Рейтинг кращих електричних м'ясорубок для будинку 2018 - 2019, як вибрати

  1. Принцип роботи
  2. Достоїнства і недоліки
  3. Відео: всі про м'ясорубках
  4. ТОП 5 Рейтинг кращих електричних м'ясорубок 2018 - 2019: ціни, відео та відгуки
  5. Moulinex
  6. Redmond
  7. Polaris
  8. Bosch
  9. Аксион
  10. Як вибрати електричну м'ясорубку для будинку
  11. Продуктивність і потужність
  12. Матеріал для корпусу
  13. Детальніше про насадки
  14. Габарити і вага
  15. Зручність використання
  16. 5 кращих порад експерта по вибору м'ясорубки
  17. Правила експлуатації
  18. Скільки коштує електрична м'ясорубка і де продається?
  19. Російські VS Зарубіжні м'ясорубки: які краще?

Електром'ясорубка - універсальний помічник на будь-якій кухні. Вона дозволяє заощадити час, витрачений на підготовку, не применшуючи якості їжі. Прилад дозволяє швидко приготувати фарш, котлети, тефтелі і інші перемелені продукти.

Тут Ви дізнаєтеся всю корисну інформацію про електром'ясорубки - рейтинг кращих електричних м'ясорубок 2018 - 2019, ціни, як вибрати для будинку оптимальний варіант.

Принцип роботи

Спочатку м'ясо або інший продукт, який підлягає перемолкі, ріжуть на шматки, щоб розмір дозволяв йому проходити через отвір приймача. За допомогою спеціального штовхача м'ясо проштовхується на шнек-вал. Проходячи через вал, м'ясо щільно притискають до грат і плавно зрізається ножем.

На самому валу розташовані спеціальні ребра, корисні в подрібненні занадто великих шматків м'яса. Процес приготування фаршу відбувається безперервним циклом. М'ясо або інший продукт закладається в трубку приймача, і в якусь мить на виході виходить готовий фарш.

Достоїнства і недоліки

Розберемо переваги і недоліки автоматичної м'ясорубки перед іншими кухонними агрегатами. Так вона важлива і незамінна на кухні?

  • висока потужність
  • Перемелювання продуктів відбувається безперервно, швидко і оперативно, незважаючи на велику кількість прожилок в м'ясі
  • Відсутність потреби в підготовці місця і міцної фіксації на столі
  • Безпека. Вузький приймач і спеціальний штовхач виключають ймовірність пошкодження рук
  • Вузьке на пластину валу недоступно в чищенні
  • При неякісної сушінні металеві деталі іржавіють, їх заборонено мити в посудомийній машині по тій же причині
  • короткий шнур
  • гучна робота
  • Виріб займає багато місця
  • Шнековий вал НЕ перемелює жили, через що доводиться вдаватися до автосервісу
  • Обов'язково нарізати продукти дрібними частинами, інакше вони не доходять до місця шинкування
  • Погано заточені ножі
  • Погана прокрутка шнекового вала, через що м'ясо на ньому застряє
  • Шестерні, корпус, шнек виготовлені з тонкого пластику, схильні до швидкої поломки

Відео: всі про м'ясорубках

Найбільшою популярністю користуються електричні м'ясорубки з металевими шестернями. У відео нижче розкриті особливості та огляд популярних моделей.

ТОП 5 Рейтинг кращих електричних м'ясорубок 2018 - 2019: ціни, відео та відгуки

Представляємо Вам рейтинг кращих електричних м'ясорубок 2018 - 2019. Ціна, моделі і технічні характеристики від відомих виробників.

Moulinex

Французька марка, що спеціалізується на виробництві кухонних приладів. Бренд користується особливою популярністю в багатьох країнах. Прилади, вироблені на підприємстві даної фірми, відрізняються своєю простотою в експлуатації. М'ясорубки Moulinex зручні і компактні. Вони виконані в різних колірних палітрах і відрізняються особливою привабливістю.

Лідер серед брендів, Moulinex HV8 ME 6051 потужна, компактна і стильна. Користується великою популярністю серед домогосподарок. Середня ціна 5800 руб.

Середня ціна 5800 руб

Redmond

До сих пір немає достовірних даних про походження торгової марки. Redmond - російський чи американський товарний знак. У лінійці є непогані варіанти, але зустрічаються і негативні відгуки. В цілому до виробника Redmond є ряд зауважень:

  • Недотримання гарантійних зобов'язань;
  • Відсутність у вільному доступі запчастин і комплектуючих;
  • Штучно роздута ціна на товар.

Мясорубка REDMOND RMG-1203. Потужний пристрій з ножами зі сталі, що не вимагає особливих зусиль в догляді. Середня ціна: 2700 руб.

