Рейтинг кращої жіночої парфумерії 2018 року

  1. Tiffany & Co Perfume
  2. Comme des Garcons CONCRETE
  3. Dolce & Gabbana Light blue intense
  4. Giorgio Armani Si Passione
  5. Givenchy Live Irresistible Blossom Crush Eau De Toilette
  6. Kenzo World Eau de Toilette
  7. Versace Pou Femme Dylan Blue
  8. Chanel Gabrielle
  9. Burberry Blush
  10. Givenchy Dahlia Divin Nude

Tiffany & Co Perfume

Молодість і епатаж, вишуканість і відчуття стилю - ось що символізує перший аромат бренду Tiffany & Co. Він був створений для сучасних мешканок мегаполісу, що володіють смаком і знають толк в розкоші. У верхніх нотах піраміди чується свіже звучання мандарина. Серце акомпанує солодкими нотами запашного ірису. Мускус і пачулі зливаються в легкому шлейфі, що додає чарівність і романтичний настрій. Аромат від Тіффані - симбіоз класичної і сучасної елегантності. Він ідеально підійде молодим витонченим дівчатам, що йде в ногу з часом. Даний парфум буде прекрасним аксесуарів в будь-який час доби за будь-яких обставин: і в офісі, і на літній прогулянці. Стійкість у нього середня.

До початку рейтингу Початкова нота: Бергамот, Мандарин Нота серця: Ірис, Персик, Роза, Чорна смородина Кінцева нота: Пачули

Comme des Garcons CONCRETE

«Революційний аромат, що руйнує стереотипи!» - так представляє свою новинку бренд Comme des Garcons. Натхненням для творців парфуму послужили кам'яні пейзажі Нью-Йорка. CONCRETE в перекладі означає «бетон», хоча ніякими будматеріалами аромат не віддає. Виробники хотіли зацікавити покупця невідповідністю флакона і його вмісту. Це сміливий аромат, заявлений як деревне унісекс. Спочатку він буквально вибухає п'янкими нотами сандалу, що пронизують всю піраміду. Трохи пізніше в дерев'яному співзвуччі починають чутися квіткові акорди гвоздики, фіалки і альдегіди. Парфуми володіє фантастичною стійкістю, дуже економічний у використанні. Мінуси: важкодоступність (в Росії CONCRETE можна придбати в мережі магазинів Рів Гош), висока ціна.

Dolce & Gabbana Light blue intense

Цей соковитий фруктовий аромат від знаменитого італійського будинку перенесе вас в літо на Сардинії. Те саме, яке пахне стиглими апельсинами і супроводжується курортними романами. Light blue intense - парфум для впевненої в собі молодої дівчини, кокетливою і сексуальною. Мелодія аромату розкривається з верхніх акордів налитих сонцем лимона і яблука «Гренні Сміт». Серце піраміди б'ється нотами розпустилася жасмину і соковитих листя календули. Основу аромату складають деревне бурштин і ніжний мускус. Новинка Light blue intense ідеально підійде для літнього сезону завдяки своїй свіжості. Це універсальна туалетна вода, яка відрізняється тривалою стійкістю. Однак у неї є і мінуси: аромат розкривається досить пізно, протягом години, і володіє високою вартістю.

До початку рейтингу Початкова нота: Лимон, Яблука Гренні Сміт Нота серця: Жасмин, Календула Кінцева нота: Деревне бурштин, Мускус

Giorgio Armani Si Passione

Італійський бренд створював цей аромат для впевнених в собі і одночасно тендітних жінок. Для тих, хто володіє гордим характером, але в глибині душі хоче бути під опікою чоловіка. Si Passione поєднує в собі пристрасність, сміливість і сексуальність. Це запах спокуси. Він розкривається сплеском грушевих і смородиновий нот, доповнюється зухвалими акордами перцю. Пізніше композиція стає трохи спокійніше і солодший, видаючи квітково-фруктову мелодію. Огорнувши шкіру м'яким шлейфом, вона розігрується ненав'язливим злагодженістю ванілі і кедра. Піраміда аромату досить складна і багатогранна, він ідеально підійде для вечірнього заходу. Парфуми Si Passione додасть пікантності будь-якому побачення і зробить його незабутнім. До мінусів аромату можна віднести середню стійкість, близько 3-4 годин.

До початку рейтингу Початкова нота: Груша, Рожевий перець, Чорна смородина Нота серця: Геліотроп, Жасмин, Роза Кінцева нота: Білий кедр, ваніль

Givenchy Live Irresistible Blossom Crush Eau De Toilette

Новинка від бренду Givenchy навіває почуття безтурботності, легкості і мрійливості. Аромат рясніє нотами свіжозрізаних квітів: ніжна троянда і запашний півонія зливаються в гармонійному звучанні. Какао надає композиції відтіняє ноту, а завдяки мускусу пробуджуються ніжність і чуттєвість. Blossom Crush пахне пізньою весною і першої закоханістю, навіває спогади про юнацтво. Піраміда аромату солодка, але не нудотно, вельми проста і ненав'язлива. Підійде жіночним дівчатам будь-якого віку, прекрасно доповнить як денний, так і вечірній образ. Незважаючи на асоціації з літньої пори, цю туалетну воду можна використовувати в будь-який час року. Blossom Crush має високу стійкість, аромат тримається від п'яти годин.

