Рейтинг зовнішніх акумуляторів 2017

  1. Повербанкі універсального типу: найкраща трійка
  2. Hiper MP 10000
  3. InterStep PB240004U
  4. Повер-банки для старих-добрих телефонів
  5. Xiaomi Mi Powerbank 5000
  6. Hiper XPX 6500
  7. Повер-банки для сучасних смартфонів
  8. Gmini mPower Pro Series MP 1041
  9. Canyon CNE-CPB130

Коли батарея смартфона або планшета розряджається раптово і не вчасно, це заподіює її власнику масу незручностей - в разі, якщо поруч немає доступу до електромережі для того, щоб терміново зарядити АКБ електронного пристрою. Для цього і був винайдений зовнішній акумулятор, або повербанк . З його допомогою гаджет можна підзарядити всюди. Він портативний, легкий, його зручно носити з собою. Заради максимальної зручності варто подумати про його придбання. Але попередньо слід ознайомитися з різними моделями повербанков, щоб підібрати найбільш підходящий. Рейтинг зовнішніх акумуляторів 2016-2017 роки допоможе вам якнайкраще зорієнтуватися в тому, яка модель може стати для вас найоптимальнішою.

Повербанкі універсального типу: найкраща трійка

Rombica NS240 Quick

Рейтинг зовнішніх акумуляторів, що відрізняються своєю універсальністю, відкриває модель Rombica NS240 Quick. Відгуки покупців справедливо поставили його на перше місце. Крім мікро-USB у нього є ще два роз'єми: USB typeC і Lighting, так що він прекрасно підійде щасливим власникам практично будь-якого портативного гаджета.

Слово Quick означає те, що цей повербанк має здатність швидко зарядити пристрій, а також швидко підзарядитися сам, за умови сумісності тих чи інших пристроїв з його електронної специфікою. Rombica чудовий ще й тим, що сам він оснащений сучасним літій-полімерним акумулятором ємністю 24000 мАг. Вартість цього повірю становить близько 4000 рублів, але така ціна виправдає себе.

Головні переваги Rombica:

  • три типових роз'єму;
  • може заряджати три різних гаджета одночасно;
  • високий рівень фактичної ємності.

Рекомендації: оскільки в комплект, на жаль, не входить блок живлення, що забезпечує швидкий заряд, заздалегідь слід придбати його окремо.

Hiper MP 10000

На другому місці серед універсальних повербанков знаходиться модель Hiper MP 10000. Завдяки своїй невисокій вартості, в межах всього 2000 рублів, він користується у покупців великою популярністю. Hiper володіє міцним зовнішнім корпусом, який виготовлений з міцного алюмінію. Пристрій можна вільно покласти в кишеню або носити в сумці.

У його комплектацію входить велика кількість перехідників, а також в нього вбудований спеціальний слот для читання карт типу SD-micro, що є дуже зручним, якщо підключити цей повер до планшету.

Головні переваги Hiper:

  • ударостійкий алюмінієвий корпус;
  • хороші показники ємності;
  • перехідники в кількості 6 штук;
  • вбудований слот, щоб користуватися картою пам'яті;
  • яскравий ліхтарик, який може виручити в темряві.

InterStep PB240004U

Третє місце займає пристрій InterStep PB240004U. Його відмінна риса - можливість повноцінної зарядки чотирьох гаджетів в один і той же час. Він видає зарядний струм від 1 до 2,3 А, а якщо два найсильніших порту будуть підключені паралельно, володар цього повербанка зможе скористатися струмами до 3 ампер і навіть трохи більше. Ті роз'єми, які видають на виході 1 А, можуть сприймати контролери різних модифікацій, тому в універсальності даного зовнішнього акумулятора не доводиться сумніватися.

InterStep має рідкокристалічний екран, за допомогою якого можна завжди точно знати показники його власної ємності. Додатковий бонус - це світлодіодний ліхтарик.

Головні переваги InterStep:

  • він може заряджати 4 гаджета одночасно;
  • володіє великим спектром струму заряду;
  • ЖК-інформативність про залишок заряду, що видається з великою точністю.

Повер-банки для старих-добрих телефонів

Hiper MP 7500

Відгуки покупців справедливо ставлять на перше місце зовнішній акумулятор для телефону Hiper MP 7500. Якщо погуглити в Інтернеті, виявиться, що поганих відгуків про цей повербанке просто не буде, він - кращий серед тих, якими можна оптимально заряд не ненажерливий телефон.

Цей Hiper дуже компактний, має достатній рівень ємності і опцією швидкого заряду. У комплектації можна знайти достатню кількість кабелів і перехідних пристроїв. Приємні бонуси - яскравий ліхтарик і опція читання флеш-карт, а також можливість одночасної зарядки двох мобільних телефонів.