Redmond

Polaris

Відомий у всьому світі ізраїльський бренд. Електром'ясорубки виробника користуються високим попитом і відрізняються гарною якістю. Але якщо порівнювати м'ясорубки Polaris з іншими популярними товарними знаками, то перші в своїй більшості програють в продуктивності.

Polaris PMG +1829 відрізняється доступною ціною і простотою використання. Але є і істотний недолік - високий шумовий ефект від роботи двигуна. Середня ціна: 2500 руб.

Polaris

Polaris

Bosch

Бош - німецький виробник м'ясорубок, здатних задовольнити запити найвимогливіших покупців. Хороший рівень обслуговування клієнтів, якість, оригінальний дизайн і доступна ціна - ось чим відрізняються прилади від цієї марки.

Модель Bosch MFW 68680 відрізняється високою продуктивністю і надійністю. Прийнятна ціна. З мінусів - галаслива робота і наявність в комплектації одного диска для нарізки. Середня ціна: 9800 руб.

Bosch

Bosch

Аксион

Електром'ясорубки аксионів, бренду російського виробництва, з міста Іжевськ. Знаходяться в прийнятному ціновому діапазоні. Доступність за ціною приваблює покупців. У роботі приладу є мінус у швидкому затуплении ножів.

Модель Аксион М 41 потужна і досить якісна м'ясорубка з функцією реверсу. Недоліком виступає сильний шум від роботи. Середня ціна: 3500 руб.

Аксион

Аксион

Як вибрати електричну м'ясорубку для будинку

Тут Ви знайдете відповідь на головне питання: як вибрати електричну м'ясорубку для будинку, таку, що стане незамінним помічником на кухні? Щоб правильно вибрати м'ясорубку, повністю відповідає всім Вашим запитам, врахуйте ряд її характеристик.

Продуктивність і потужність

Перше, на що звертають увагу при виборі м'ясорубки - потужність. Дана характеристика одна з найважливіших, від неї більшою мірою залежить швидкість і якість переробки м'яса. Для будинку оптимальний вибір - потужність 400-800Вт. Подібне виріб відрізняється вигідною ціною і працездатністю. За хвилину воно переробляє від одного до двох кілограмів м'яса.

Вибирайте дорожчу м'ясорубку, з потужністю від 1 000 Вт. Важливо розуміти, що чим потужніший електроприлад, тим більше енергії він споживає. Від цього параметра безпосередньо залежить рівень шуму. Що стосується переваг, то дорога електрична модель наділена додатковими насадками і швидкостями.

Моделі з ще більшою потужністю зовсім не підходять для використання на стаціонарній кухні - такі гіганти підійдуть місцях громадського харчування.

Матеріал для корпусу

Вибираючи електричну м'ясорубку, здатну прослужити довгий термін, приділіть увагу корпусам і насадок. Корпус виробу виготовлений або з сталі, або з харчового пластику. Істотної різниці між цими варіантами немає, головне - щоб матеріал був надійним і якісним.

Варіанти з пластика виглядають більш привабливо і менше важать, ніж моделі з алюмінію або іншого металевого сплаву. А ось внутрішні деталі і насадки обов'язково повинні складатися з металу.

Детальніше про насадки

Комплектація насадками залежить від призначення і цінової категорії вироби. Вони доступні і в однині, і в декількох варіаціях. Дорогі професійні моделі завжди мають кілька насадок.

Для аматорського використання вони не обов'язкові: пересічному покупцеві важко розібрати всі тонкощі їх призначення. Мясорубка укомплектована наступними насадками:

  1. Звичайні насадки, що розрізняються діаметром отворів для приготування фаршу;
  2. Насадка для шинкування овочів і фруктів;
  3. Фігурна насадка, призначена для нарізки овочів;
  4. Дробарка льоду;
  5. Насадка, формуюча тісто;
  6. Формувальна насадка, що рівномірно розподіляє фарш;
  7. Насадка Кеббе для виготовлення сосисок з порожниною під начинку.

Звичайні насадки, що розрізняються діаметром отворів для приготування фаршу;   Насадка для шинкування овочів і фруктів;   Фігурна насадка, призначена для нарізки овочів;   Дробарка льоду;   Насадка, формуюча тісто;   Формувальна насадка, що рівномірно розподіляє фарш;   Насадка Кеббе для виготовлення сосисок з порожниною під начинку

Габарити і вага

Вибираючи м'ясорубку, важливо врахувати всі можливі додаткові деталі, її вага і габарити. Як вибрати правильно? Відштовхуйтеся від місця зберігання інструменту і регулярності його використання.

При щоденному використанні і постійному знаходженні м'ясорубки на столі віддайте перевагу великоваговим моделям. Якщо ж доведеться часто переносити агрегат в шафу, то виграшніше легке побутове пристрій. Деякі вироби мають відсіки для компактного зберігання насадок і шнура.

