Рейтинг кращих ароматів бренду Chanel

  1. Chanel Coco Mademoiselle
  2. Les Exclusifs de Chanel Gardenia
  3. Chanel Chance Eau Tendre
  4. Chanel Cristalle Eau Verte
  5. Chanel Gabrielle
  6. Chanel N19
  7. Les Exclusifs de Chanel Beige

Chanel Coco Mademoiselle

Це терпкий, зігріваючий квітковий парфум зі східними нотами. У ньому гармонійно і милозвучно переплітаються свіжі цитрусові ноти з пряним ароматом квітів. Багатий пікантний шлейф з незначною гіркуватістю неможливо ні з чим переплутати. Coco Mademoiselle - абсолютно універсальний аромат. Він підходить для будь-якого часу доби, може бути повсякденним і святковим. Він вдячно розкриється на шкірі молодої дівчини і дорослої жінки. Цей парфум не кричить про себе, а делікатно звертає на себе увагу. Він надає своїй обладательності статусність, піднімає самооцінку, пробуджує особливе, хвилююче настрій. Абсолютно заслужено. Неперевершено!

До початку рейтингу Початкова нота: Апельсин, Берегомет Нота серця: Жасмин, Роза Кінцева нота: Ветивер, Пачули

Les Exclusifs de Chanel Gardenia

Цінують ексклюзивність і володіють тонким смаком дівчата будуть в захваті від парфюмированной води Les Exclusifs de Chanel Gardenia. З усієї лінійки ароматів Les Exclusifs de Chanel - цей один з перших. Це не натяк на ретро, ​​а справжнє ретро з 1925 роки від парфумера Ernest Beaux, який створив 10 ароматів для Chanel, в числі яких Chanel №5! Піраміда аромату будується навколо неповторного звучання гарденії. Аромат квітковий складний, багатогранний. У серці парфуму чутні тубероза, жасмин, апельсиновий колір. Шлейф дуже тонкий і ненав'язливий, чути запах полину і ледь помітні ноти ванілі. Час цього аромату - зима і весна. Доречний в будь-який час доби. Les Exclusifs de Chanel Gardenia - досить дорогий аромат, на полицях магазинів зустрінеш не часто. Класика тримає марку!

До початку рейтингу Початкова нота: Гарденія, Жасмин, Тубероза, Квіти апельсина Нота серця: Кальварія, Полин Кінцева нота: Ветивер, Мускус, Пачули, Сандал

Chanel Chance Eau Tendre

Chanel Chance Eau Tendre - один з найпопулярніших ароматів. Легкий, свіжий і ніжний, він створений спеціально для романтичних і дуже жіночних дівчат. Дарує відчуття букета квітів з краплями роси на бутонах. Яскраво виражені ноти айви переплітаються з ароматами гіацинта, жасмину, ірису. У легкому квітковому шлейфі помітні ноти мускусу і кедра. Це тихий аромат, він м'яко лягає на шкіру і створює тепле і позитивне настрій. Chanel Chance Eau Tendre не залишає байдужих, він подобається переважній більшості дівчат і жінок. Парфуми для будь-якого часу року, на холоді звучить більш свіжо. Стійкість середня.

До початку рейтингу Початкова нота: Айва, Грейпфрут Нота серця: Гіацинт, Жасмин Кінцева нота: Амбра, Ірис, Кедр, Мускус

Chanel Cristalle Eau Verte

Chanel Cristalle Eau Verte - це істинно весняний аромат. Приголомшливий запах весняної ночі в лісі після дощу. Це тонкий і витончений квітковий аромат. У вишуканому коктейлі зібрані енергійні цитрусові, свіжа жимолость і розкішна магнолія. Шлейф аромату вишуканий і багатий квітковими акордами магнолії і амбри. Парфуми ідеально підійде впевненою і елегантною жінці в стилі самої мадмуазель Коко. На шкірі аромат поводиться ніжно, розкривається плавно і неспішно, але встигає зачарувати і закохати в себе з першого погляду.

