і мобільним додатком.

Інформація про потенційний Кешбек з'являється в особистому кабінеті користувача протягом 1 години після оплати замовлення. Тоді як Кешбек підтвердиться в середньому за 30 днів.

Мінімальна сума виводу залежить від платіжної системи: 100 рублів для перекладу в «ВКонтакте», 15 рублів для зарахування на баланс телефону, 1 рубль - для висновків на «Яндекс-гроші», Qiwi і Webmoney. Для перекладу на банківську карту потрібно мати на рахунку не менше 500 рублів.

Повернутися до змісту

6 місце: «Промокоди.Нет» (Promokodi.Net)

Net)

Початок роботи діє до: 2013 рік

Рейтинг кращих Кешбек-сервісів 2019 року: 7 місце

Базовий розмір Кешбек для «АліЕкспресс»: до 5%

Кешбек можуть отримати покупці з: будь-якої країни

Середній час підтвердження Кешбек: 37 днів

Загальна кількість магазинів: 3,450

Мінімальна сума виводу: 500 рублів

Офіційний сайт: prоmоkоdi.nеt

На шостому місці рейтингу кращих Кешбек-сервісів 2019 року в «АліЕкспресс» розмістилися «Промокоди.Нет», які за розміром Кешбек істотно поступаються всім попереднім Кешбек-сервісів. Цей Кешбек-сервіс пропонує до 5% від вартості товару (в залежності від його категорії).

Базовий Кешбек за категоріями товарів:

  • 1,67% - мобільні телефони, планшети і ноутбуки, комп'ютерна техніка та аксесуари, аудіотехніка, відеотехніка, зовнішні сховища;
  • 5% - аксесуари для мобільних телефонів, одяг, взуття, аксесуари, предмети інтер'єру, садові приналежності;
  • 3,89% - інші категорії товарів.

Базовий Кешбек, може бути, і нормальний, але збільшити його неможливо: «Промокоди.Нет» не має програми лояльності, спеціальних промокодом і акцій з підвищеним Кешбек.

З технічних аспектів у «промокодом» все стандартно: інформація про Кешбек з'являється в особистому кабінеті користувача протягом 1 години після оплати замовлення в AliExpress. Ще в середньому 37 днів йде на саме підтвердження Кешбек, вони відраховуватися цей термін починає тільки після того, як ви заявили про отримання замовлення.

Активація Кешбек через розширення для браузера у сервісу максимально просте - дозволяє тільки активувати Кешбек і відстежувати баланс. Додаткових функцій для «АліЕкспресс» немає. Також ще можна активувати Кешбек прямим переходом за спеціальною посилання, тоді як мобільного застосування у сервісу немає.

Неможливість підвищити Кешбек доповнює великий поріг для виведення, який становить 500 рублів. Набрати цю суму у «промокодом» не так-то просто, так як цей сервіс не видає Кешбек по багатьом популярним магазинах, наприклад - «М. Відео», «Лабіринт», Samsung, Ebay, Philips, МТС і багатьох інших.

Також по окремим великим магазинам у цього сервісу неконкурентноспроможною Кешбек, в тому числі і тому в рейтингу кращих Кешбек-сервісів 2019 року він посідає останнє (сьоме) місце.

Повернутися до змісту

7 місце: Smarty.Sale ( «Смарті.Сейл»)

Сейл»)

Початок роботи: грудень 2015 року

Рейтинг кращих Кешбек-сервісів 2019 року: 6 місце

Базовий розмір Кешбек для «АліЕкспресс»: до 5%

Кешбек можуть отримати покупці з: будь-якої країни

Середній час підтвердження Кешбек: 36 днів

Загальна кількість магазинів: 810

Мінімальна сума виводу: від 5 до 500 рублів (в залежності від платіжної системи)

Офіційний сайт: smаrty.sаlе

Smarty.Sale замикає рейтинг кращих Кешбек-сервісів 2019 роки для «АліЕкспресс». В аналогічному рейтингу за всіма інтернет-магазинах знаходиться на одну рядку вище - 6 місці.

Низька позиція Smarty.Sale пояснюється самим маленьким Кешбек серед усіх проаналізованих 7 Кешбек-сервісів - всього 1,5% на електроніку і до 5% на все інше. І цей базовий Кешбек нічим не збільшити - програми лояльності у сервісу немає.

Базовий Кешбек за категоріями товарів:

  • 1,5% - мобільні телефони, планшети і ноутбуки, комп'ютерна техніка та аксесуари, аудіотехніка, відеотехніка, зовнішні сховища;
  • 5% - аксесуари для мобільних телефонів, одяг, взуття, аксесуари, предмети інтер'єру, садові приналежності;
  • 3% - інші категорії товарів.

Існують тільки два варіанти, при яких має сенсу користуватися «Смарті.Сейл» для покупок в AliExpress.

Перший: якщо ви новий користувач сервісу, то отримуєте + 50% до Кешбек для всіх магазинів терміном на 3 дня. Для «АліЕкспресс» Кешбек буде збільшений до 2,25% за електроніку і до 7,5% за все інше.

Другий: якщо китайський гіпермаркет потрапить в тижневий список з підвищеним Кешбек або для нього буде дано спеціальний промокод. По магазинах, які потрапили в цей список, нараховується Кешбек подвійного розміру.

У технічній частині покупки з Кешбек в «АліЕкспресс» у Smarty все стандартно: інформація про Кешбек з'являється протягом 1 години після оплати замовлення. На підтвердження ж Кешбек потрібно в середньому 36 днів, які починають відраховуватися після підтвердження про отримання замовлення.

Активувати Кешбек можна всіма можливими способами: переходом по спеціальному посиланню, браузерні розширенням від Smarty.Sale і його мобільним додатком.

Мінімальна сума для виведення на «Яндекс-гроші», Qiwi, Webmoney та мобільний телефон становить 5 рублів. Для виведення же на банківську карту потрібно мати на рахунку не менше 500 рублів.

Повернутися до змісту

Текст: Дмитро Максимов, автор « Заощаджуємо з Розумом »

Новости