Головні переваги Hiper 7500:

  • скромний, але цілком достаочно показник ємності в 7500 мАг;
  • компактність і малу вагу;
  • невелика вартість при великій кількості функцій.

Xiaomi Mi Powerbank 5000

На другому місці знаходиться повербанк для зарядки телефонів Xiaomi Mi Powerbank 5000. Він дуже простий, коштує недорого і навіть може загубитися, якщо за ним не встежити. Однак при цьому його зовнішній корпус виготовлений з міцного алюмінію, що забезпечує його максимальну надійність, незважаючи на зовнішню крихкість і маленькі розміри.

Варто він не більше 1000 рублів, але при двох роз'ємах може прекрасно забезпечити струмом будь-який відповідний до нього телефон. Опції швидкого заряду у нього немає, що при такій вартості цілком зрозуміло. Хороший «бюджетний» варіант для тих, кому, крім зарядки телефону, більше нічого не потрібно. Звичайно, до телефонів, які вимагають великої кількості енергії, він не підходить, тому що його ємність становить всього 4300 мАг.

Головні переваги Xiaomi:

  • корпус з алюмінію виглядає дуже привабливо;
  • невелика ціна.

Hiper XPX 6500

Третє місце в цьому рейтингу займає повербанк Hiper XPX 6500. Головна його перевага - рідкокристалічний екран, який показує рівень залишкової зарядки пристрою в процентах. Також на екрані відображаються ті робочі режими, в яких знаходиться повер, процес віддачі струму телефону і рівень струму на виході.

Опції швидкого заряду у нього немає, але можна зарядити телефон в прискореному режимі. Зовні Hiper XPX виглядає дуже привабливо, тому що його корпус нагадує шкіряний, проте це всього лише пластик з вельми схожою імітацією. Бонус: ліхтарик з двома яскравими світлодіодними лампочками. Показник ємності цілком достатній для того, щоб зарядити телефон два повноцінних рази.

Головні переваги Hiper XPX:

  • велика інформативність про робочі режими пристрою;
  • привабливе і забавне оформлення «під шкіру»;
  • маленький розмір;
  • ліхтарик приємного кольору.

Повер-банки для сучасних смартфонів

Xiaomi Mi Powerbank 2 10000 і 20000

Рейтинг зовнішніх акумуляторів для смартфонів відкривають повербанкі Xiaomi Mi Powerbank 2 ємністю 10000 і 20000 мАг. Вони відноситься вже до другого покоління повірити, укомплектованих батареями, які мають підвищений рівень робочого U. Такі зовнішні акумулятори та накопичують, і віддають достатню кількість електроенергії.

Слід мати на увазі те, що габаритні смартфони, які споживають велику кількість струму, повербанк Сяомей ємністю 10000 мАг може зарядити тільки раз, а ті, що простіше - 2-3 рази, після чого його самого теж доведеться заряджати. В принципі, і такі характеристики можуть виявитися цілком достатніми. До того ж, цей повер може підживлювати телефони, яким потрібні саме низькі рівні зарядного струму, що є важливим.

Ємний ж Xiaomi Power Bank 2 20 000 цілком зможе підзарядити і планшет.

Ємний ж Xiaomi Power Bank 2 20 000 цілком зможе підзарядити і планшет

Головні переваги Сяомей:

  • з ними можна зарядити телефон швидко;
  • мають можливість заряджати телефони, яким потрібно малий струм;
  • Сяомей ємністю 20 000 мАг підійде і для планшета.

Gmini mPower Pro Series MP 1041

На другому місці - повербанк Gmini mPower Pro Series MPB1041. Має можливість власної перезагрязкі прямо під час зарядки гаджета - завдяки тому, що у нього на виході і вході один і той же показник потужності. З його допомогою можна зарядити і планшет. Серед переваг - маленький вага і опція зарядки через USB-порт, що дозволяє заряджати power bank , Наприклад, прямо в автомобілі.

Головні переваги Gmini:

  • надійний в експлуатації;
  • достатню кількість ємності (10400 мАч);
  • опція швидкої зарядки як для гаджетів, так і для нього самого;
  • доступна вартість.

Canyon CNE-CPB130

На третьому місці знаходиться Canyon CNE-CPB130. Чи не ультра-ємний, але з дуже приємним і привабливим зовнішнім дизайном. Має три роз'єми, серед яких два на вихід зі здатністю пропускати різний рівень струму. З його допомогою можна легко зарядити потужні смартфони або планшети, проте функції швидкої зарядки він не підтримує через простоти моделі.

Розглянувши найпопулярніші зовнішні акумулятори, можна визначитися з вибором особисто для себе, з огляду на специфіку свого телефону, смартфона або планшета. безумовно, вибирати power bank потрібно, орієнтуючись на показники ємності як вашого пристрою, так і самого акумулятора.

Читайте, який повер банк краще для айфона →

Новости