Рейтинг страхових компаній за виплатами ОСАГО

  1. Рейтинг страхових компаній за виплатами - хто платить своїм клієнтам
  2. Хто стабільно виплачував гроші
  3. Ингосстрах
  4. Согаз
  5. ERGO
  6. РЕСО
  7. Транснефть
  8. Підбиваючи підсумки

Страхові компанії, яким можна довірити безпеку свого транспортного засобу.

Рейтинг страхових компаній за виплатами - хто платить своїм клієнтам

Рейтинг страхових компаній за виплатами ОСАГО 2016 дозволяє визначити, кому варто довірити безпеку свого транспортно кошти. Багато страховиків заявляють, що обсяг виплат у них перевищує кількість зборів. В результаті багато клієнтів стикаються з заниженням шкоди , Затягуванням платежів і змушені звертатися до суду.

Орієнтуючись на рейтинг виплат по ОСАГО 2016, ви зможете підібрати підходящу вам компанію.

Хто стабільно виплачував гроші

Загальний список фірм, стабільно виплачують клієнтам компенсації, допоможе зорієнтувати серед великої кількості страховиків. У рейтинг страхових компаній по виплаті ОСАГО потрапили:

  • Ингосстрах;
  • Согаз;
  • ERGO;
  • РЕСО;
  • Транснефть.

Всі ці компанії продемонстрували велику кількість виплат. Їхні клієнти практично завжди в досудовому порядку отримують кошти на ремонт автомобілів без звернення до суду.

Ингосстрах

У рейтингу виплат по ОСАГО « Ингосстрах »Продемонстрував відмінні результати. Рівень виплат у нього склав 56%. При цьому більшість звернень клієнтів отримували позитивну відповідь. До суду було подано заяв всього на 0,13% угод.

Доповнює це високий рейтинг RAEX у «Ингосстрах» - A ++. Компанія оцінюється як дуже надійна, тому клієнти можуть розраховувати на подальше збереження позитивних тенденцій.

Согаз

Наступним в рейтингу по виплатах по ОСАГО йде « Согаз ». Ця компанія продемонструвала менш хороші показники щодо судових розглядів. До суду дійшло 1,37% угод. Але при цьому рівень виплат досяг 53%.

Рейтинг RAEX у «Согаз» високий - A ++, що говорить про надійність компанії і хороших перспективах для клієнтів.

ERGO

Непогані результати в рейтингу страхових компаній по виплатах ОСАГО продемонструвала компанія ERGO. Рівень платежів тримається на рівні в 53%. Кількість судових розглядів дуже низька і становить всього 0,26% від загального числа угод.

Рейтинг RAEX у ERGO - A ++, тому очікувати якихось негативних змін не доводиться.

Рейтинг RAEX у ERGO - A ++, тому очікувати якихось негативних змін не доводиться

РЕСО

Не менш високі результати продемонструвала компанія РЕСО. Рівень виплат досяг 52%, хоча кількість судових розглядів досягло 1,41% від загального числа угод.

Компенсує це високий рейтинг RAEX у РЕСО - A ++, що дозволяє клієнтам як мінімум не сумніватися, що вони отримають свої гроші.

Транснефть

У рейтингу виплат страхових компаній по ОСАГО високу сходинку займає компанія «Транснефть». У ній рівень виплат досяг 58%. Кількість судових розглядів тримається на 0,17% від загального числа угод.

Основним недоліком «Транснефти» є відсутність рейтингу RAEX, що знижує довіру до компанії в очі потенційних клієнтів.

Підбиваючи підсумки

У рейтинг страхових компаній ОСАГО по виплатах потрапило більшість великих компаній. Серйозні гравці в цьому бізнесі прагнуть підтримувати свою репутацію, виплачуючи кошти більшості клієнтів і доводячи мінімум справ до судового розгляду.

Орієнтуючись на рейтинг страхових компаній по виплатах ОСАГО, не забувайте і про їх надійності. Оцінити її допоможе рейтинг RAEX. Чим він нижчий, тим вище ризик відкликання ліцензії або виникнення інших проблем при взаємодії зі страховиком.

Новости