Рейтинг виробників фотопаперу

Для друку якісного фото необхідний цілий ряд факторів. І одним з таких є якісна фотопапір. Але потрібно дуже добре знати, на чому друкуєш, адже на різних паперах може вийти зовсім неоднакові фото.

Але потрібно дуже добре знати, на чому друкуєш, адже на різних паперах може вийти зовсім неоднакові фото

  1. Фотопапір Lomond, її можна придбати на сайті . Вона є професійною папером для друку на принтері. Глянцевий матеріал є дуже хорошим для друку фото. Фарба має властивості дуже швидко сохнути. Також одним з переваг даного паперу є властивість бездоганною передачі кольорів. Дана матовий фотопапір відрізняється від звичайного офісного паперу тим, що на неї нанесений спеціальний полімерний шар, який затримує чорнило в собі, через що виходить рівномірна заливка листа чорнилом.
  2. Фотопапір Galaxy є однією з кращих. Її переваг є щільність, грубість і товщина листа. Також вона має спеціальне покриття, яке утримує краплі дрібних фарб на місці.
  3. Фотопапір Barva має високе місце в рейтингах. Вона швидко сохне після друку. Незважаючи на щільність і грубість не крутиться. Завдяки невисокій ціні і високій якості папір дуже часто використовується серед споживачів. Також вона має дуже різноманітне застосування.
  4. ColorWay досить популярна фотопапір. Вона відрізняється високим ступенем білизни. Чудово передає яскраві і насичені кольори з безліччю відтінків. Має такі ж основні властивості, як і інші фотопаперу.
  5. WWM це непоганий вибір паперу для фотодруку. Має дуже хороші властивості. Дуже довго тримається від вицвітання. Має спеціальне покриття, що відрізняє її від звичайного офісного паперу.
  6. Фотопапір Epson дуже надійна і якісна. Володіє непоганою популярністю серед фотопаперів. Зображення після друку на такому папері виходять дуже яскравими, барвистими і реалістичними. Незважаючи на свою велику щільність, цей папір не скручується.
  7. Kodak є однією з найпопулярніших. Досить щільна і груба фотопапір. Ціна невелика. Передача кольору і рівень різкості не спотворюється. Має тільки хороші відгуки від покупців.
  8. Популярна папір серед користувачів InkSystem. Має такий попит завдяки своїй якості. Підходить як для аматорської, так і для професійного друку. Текстура паперу забезпечує високу роздільну здатність і точну передачу кольору. При використанні оригінальних, можна домогтися максимальної якості. Ще однією перевагою цього паперу є невисока ціна.
  9. Magic теж непогана фотопапір. Вона володіє більшою товщиною і щільністю, на відміну від інших паперів. Також вона покрита спеціальним шаром для затримання чорнило на поверхні. Є багато видів поверхні даного паперу.
  10. Також слід зазначити дуже якісну фотопапір PrintPro. Це хороша професійна папір для фотодруку. Завдяки якісному глянцевому зовнішнього шару чорнило швидко вбираються і не змащуються після друку, і так як щільність паперу досить висока, після друку лист не буде скручуватися і збереже свою структуру.

Для зручності покупців так само на сайті запропоновані різні способи оплати. Замовлення можна передплатити на карту будь-якого банку або ж вибрати опцію накладений платіж - товар можна буде сплатити при отриманні на пошті. Щоб товар не пошкодився під час транспортування, він поміщається в ретельно запаковану коробку і перевіряється на наявність дефектів, адже компанія зацікавлена ​​в якісному обслуговуванні клієнтів.

Таким чином, ви знайдете широкий вибір якісної фотопаперу для різного виду друку.

Детальніше: https://mak.trade/fotobumaga/

Новости