Рейтинг швейцарських годинників: 10 кращих світових брендів

  1. Перші серед перших
  2. 1. Rolex
  3. У трійку лідерів також увійшли:
  4. 3. Cartier
  5. Парад зірок триває
  6. 5. Swatch
  7. 6. Breguet
  8. 7. TAG Heuer
  9. 8. Longines
  10. 9. Chopard
  11. 10. Tissot
  12. І на завершення ...

Словосполучення «швейцарський годинник» говорить сама за себе. Цей аксесуар ідеально підходить людям, які знають, що таке стиль і елегантність. вишуканий дизайн швейцарських годинників викликає непідробне захоплення. Бездоганна точність забезпечується ідеальним поєднанням сотень дрібних деталей в складних механізмах. Ексклюзивні твори швейцарських годинникових майстрів мають ціну, гідну їх якості. Ці аксесуари на зап'ясті всім своїм зовнішнім виглядом показують: життя дійсно вдалася!

Зараз в фірмових магазинах можна зустріти різноманітні марки годинників зі Швейцарії. Ми розповімо про декілька брендах, які увійшли до рейтингу «Кращі з кращих».

Перші серед перших

Перші серед перших

На сьогоднішній день поряд з відомими, перевіреними часом торговими марками, завоювали популярність зовсім «молоді» фірми-виробники. Однак досвідчені флагмани продовжують очолювати вершини рейтингу. Уявімо десятку найпопулярніших в 2015 році швейцарських марок.

1. Rolex

Цей бренд традиційно лідирує в світових списках часових «зірок». Це не дивно, адже саме «Ролекс» належить ідея розробки унікального водонепроникного корпусу, автоматичного календаря в годинах і багатьох інших корисних інновацій.

В наші дні фірма випускає три типи хронометрів:

  • консервативна класика;
  • професійніше напрямок (під певний вид діяльності);
  • спортивний варіант.

Rolex ось уже понад 100 років - синонім бездоганної репутації і надійності. Цей аксесуар без слів говорить про особливий статус власника, поряд з автомобілями і дорогоцінними прикрасами. Не обійшлося і без особливої ​​уваги світових селебріті: Брюс Вілліс, Том Хенкс, Шарліз Терон, Бред Пітт, Ріанна, Кайлі Міноуг - це ще далеко не повний перелік зірок Голлівуду, які віддають перевагу Rolex.

У трійку лідерів також увійшли:

2. Omega

Компанія завоювала популярність ще в ХIХ столітті і за довгі роки зберегла виняткове почуття стилю. Однак головна цінність цього годинника - точність. У цьому «Омезі» немає рівних у світі. Цей бренд - володар безлічі нагород в щорічних міжнародних виставках. Компанія відома тим, що віддає перевагу високій якості виготовлення годин, а не пафосною інкрустації дорогоцінними каменями і обробці металами.

3. Cartier

Шанувальником годинників цієї фірми був сам Наполеон ІІІ, а вже імператор знав толк в розкішних речах. Cartier традиційно вибирають артисти і співаки за їх неповторність і своєрідний шарм. Справжню славу компанія завоювала після випуску серії Tonneau, де в дизайні хронометрів вгадувалося явну схожість з бочонком. Не менш зачаровують своєю довершеністю колекції годин, присвячених найважливішим подіям різних епох.

Парад зірок триває

Ми продовжуємо розгляд до класифікації швейцарських годинників.

4. Patek philippe

Один з кращих виробників годин преміум класу. Виділяється не тільки бездоганними механізмами, але і значними цифрами на цінниках. Вартість самої дорогого годинника на сьогоднішній складає всього-то 11 мільйонів доларів! Не дивно, що носити на руці цілий статок можуть дозволити собі виняткові люди, серед яких - особи королівської сімей, президенти, мільярдери.

5. Swatch

Swatch - грамотне поєднання традиційної якості швейцарських годинників з помірними цінами. «Фішка» цього бренду - яскраві та неординарні моделі, що вражають уяву фарбами і формою. Компанія своїм прикладом доводить: оригінальний годинник з Швейцарії доступні не тільки олігархам.

6. Breguet

Breguet - шановний «аксакал» годинного виробництва. Бренд заснований в 1775 році. Годинники цієї фірми стали класикою не тільки серед хронометрів, а й в літературі. Пушкін згадує «недремне брегет» в «Євгенії Онєгіні». Цікаво, що всі випущені екземпляри заносяться в спеціальний реєстр, де відзначені: серія та номер, коли випущені і кому продано годинник. Зараз компанія спеціалізується на випуску ексклюзивних складних механізмів.

7. TAG Heuer

Класичний приклад сімейного бізнесу, який передається від засновника Едуарда Хоер з покоління в покоління. З середини ХІХ століття бренд об'єднує, здавалося б, різні різні властивості: химерність і функціональність, відмінну якість і адекватну вартість.

8. Longines

Любителі кінного спорту, гімнастики, тенісу та стрільби з лука знають, що Longines бере активну участь у розвитку цих видів спорту. Незважаючи на те, що компанія міцно асоціюється зі спортивними змаганнями, вона випускає екстравагантні моделі для чоловіків і витончені годинники для дам. Представництва фірми є в 130 країнах. Годинники Longines - це гармонійне переплетення класики і сучасності, естетики і надміцності.

9. Chopard

Компанія відома тим, що випускає поряд з годинником і ювелірні вироби. Цілком логічно, що унікальна технологія «плаваючих діамантів» розроблена саме Chopard. Серед колекцій компанії є і класичні напрямки, і сучасні (наприклад, присвячені гоночному спорту - Classic Racing). Твори годинникового мистецтва класу люкс від Chopard десятиліттями знаходять шанувальників по всьому світу.

10. Tissot

Найвідоміший швейцарський бренд, який налагодив масовий випуск продукції і зберіг при цьому високу якість годин. Серед моделей поширені як механічні, так і кварцові варіанти. Середній ціновий діапазон забезпечив годинах Tissot популярність у всьому світі.

І на завершення ...

І на завершення

Починаючи з 18 століття, швейцарський годинник є аксесуаром, що підкреслює обраність і високий статус свого власника. З огляду на високу якість, точність, приголомшливий дизайн і стиль цих хронометрів, можна бути впевненим: годинник з Швейцарії надовго збережуть лідируючі позиції в світі.

Поряд зі швейцарським годинником величезний резонанс у світі аксесуарів преміум класу викликали мобільні телефони Vertu. Це неповторне з'єднання шарму і бездоганного функціоналу. Більше про розкішних атрибутах гідного життя - на цьому сайті .

Новости