Рейтинг кращих триколісних велосипедів з ручкою

  1. Дитячі триколісні велосипеди з ручкою: переваги і недоліки
  2. Важливі характеристики триколісних дитячих велосипедів з ручкою
  3. Кращі дитячі триколісні велосипеди з ручкою 2017-2018
  4. Jaguar MS-0545-1
  5. Smart Trike 1573500
  6. Самі функціональні дитячі триколісних моделей з ручкою 2017-2018
  7. Jetem Lexus Trike Next Generation
  8. PUKY 2400 CEETY
  9. PUKY 2379
  10. підсумки

Непосидючі і активні діти з раннього віку починають освоювати велосипед, а дитина постарше вже не мислить життя без залізного коня Непосидючі і активні діти з раннього віку починають освоювати велосипед, а дитина постарше вже не мислить життя без залізного коня. Тому батьків турбує проблема правильного вибору кращої триколісній веломашини для ненаглядного дитинчати. На що звернути увагу при покупці, які характеристики вважаються найважливішими, які кращі дитячі триколісні велосипеди з ручкою 2017 - 2018 є у продажу - все це ви дізнаєтесь, прочитавши цей матеріал.

Дитячі триколісні велосипеди з ручкою: переваги і недоліки

Спочатку - про достоїнства Спочатку - про достоїнства. Хоча б, тому, що їх досить багато. Ось список, судіть самі.

  • Великий вибір моделей 2017-2018;
  • Вироби, оснащені батьківськими ручками, підходять навіть самим крихітним діткам, у віці від року;
  • Незвичайна практичність велосипедів-каталок. Всі вони оснащені набором знімних «візкових» деталей, які знадобляться, поки дитина не навчилася самостійно крутити педалі. Крім батьківської рукоятки, це металева підніжка, обід і ремінь безпеки, корзина для дитячих речей, захисний козирок від дощу і сонця. Багато моделей велосипедів з ручками обладнані звуковими модулями, світловими ефектами, ігровими панелями і іншими аксесуарами;
  • Зручність користування. Посадивши дитину на дитячий велосипед-каталку, можна вирушати навіть на тривалу прогулянку. Катання для дитини на Велобайк буде не тільки цікавим, але і незвичайно комфортним.

Є у дитячих триколісних велосипедів з ручкою і мінус, причому досить істотний: не дуже зручне розташування педалей Є у дитячих триколісних велосипедів з ручкою і мінус, причому досить істотний: не дуже зручне розташування педалей. Поки дитина мала, його ніжки чіпляються за педалі. А, коли він уже навчиться крутити їх самостійно, з'ясовується, що він переріс великий. Але багато батьків вибирають для дитини саме таке триколісне транспортний засіб з кращих в рейтингу, оскільки малюкові на ньому набагато цікавіше, ніж в колясці.

Важливі характеристики триколісних дитячих велосипедів з ручкою

Важливі характеристики триколісних дитячих велосипедів з ручкою

Купуючи дитячий триколісний велосипед-каталку з ручкою по одному з рейтингів, зверніть увагу на такі фактори за списком.

  1. Вік дитини і його зростання. Для цього найкраще скористатися спеціальною таблицею-ростовкой або консультацією продавця-спеціаліста. У таблиці показано, виріб з яким діаметром коліс найбільше підходить для вашого ненаглядного дитинчати;
  2. Особливості пристрою. Триколісні велосипеди для дітей різного віку різняться по дизайну і оснащення. Кращі моделі для карапузів 1-4 років мають більше деталей для безпеки дитини: низька рама, ремінь і обід безпеки;
  3. Функціональність, ергономічність. Такий триколісний велосипед - прекрасне рішення, поки дитина не навчилася їздити сам. Дорослий сам направляє його рух. Практика показує, що найкращі в плані ергономіки - поодинокі «тростини» з рукояткою круглої форми. Батьківська ручка з двома стрижнями виглядає солідніше, але керувати нею значно складніше, вона менш чуйна;
  4. Додаткові аксесуари. Зручно, якщо триколісний великий додатково оснащений ігровою панеллю. Для мам важливо, щоб триколісний велосипед з ручкою був додатково оснащений місткою кошиком для дитячих іграшок і дрібничок. У неї можна покласти і покупки;
  5. Можливість регулювання сидіння і керма. Дитина росте швидко, так що ця опція скоро стане актуальною. Купувати велосипеди щороку досить накладно. Крім того, краще становище керма і сідла важливо з міркувань безпеки пересування;
  6. Безпека триколісного велосипеда з ручкою. Крім ременів і ободів безпеки, треба звертати увагу на наступне. Бажано, щоб в захисному козирку було оглядове віконце. Дитина ще малий, і за ним треба стежити. Якщо дитина любить проявляти самостійність, вибирайте моделі з фіксацією педалей і керма;
  7. Матеріал виготовлення коліс велосипеда. Кращий варіант - це, звичайно, гума. Пластикові колеса занадто гучні і незручні при їзді по нерівній дорозі.

Вибираючи триколісний великий з ручкою по рейтингу, не забудьте простежити, щоб «малишових» елементи були знімними. Вам не доведеться ламати голову, який велосипед купити підросла. Кращі триколісні веломашини зі знімними елементами можна використовувати до 4 років.

