Реклама на будці і бортах газелі в Москві.

  1. Ціни на обклеювання газелі рекламою
  2. Причини високої ефективності реклами на бортах газелі:
  3. Три причини, за якими потрібно замовити брендування саме у нас:

Реклама двигун торгівлі. Цей вислів знає кожен, навіть самий недосвідчений бізнесмен. Якою має бути ефективна реклама? Яскравою, лаконічною, але в той же час інформативної та оригінальною. Однак навіть найбільш продумана реклама не буде працювати, якщо її неправильно подати цільової аудиторії. Іншими словами, щоб вона «рухала» торгівлю, їй самій потрібен двигун. У прямому сенсі цього слова.

Ціни на обклеювання газелі рекламою

Матеріал Вартість руб. / М2 Orajet 3640 ~ 990 Orajet 3551 ~ 1550 Orajet 3551 DТ, морозостійка ~ 1770 Orajet 3951 ~ 2700 3M-25 ~ 1200 3M-37 ~ 2000 3M-40 ~ 2300

Причини високої ефективності реклами на бортах газелі:

1

1

Підвищує впізнаваність бренду у максимально можливої ​​кількості людей. За день одна машина долає велику відстань, виконуючи своє пряме призначення - перевезення вантажів. У цей час її бачать сотні тисяч городян та жителів області. Яскраве оформлення мимоволі привертає до себе увагу. Людина на підсвідомому рівні запам'ятовує побачену інформацію.

2

Перевершує інші види реклами за розміром аудиторії. Вуличні стенди день у день бачить лише одна група людей, які проживають або працюють поруч з ними. Рекламні ролики по телебаченню або радіо багато просто пропускають повз вуха, займаючись повсякденними справами. Листівки та буклети, якими переповнені поштові ящики, сприймаються як звичайне сміття. А ось реклама на будку газелі - барвисте зображення, різко відрізняється від сірого фону вулиць, змушує загострити на себе увагу, прочитати пропоновану інформацію до кінця. Інтерес до реклами - інтерес до продукту.

3

Суттєво економить бюджет. Уявіть, що щодня по телебаченню про вашу фірму розповідають по 8 годин (мінімальна тривалість робочого дня автомобіля). Ефективність - колосальна. Про вас заговорить вся країна. Однак така розкіш не по кишені навіть найбільшим підприємствам. Вражаюче, але обклеювання газелі рекламою також дає вам можливість заявляти про себе протягом всього часу, поки вона рухається по дорогах міста і області. При цьому витрати цих двох варіантів несумірні.

Реклама на бортах газелі завоювала довіру сотень успішних і розвиваються. Своєю ефективністю вона перевершує багато інших способів залучення клієнтів.

Три причини, за якими потрібно замовити брендування саме у нас:

  • Ми виробляємо рекламу «під ключ»: якщо у вас немає макета, ми його зробимо. Замір проводиться безкоштовно. Термін виконання замовлення - від 1 дня. Закінчивши роботу з вашим автомобілем - направляємо вам фотозвіт.
  • Наші ціни вигідно відрізняються від запропонованих іншими фірмами завдяки тому, що ми самі виробляємо друк плівки. Використання матеріалів високої якості дозволяє гарантувати довгий термін служби зображення, що також є суттєвою економією ваших витрат на рекламу. Розрахуйте вартість брендування вашого авто прямо зараз - просто зателефонуйте нам. Таку ціну варто почути.
  • Ми дорожимо кожним замовником. Нас рекомендують друзям і гарним знайомим. Для постійних клієнтів передбачені знижки. Хороша репутація для нас - не порожній звук, а показник довіри сотень вдячних клієнтів.

Наклеїти рекламу на газель - зробити бізнес більш прибутковим. Оформіть замовлення вже сьогодні! Час гроші.

Якою має бути ефективна реклама?

Новости