Реклама на Бім-радіо

  1. Контакти
  2. Менеджери
  3. Наші партнери

20 років в лідерах провідних радіостанцій Татарстану, понад 150 тисяч слухачів, налаштованих на хвилю 102,8 щодня, стовідсотково власне мовлення 24 години на добу, власна production-студія для виробництва рекламних роликів і роки успішної співпраці з провідними компаніями Казані і республіки за плечима. Ми хочемо і знаємо, як розповісти клієнтам про найвигідніші пропозиції швидше ваших конкурентів!

Подивитися прайс

Замовити дзвінок

Контакти

БІМ-радіо Телефон: +7 (843) 293-08-00
e-mail: [email protected]
Адреса: 420021 м Казань, Тукая 91, а / я 344


Менеджери

Замовити дзвінок

Наші партнери

20 років в лідерах провідних радіостанцій Татарстану, понад 150 тисяч слухачів, налаштованих на хвилю 102,8 щодня, стовідсотково власне мовлення 24 години на добу, власна production-студія для виробництва рекламних роликів і роки успішної співпраці з провідними компаніями Казані і республіки за плечима

Реклама на радіо в Казані - це реальний і ефективний інструмент для просування і розвитку вашого бізнесу. А реклама на «БІМ-радіо» - ваш кращий вибір! Роки успішної співпраці топових компаній Татарстану з нашої радіостанцією є найкращим тому підтвердженням.

Чому розміщувати рекламу на «БІМ-радіо» ВИГІДНО? Е та реклама ПРАЦЮЄ!

  • Протягом 23 років «БІМ-радіо» входить в трійку кращих радіостанцій Казані в рейтингу компанії Gallup media (АТ "Медіаскоп" м.Москва)

  • Наша аудиторія - це понад 150 тисяч слухачів кожен день і 367 тисяч щотижня, середній вік радіослухачів - 25-45 років, рівень достатку - середній і вище середнього, а це самий рентабельний зріз для більшості компаній.

  • Соціальний статус цільової аудиторії «БІМ-радіо» - від менеджерів середньої ланки до керівників фірм, співробітників сфери послуг, держустанов. Наші слухачі - ваші потенційні клієнти

  • «БІМ-радіо» надає спонсорську підтримку більшості великих міських заходів Казані , Будь то концерт або свято, регулярно проводить акції self promotion, розміщуючи свою рекламу на сторінках найпопулярніших газет і журналів міста, на телебаченні, на щитах зовнішньої реклами. Ми гордо заявляємо про свої слухачах і постійно залучаємо нову аудиторію

  • Нам небайдуже якість і віддача вашої реклами, що виходить на нашій хвилі, тому кілька років тому ми створили власну production-студію , Що має сучасне оснащення і своїх підшефних геніальними маркетологам і креативщиками.

«БІМ-радіо» - один з лідерів медійного ринку Казані і всього Татарстану. Ми затребувані і відповідаємо нашим радіослухачам і партнерам взаємністю. Саме тому вартість розміщення реклами на нашому радіо визначаться золотим перетином ціни і якості. Наша компетентна і позитивна команда менеджерів завжди готова запропонувати кілька варіантів співпраці, гнучких і вигідних обом сторонам.

Завдяки стовідсотково власним мовлення, «БІМ-радіо» пропонує своїм партнерам більше рекламних можливостей по вигідними цінами . Ми самі розробляємо програми та конкурси , Які відповідають цінностям нашої цільової аудиторії і інтересам наших клієнтів. Ми актуальні і затребувані, а це головний критерій успішного бізнесу.

Реклама на радіо - це реальний двигун торгівлі. Ми хочемо і можемо допомогти вирости вашому бізнесу. Ласкаво просимо в дружну компанію «БІМ-радіо»!

Замовити дзвінок

Чому розміщувати рекламу на «БІМ-радіо» ВИГІДНО?

Новости