Кращі дитячі триколісні велосипеди з ручкою 2017-2018

Сучасного дитини складно здивувати найпростішою моделлю триколісного велика Сучасного дитини складно здивувати найпростішою моделлю триколісного велика. Тому компанії-виробники постійно вигадують технічні і дизайнерські новинки велосипедів з ручкою, щоб батьки і діти залишилися задоволені. Це може бути яскраве, барвисте оформлення, нові матеріали, новації в геометрії вироби. Сьогоднішній рейтинг - це кращі дитячі триколісні веломашини з рукояткою, коли дорослий може миттєво скорегувати напрямок і швидкість руху дитини. Розглянемо рейтинг кращих бюджетних моделей велосипедів з ручкою за 2017-2018 р

Jaguar MS-0545-1

Якість цієї бюджетної дитячої моделі виробництва Тайваню не можна назвати найкращим Якість цієї бюджетної дитячої моделі виробництва Тайваню не можна назвати найкращим. Це варіант для тих батьків, чиї фінансові можливості дещо обмежені. Але, що стосується дитини, то він в повному захваті від свого першого Велобайк. І ось з яких причин.

  • Барвистий дизайн - то що потрібно для дитини;
  • Пищали іграшки на кермі.

Батьки бачать і недоліки.

  • Відсутній захисний козирок;
  • Кермо не фіксується, тому постійно доводиться бути напоготові.

Smart Trike 1573500

Цей дитячий міні-велобайк виробництва Ізраїлю повністю виправдовує свою назву «розумний триколісний велосипед» Цей дитячий міні-велобайк виробництва Ізраїлю повністю виправдовує свою назву «розумний триколісний велосипед». Модель бюджетна, якість, на жаль, не найкраще. Але батьки відзначають головне якість триколісного велика даної моделі. Етопредельная продуманість.

  • Гранично проста збірка велосипеда, з яким справиться навіть недосвідчена в техніці людина;
  • Зручність. Наприклад, сумочка на ручці. Вона є і в інших дитячих моделях, але тут вона набагато зручніше, у порівнянні з конкурентами.

Є у дитячого Велобайк і ряд інших достоїнств.

  • Зручне крісло, оснащене п'ятиточковим ременем безпеки;
  • Іграшка на кермі, виконана у вигляді телефону.

Список недоліків.

  • Колеса із пластику. Це і жорстко, і голосно;
  • Не найкраща збірка (є досить помітні люфти).

Самі функціональні дитячі триколісних моделей з ручкою 2017-2018

До самим кращий моделям по функціональності можна віднести наступні дитячі триколісні моделі:

Jetem Lexus Trike Next Generation

Цю дитячу модель велосипеда з ручкою можна назвати однією з кращих в наведеному рейтингу, оскільки вона поєднує невисоку ціну з якісним виконанням Цю дитячу модель велосипеда з ручкою можна назвати однією з кращих в наведеному рейтингу, оскільки вона поєднує невисоку ціну з якісним виконанням. Батьків насторожують обода, виконані з пластика. Але нарікань до їх міцності, як не дивно, немає.

Переваги.

  • Фіксація керма;
  • Можливість регулювання крісла по горизонталі;
  • Звуковий ефект для розваги дитини (клаксон);
  • Навісні деталі Велобайк знімні. Підросла дитина зможе кататися сам.

Список мінусів.

  • Інструкція по збірці написана не кращим чином;
  • Козирок малоефективний, захищає тільки від сонця.

PUKY 2400 CEETY

Батьки одностайні в своїй оцінці цього дитячого велика: ця німецька модель велосипеда з ручкою ідеальна у всіх відносинах Батьки одностайні в своїй оцінці цього дитячого велика: ця німецька модель велосипеда з ручкою ідеальна у всіх відносинах. У нашому рейтингу вона теж найкраща. Якісна, добротна, з гарним дизайном, гранично проста в збірці.

Переваги.

  • Зручне м'яке сідло з ременями безпеки на 5 точок;
  • Знімні кошичок і сумка;
  • Можливість регулювання нахилу ручки.

Є і мінус: немає дуги безпеки і козирка.

PUKY 2379

Ця модель дитячого Велобайк спеціально створена для юних леді Ця модель дитячого Велобайк спеціально створена для юних леді. Жінка за кермом давно перестала бути екстраординарним явищем. Чому б і не привчити дівчинку заздалегідь до управління дитячим транспортним засобом. Тому в рейтингу з'явилася спеціальна «дівчача» модель. Крім яскравого дизайну, у велика такий список достоїнств.

  • Невелика маса (6 кг);
  • Регульоване сидіння;
  • Фіксація керма;
  • Регульований кут нахилу ручки.

Є і недолік: немає козирка і дуги безпеки.

підсумки

Як бачите, щоб вибрати для дитини відповідну модель дитячого велосипеда з ручкою, відповідно до рейтингу 2017-2018, треба врахувати безліч чинників. Безперечним лідером, на думку багатьох батьків, залишається німецька компанія PUKY. Її продукція для дітвори різних вікових категорій, як завжди, одна з кращих.

Новости