Реклама на банерах, рекламні банери в Уфі

  1. Успішна реклама на банерах від «Нічний Проспект Плюс»
  2. Спробуйте оцінити ефективність рекламного банера
  3. Як розмістити рекламу на банерах в Уфі?


Декілька секунд! Стільки відпущено часу, щоб заволодіти увагою реклами на банерах. Притягає погляд яскрава картинка, «жива» реклама, не дратівлива - тільки вона зможе за короткий квант часу заволодіти увагою проїжджаючого на автомобілі пасажира або водія.

Сьогодні повсюдно активізується боротьба за привернення уваги кожного індивідуума і утримання цієї уваги хоча б на пару секунд Сьогодні повсюдно активізується боротьба за привернення уваги кожного індивідуума і утримання цієї уваги хоча б на пару секунд. Перемагає той, хто зможе за лічені секунди довести рекламну інформацію до свідомості потенційного клієнта, покупця і пробудити в ньому інтерес до теми.

Успішна реклама на банерах від «Нічний Проспект Плюс»

Власні рекламні поверхні на людних місцях міста Уфи в кількості 150 одиниць формату 3 х 6 і 5 х 10. Такими майданчиками залучення уваги городян має наша компанія. Понад 300 відомих успішних фірм задоволені рекламою, розробленої за нашої участі та розміщеної на наших рекламних банерах.

Ми зацікавлені в розширенні продажів наших клієнтів. Адже з моменту розміщення реклами ми починаємо «хворіти» за успішний бізнес клієнта, сприймаючи себе непрямими учасниками просування його бізнесу.

Спробуйте оцінити ефективність рекламного банера

Наші клієнти можуть самостійно оцінити ефективність банерів і вибрати кращий з них для подальшого застосування. Ви, наші клієнти, пропонуєте кілька варіантів контенту рекламних банерів, які відрізняються яскравістю, привабливістю і т.д. Треба дізнатися, який з банерів призведе більше число клієнтів.

Все просто. На кожному з рекламних банерів в Уфі розміщуєте різні телефони, контактні адреси. За кількістю звернень на зазначені контакти виявляємо найбільш привабливий контент і надалі тиражуємо саме його на банерах в Уфі.

Спеціально для вас ми регулярно оновлюємо гарячі пропозиції на рекламні банери. Ви можете замовити розміщення, істотно заощадивши бюджет. Більш детально тут - палаючі пропозиції .

Як розмістити рекламу на банерах в Уфі?

Набираєте номер телефону +7 (347) 251-25-95 , І ми починаємо взаємодіяти з Вами, домовляємося про зустріч в офісі, визначаємося із завданням, починаємо допомагати рекламою в просуванні вашого бізнесу. Разом з Вами будемо прагнути до вашого успіху.

Як розмістити рекламу на банерах в Уфі?

Новости