Kenzo World Eau de Toilette

«Нова іскриста туалетна вода для нескінченно сміливої ​​і трохи іронічною героїні!» - так представляє свою новинку бренд Kenzo. Композиція аромату звучить легко і невимушено, викликає веселощі і піднімає настрій. Піраміда складається всього з чотирьох елементів. На початку чується стигла груша, підсолоджена гіркотою мигдалю. Через кілька хвилин в гру вступають ніжний розпустилася півонія і корінь ірису. Аромат від Kenzo виливає ніжність, він створений для юних дівчат з грайливим безтурботним вдачею. Завдяки своєму бадьорому завзятому звучанням ця туалетна вода підійде на кожен день. Вона вірно прослужить вам протягом усього дня, залишивши після себе приємний ненав'язливий шлейф. Ціна французького аромату порадує око, що є безсумнівним плюсом при такому відмінній якості.

До початку рейтингу Початкова нота: Жасмин, Малина Нота серця: Півонія Кінцева нота: Амброксан

Versace Pou Femme Dylan Blue

За словами Донателли Версаче, вона присвятила даний аромат жінкам, які відчувають свою чуттєвість, красу і силу. Розкішна елегантна композиція вибухає яскравими нотами чорної смородини, переливається акордами яблука і пелюсток конюшини. Далі мелодію підхоплюють і обіграють нотки стиглого шипшини, запашної троянди і персика. Особливу насиченість композиції надає поєднання світлої деревини, мускусу і пачулі. Аромат дзвінкий, сильний, але одночасно з цим свіжий і благородний. Він інтригує, зачаровує і вабить. Versace Pou Femme Dylan Blue чудово доповнить образ таємничої і норовливої ​​жінки. Аромат залишає після себе шлейф, який нікого не залишить байдужим. Має хорошу стійкість.

До початку рейтингу Початкова нота: Амброксан, Берегомет, Водні ноти, Грейпфрут Нота серця: Ладан, Папірус, Чорний перець Кінцева нота: Боби тонка, Мускус, Шафран

Chanel Gabrielle

Аромат, що випромінює сонячне світло, що символізує жіночність, чистоту і свободу. Chanel Gabrielle - злиття чотирьох білих квітів. У перші хвилини аромат обволікає ненав'язливим шлейфом мандарина, смородини і грейпфрута. Пізніше цитрусові ноти плавно поступаються першість жасмину, апельсиновим квіткам і іланг-ілангу. Базу піраміди складають заспокійливий мускус і сандал. Аромат дуже легкий і свіжий, що дарує тепло, в ньому не чутно жодної пронизливої ​​ноти. Дуже делікатний, він стане прекрасним доповненням як до денних, так і до вечірніх образів. Підійде дівчатам будь-якого віку. Стійкість у аромату середня.

До початку рейтингу Початкова нота: Грейпфрут, Мандарин, Чорна смородина Нота серця: Апельсиновий колір, Жасмин, іланг-іланг, Тубероза Кінцева нота: Мускус, Сандал

Burberry Blush

Британський бренд вразив серця своїх шанувальниць дивно елегантним і жіночним ароматом. Burberry Blush - втілення розкоші, грації і спокуси, підсолодженого дещицею романтики. Дівчина, яка користується цим парфумом, надихає, закохує і полонить своїми чарами. Так пахне бажана і пристрасна молода особа. Верхні ноти композиції зіткані з крапель дозрілого соковитого граната і стиглого лимона. У серці аромату чуються акорди домашньої троянди і наливної яблука. Солодке звучання жасмину і квіток гліцинії доповнюють композицію, створюючи ніжний шлейф. Burberry Blush буде прекрасно підкреслювати вашу індивідуальність як днем, так і ввечері. Це стійкий аромат, шлейф якого буде тонкою вуаллю тягнутися за вами до кінця дня.

До початку рейтингу Початкова нота: Гранат, Лимон Нота серця: Герань, Зелене яблуко, Рожеві пелюстки Кінцева нота: Вистерия, Жасмин

Givenchy Dahlia Divin Nude

Ще одна гідна новинка від іменитого бренду Givenchy: ніжний і чарівний парфум Dahlia Divin Nude. Чуттєвий спокуса, абсолютна жіночність і чистота - все це таїться в томної композиції аромату. Його верхні ноти обволікають оксамитом абрикоса і квітами апельсина. Серце піраміди пахне ніжними пелюстками жасмину самбак, троянди і османтуса. Базові ноти дихають світлою деревиною та білим мускусом, що додає аромату особливу привабливість. Парфуми обволікає найтоншим шлейфом і сяє, немов друга шкіра, підкреслюючи її природний аромат. Dahlia Divin Nude - втілення внутрішньої краси, гармонії та спокою. Дана новинка стане прекрасним доповненням до образу в холодні сезони і на вечірніх заходах. Має хорошу стійкість.

До початку рейтингу Початкова нота: Абрикос, Апельсиновий колір Нота серця: Жасмин самбак, Османтус, Роза Кінцева нота: Білий мускус, Світла деревина 1 Givenchy Dahlia Divin Nude 5/5 2 Burberry Blush 5/5 3 Chanel Gabrielle 4.9 / 5 4 Versace Pou Femme Dylan Blue 4.8 / 5 5 Kenzo World Eau de Toilette 4.8 / 5 6 Givenchy Live Irresistible Blossom Crush Eau De Toilette 4.7 / 5 7 Giorgio Armani Si Passione 4.7 / 5 8 Dolce & Gabbana Light blue intense 4.6 / 5 9 Comme des Garcons CONCRETE 4.6 / 5 10 Tiffany & Co Perfume 4.6 / 5

Зацікавилися поданими примірниками? Так чого ви чекаєте? Відправляйтеся в найближчий магазин і пробуйте всі ці чудові аромати в пошуках того, який підійде саме вам. Сподіваємося, наш рейтинг виявився корисним для вас!

актуальний рейтинг ароматів для жінок на 2019 рік

Зацікавилися поданими примірниками?
Так чого ви чекаєте?

Новости