До початку рейтингу Початкова нота: Бергамот, Лимон, Магнолія Нота серця: Жимолость, Цитрусові ноти Кінцева нота: Амбра, Магнолія

Chanel Gabrielle

Цей аромат був представлений в 2017 році. Його позиціонували як аромат для самих вишуканих дам і присвятили великої Мадмуазель. Gabrielle - так звали Chanel до того, як її прізвисько Коко стало всесвітньо відомим. Композиція аромату вираженого квіткового напряму. Чарівне поєднання цитрусів з чорною смородиною дарує слідкувати-пряний смак, насичений свіжістю і чистотою. У серці аромату розцвітають ніжні білі квіти, обрамлені іланг-іланг і томної туберозою. Фінальний акорд композиції містить хвилюючий відтінок сандалу і мускусу. Chanel Gabrielle - парфум пристрасний, граціозний, витончений і хвилюючий. Прямо як справжня Жінка, яка знає собі ціну.

До початку рейтингу Початкова нота: Грейпфрут, Мандарин, Чорна смородина Нота серця: Апельсиновий колір, Жасмин, іланг-іланг, Тубероза Кінцева нота: Мускус, Сандал

Chanel N19

Унікальність парфюмированной води Chanel N19 в тому, що цей аромат був останнім з створених самою Коко за життя. Аромат вийшов в 1970 році і був приурочений до дня народження легендарної засновниці бренду. Витончений, вишуканий, божественно прекрасний парфум поєднав в собі досвід, мудрість і неповторний шарм. Це досить рідкісний аромат-хамелеон. Він багатогранний і відповідає вислову Коко: «Щоб бути незамінною, треба бути різною!» Холодна квіткова композиція на початку аромату через деякий час стає теплою і затишною, а ще пізніше - найніжнішої пудрою. Шлейф духів короткий, терпкий і злегка гіркуватий. Аромат підходить для холодної пори року, оживає при вологому повітрі. Має середню стійкість, не дратує оточуючих. Може бути ідеальним доповненням для театру чи ресторану.

До початку рейтингу Початкова нота: Бергамот, Гальбанум, Гіацинт, Нероли Нота серця: Жасмин, Конвалія, Роза Кінцева нота: Ветивер, Шкіра, Мускус, Сандал

Les Exclusifs de Chanel Beige

Beige був випущений в 2008 році і увійшов в ексклюзивну лінійку Les Exclusifs de Chanel. Композицію Les Exclusifs de Chanel Beige з упевненістю можна віднести до числа найбільш затребуваних жіночих ароматів. Beige подібно бежевому кольором став втіленням жіночності і елегантності. Ненав'язливий, але в той же час витончений і витончений аромат уособлює природну красу. У теплі пори року аромат розкривається в повній мірі. Це справжній вальс білих квітів на ледь відчутною, тонкої медової підкладці. Аромат абсолютно не гучний, але досить яскравий і запам'ятовується. Шлейф досить короткий, а ось стійкість туалетної води фантастична. Цей класичний парфум доречний в будь-якій ситуації: діловий, офісний, в той же час сексуальний і природний.

До початку рейтингу Початкова нота: Глід, Фрезия Нота серця: Франжіпані Кінцева нота: Червоний жасмин, Мед

Рейтинг ароматів Chanel

1 Chanel Coco Mademoiselle 5/5 2 Les Exclusifs de Chanel Gardenia 4.9 / 5 3 Chanel Chance Eau Tendre 4.8 / 5 4 Chanel Cristalle Eau Verte 4.7 / 5 5 Chanel Gabrielle 4.6 / 5 6 Chanel N19 4.5 / 5 7 Les Exclusifs de Chanel Beige 4.5 / 5

Французький бренд Chanel - це символ престижу, чудового іміджу, розкоші і краси. Більшість сучасних жінок віддають перевагу ароматам, створеними руками парфумерів відомого французького Будинку моди. Будьте завжди прекрасні разом з Chanel!

Новости