Рейтинг розумних дитячих смарт-годин з GPS

Smart Baby Watch - компанія, яка давно займається розробкою і виробництвом дитячих розумних годин. Кожна нова модель бренду доповнена цікавими функціями і вдосконалена. Популярність цих аксесуарів росте зі стрімкою швидкістю. У 2018 року вже все знають про існування такого супергаджети, який подобається і дітям, і батькам.


Модельний ряд досить великий, а розробка нових варіантів відкриває ще ширші можливості вибору. Випускаючи чергову модель, виробник намагається максимально задовольнити потреби кожної дитини. Адже вибір аксесуара індивідуальний - що подобається одному, абсолютно не підійде іншому. Тут потрібно врахувати вік дитини, його характер, вміння користуватися технікою і бажані можливості інноваційних годин. То яку ж модель коштує купити? Розглянемо цей момент пильніше.


Топ-10 моделей розумних годин


Грунтуючись на затребуваності, функціях і відгуках користувачів, можна скласти рейтинг кращих Smart Baby Watch:


  1. Найпопулярнішою і універсальною моделлю є дитячі смарт-годинник Q50 . Серед її ключових характеристик:

  • базовий набір функцій;

  • якісний трекер GPS + LBS;

  • кнопки швидкого виклику;

  • 10 збережених номерів;

  • відправка голосових повідомлень;

  • історія переміщень;

  • гіпоалергенний силікон для ремінця і автоматичні оповіщення батьків;

  • відсутність ігор, камери і інших деталей, які будуть відволікати.

Ця модель є найбільш купується. Дуже схожі за функціональністю екземпляри Q60 і Q60S. В основному вони відрізняються від Q50 своїм зовнішнім виглядом: монітор став трохи більше, регульований ремінець ширше, замість чорно-білого дисплея - кольоровий. Характерною рисою цих моделей є можливість переміщення сім-карти на бічній слот. Таким чином, щоб її встановити, чи не потрібно знімати кришку годин.


  • модель D99 - була новинкою 2016 року і миттєво підкорила широку аудиторію споживачів. Цей годинник прекрасно справляються з усіма поставленими завданнями і не дають збоїв. Відсутність складного управління дозволяє користуватися ними не тільки маленьким дітям, але і літнім людям. Головною відмінною рисою виробів D99 є оригінальний дизайн. Розробники відступили від стандартних дитячих забарвлень і зробили цей годинник дуже стильними. Тому вони без винятку подобаються дітям різного віку.

  • Модель Q100 відрізняється своєю витривалістю. Вона довше тримає заряд батареї, точніше визначає положення дитини, дає більш потужний сигнал датчика, поддержіваёт швидку зарядку, відстеження відбувається за всіма доступними супутникам. А ще однією відмінною рисою даного варіанту є збільшений і якісний екран.

  • Q150. За своєю функціональністю вона схожа на попередню модель. Представлена ​​в досить вузькій кольоровій гамі, що обмежує вибір. Головна перевага: крім базових функцій, тут є ліхтарик.

  • Розумні годинник Q90 підкорили своєю багатофункціональністю. Вбудований Wi-Fi-модуль відкриває нові можливості використання пристрою при відсутності мобільного зв'язку. Такі годинники - ідеальне поєднання дизайну і необхідних функцій.

  • Смарт-вотч S200 займають гідне місце в рейтингу, завдяки своєму унікальному дизайну. Цей годинник не особливо і схожі на дитячі, тому при виборі такого гаджета для людей похилого віку купують саме S200. Стандартний набір функцій легко освоїти, що не заплутавшись у додаткових і не завжди потрібних додатках.

  • Q610S. Прекрасна модель, яка має широкий вибір доступних квітів. У функції входить камера, яка значно розширює можливості дитячих смарт-годин. Дуже практичним доповненням також став ліхтарик і режим «Не турбувати».

  • Розумні годинник Q200 підтримують 3G, що позитивно позначається на роботі пристрою. Корпус має посиленим захистом від механічних пошкоджень. До переваг можна також віднести яскравий екран і красивий дизайн.

  • Smart Baby Watch Pokemon Watch мають хорошу водонепроникність і потужну батарею. Можуть працювати дистанційно, є можливість створювати чати. Оригінальний корпус особливо подобається маленьким модницям.

  • Q300 мають головний недолік - відсутність датчика зняття з руки. Зате даний варіант відрізняється підвищеною стійкістю до ударів і впливу вологи.

  • У гонитві за багатофункціональністю і красивим дизайном не забувайте, що дитячі годинник-телефон ви купуєте для дитини. Дайте і йому можливість зробити вибір. Перед придбанням уточніть переваги свого чада. Якщо ж аксесуар вибирається для малюка, то рейтинг, наведений у цій статті, допоможе вам самостійно зробити вірний і найбільш вдалий вибір.
    То яку ж модель коштує купити?

    Новости