Вибирайте високу модель, щоб підставляти під неї містку чашу. Зверніть увагу на вагу пристрою і його габарити. Сукупність цих деталей впливає на комфорт і зручність у використанні.

Зручність використання

Вибирайте ергономічні, зручні в експлуатації моделі. Ретельно огляньте прилад перед покупкою, перевірте, наскільки він зручний у використанні. Безпечний, надійний, багатофункціональний агрегат з прийнятними габаритами, в поєднанні з низьким шумовим ефектом - ось що відрізняє по-справжньому зручну у використанні модель.

5 кращих порад експерта по вибору м'ясорубки

Важливо прочитати поради про те, як вибрати електричну м'ясорубку для будинку від фахівців. Придбати якісну прилад нескладно - достатньо дотримуватися цих простих порад:

  1. При виборі м'ясорубки важливо, щоб розтруб був довший пальців, щоб уникнути їх потрапляння в прилад і отримання травми.
  2. Головну увагу приділіть технічним характеристикам агрегату, дізнайтеся, як зібрати прилад. При покупці зверніть увагу на стандартну комплектацію з оптимальною потужністю. З насадками все просто, купіть додаткові пристосування в будь-який зручний Вам час.
  3. При виборі автоматичної м'ясорубки уточніть, чи є у неї можливість зворотного прокрутки - реверс. Ця функція полегшує процес переробки жилавого м'яса.
  4. Дізнайтеся, чи є в обраній Вами моделі опція захисту від перевантаження м'ясорубки. При тривалій роботі вироби, двигун перегрівається, ротор ламається. Тому з варіантів блокування вибирайте електричний варіант.
  5. І ще одна важлива деталь - вибір фірми виробника. Незважаючи на те, що м'ясорубка від відомого бренду дорожче, ніж аналог від невідомого виробника, в даному випадку Ви платите за якість і надійність.

Правила експлуатації

Щоб електром'ясорубка прослужила Вам довгий час, дотримуйтеся простих правил експлуатації. Як правильно використовувати такий інструмент? Схема проста:

  • М'ясо нарізати на невеликі шматочки і стежити, щоб в них не було кісток щоб уникнути пошкодження ножів.
  • Після використання всі складові агрегату добре промити і ретельно висушити.
  • Для якісної і швидкої переробки м'яса потрібен гостро заточений ніж м'ясорубки.

Скільки коштує електрична м'ясорубка і де продається?

Дізнатися, скільки коштує електрична м'ясорубка, просто безпосередньо перед покупкою. Ціна варіюється в залежності від бренду, комплектації і способу придбання.

Прилади з функцією реверсу, великим набором насадок і потужністю більше 500 Вт коштують, як правило, 6000-7000 рублів. А найбільш скромні моделі, без реверсу або з однією-двома насадками, обійдуться в 3000-5000 рублів.

Інструмент доступний і в звичайних магазинах побутової техніки (Ельдорадо, М-Відео), і в інтернет-магазинах, з вибором по фото. Другий варіант дозволяє заощадити, але має один істотний недолік - відсутність можливості оглянути товар.

Особливо популярні електричні м'ясорубки з металевими шестернями. Принцип виробництва такого типу м'ясорубок у всіх брендів один, різниця лише в матеріалах виготовлення. Рейтинг кращих моделей електром'ясорубок від відомих торгових марок:

  1. Вітьок VT-3607 VT - бюджетний варіант з металевими шестернями. Немає захисної системи, слабка потужність. Циклічний режим роботи, уважно вивчіть інструкцію і суворо її дотримуватися, щоб уникнути швидкої поломки агрегату.
  2. Kenwood MG-700. Є захисна функція від перегріву. Потужність невелика. Довговічна і надійна, ремонт не буде потрібно довго.
  3. Kenwood MG-450. Кращий варіант. М'ясорубка відрізняється своєю високою потужністю і надійної захисної функцією.

Автоматичні м'ясорубки від фірми виробника Браун і Endever впевнено зарекомендували себе, але в список кращих не увійшли. Хороші і прилади від торгового знака Zelmer і Скарлет.

Російські VS Зарубіжні м'ясорубки: які краще?

З'ясуємо, поступається чи ні електрична м'ясорубка російського виробництва своїм зарубіжним побратимам.

При виборі м'ясорубки деякі покупці роблять вибір на користь вітчизняного виробника, незважаючи на те, що якість російських агрегатів анітрохи не гірші від закордонних моделей, а іноді і перевершує його. По ряду причин (слабкий маркетинг, відсутність довіри) російські м'ясорубки користуються меншим попитом.

Російські VS Зарубіжні м'ясорубки: які краще?
Так вона важлива і незамінна на кухні?
Як вибрати правильно?
Як правильно використовувати такий інструмент?
Скільки коштує електрична м'ясорубка і де продається?
Російські VS Зарубіжні м'ясорубки: які краще?

Новости