Ремінці для наручних годинників ПОЛІТ | АВІАТОР | БУРАН | ПОЛІТ "РОСІЙСЬКЕ ЧАС"

Чи можна купити ремінець зі встановленням? Сам не впораюся - потрібна допомога майстра. Дякуємо.?

Ви можете купити абсолютно будь-який ремінець з доставкою або з установкою в нашій годинниковій майстерні. Ви можете замовити виклик кур'єра для доставки годин в майстерню і назад. Найголовніше - дати нам точний артикул годин і / або точні розміри посадкового місця ремінця плюс всі інші розміри по довжині, по формі кліпси або ремінців бакли.

Можна замовити ремінець для годин Сейко? Мені потрібен тільки оригінальний ремінець, фірмовий. Ніде не можу знайти. Готовий чекати скільки завгодно. ?

Повідомте нам точний артикул Ваших годин. Якщо Ви не впевнені у назвою точного артикулу Вашої моделі - Ви можете зробити фотографії годин, задньої кришки годин - так щоб читалися всі наявні написи на задній кришці - і вислати нам на корпоративну пошту або месенджер. Дякуємо!

Годинники - це не просто годинниковий механізм, одягнений в корпус, стильного вигляду. Ще одна невід'ємна частина наручних годинників - ремінь або браслет, що утримують корпус на зап'ясті.
Вибираючи російські годинник Політ, ви можете доповнити комплект, купивши ремінці для годинника Політ. Вони ідеально доповнюють композиційний образ і підтримують строгий класичний стиль виконання всього годинного набору.
Не секрет, що часовий ремінь здатний значно змінити загальний вигляд годинного вироби. Надто масивний або, навпаки, безглуздо тонкий, ремінець може зіпсувати навіть найвишуканіший дизайн корпусу годинника. Тому так часто виробники пропонують нам готові композиційні набори, де ремені доповнюють корпус з ходовою частиною. Причому часто в наборі може бути навіть 2, а не один змінний ремінь. Для радянських годин Політ ми пропонуємо купити якісні шкіряні ремінці, які ідеально впишуться в стиль величної класики СРСР і гармонійно доповнять зовнішній вигляд корпусу з усталеним дизайном.
Чим можуть похвалитися ремінці для годинника Політ?
Перш за все, в них важливі матеріали, з яких вони виконані. Це натуральна шкіра з різним тисненням - під крокодила, алігатора і т.д. Матеріал характеризується відмінними зносостійкими показниками, а також еластичністю і легкістю. З внутрішньої сторони ремені також мають підкладку з м'якої натуральної шкіри. Це особливо важливо, тому що вироби будуть постійно контактувати з тілом, а гіпоалергенний склад матеріалів дасть відчуття комфорту. Таким чином, ви отримаєте приємний в шкарпетці, а не тільки зручний аксесуар.
Друга важлива особливість ременів цієї категорії - їх повну відповідність стилю циферблата годинника Політ. Залежно від вашої годинної моделі: колекція Політ, штурманського і т.д., ми пропонуємо вам зупинити свій вибір на потрібній моделі часового ременя. Він не просто підійде за розміром, але своїм фактурним, дизайнерським і колірним рішенням відмінно доповнить комплект, створивши композиційне ціле.
У наявність моделі ременів чорного, цегляного, темно-синього кольору. Рядок в тон ремінця не відволікає від основного, адже ключовою фігурою в часовий композиції все ж є корпус і циферблат.
Ну і останній штрих - застібка. Оскільки ми говоримо про класику, то тут більш ніж доречна стандартна застібка - дужки на ремінці. Однак є моделі ремінців до наручних годинників Політ з пряжкою типу кліпси.
Хочемо звернути вашу увагу
Годинники Політ мають досить потужний циферблат і солідну товщину корппуса. вибравши ремінь для годин Політ з нашої категорії, ви вибираєте гідний аксесуар, здатний утримати ходову частину на вашому зап'ясті, а й при цьому не погіршити загальний вигляд годинного комплекту.

Години роботи: замовлення через сайт приймаються 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Оператори приймають замовлення і консультують з 8-00 до 22-00 з понеділка по п'ятницю. Субота завжди вихідний день. Можливі попередні замовлення на неділю.


Чи можна купити ремінець зі встановленням?
Можна замовити ремінець для годин Сейко?
Чим можуть похвалитися ремінці для годинника Політ?

Новости