Ремінець для годинника

  1. Вибір якісного ременя до улюбленого аксесуару - справа кожного

Годинники як дорогий і статусний аксесуар може багато що сказати про свого власника. Який стиль він вважає за краще, як стежить за зовнішнім виглядом, а також які бренди воліє. Тому важливо ретельно підбирати всі деталі, в тому числі і брендові ремені для годин.

Ремінь для годинників Breitling
Ремінь для годинників Breitling

бренд Hublot (Хабло) відомий з 1980 р як виробник годинників з каучуковим ремінцем. Тоді ця марка вперше відкрила міцний матеріал як аксесуар для годин. Каучук від щоденного контакту зі шкірою практично не зношується, а завдяки просоченню спеціальним кокосовим маслом, ще й гіпоалергенна. Якісні доступні копії ременів Hublot доступні в різних кольорах, а також з орнаментом, що імітує шкіру рептилій. Ще один популярний швейцарський годинниковий бренд, представлений в нашому «каталозі ремінців до наручних годинників» - Tag Heuer (Таг Хойер). Компанія випускає одинадцять ліній ремінців для годинників, переважно спортивного стилю. Протилежне напрям в дизайні у ременів Omega (Омега). Годинники цих швейцарців літали в космос і знімалися у фільмах про Джеймса Бонда, тому в престижності марки не прийнято сумніватися.

Вибір якісного ременя до улюбленого аксесуару - справа кожного

Любителям класичного дизайну варто подивитися ремінці та браслети для годинників Patek Philippe (Патек Філіп). Браслети з розжареної сталі золотого або сріблястих кольорів з фірмовим лого - Calatrava (Калатрава) - виглядають неабияк і ефектно. Часовий бренд Dunhil (Данхілл) представляє по-англійськи лаконічний і елегантний дизайн ремінців.

Ремінь для часов Cartier
Ремінь для часов Cartier

Тим же, хто віддає перевагу стилю кежуал і розкоші, варто придивитися до бренду Longines (Лонжин). М'яка шкіра високої якості і надійні кріплення - Ваші годинник буде надійно охоплювати зап'ястя.

Ці, а також інші ремені відомих брендів, таких як Rolex (Ролекс), Ferrari (Феррарі), Gucci (Гуччі), Cartier (Картьє), Richard Mille (Річард Міль), Franck Muller Франк Мюллер), та інші тепер стали доступнішими. Купити високоякісні копії брендових ремінців до наручних годинників можна легко і доступно в інтернет-магазині IMIDGE.com.ua . А допоможуть визначитися з вибором - фотографії та опис всіх моделей в каталозі, який представлений на нашому сайті. Визначившись з моделлю, клієнт може замовити ремінець як для чоловічих так і для жіночого годинника в будь-який час сім днів на тиждень. Погодьтеся, це дуже зручно здійснювати покупки не виходячи з дому! До того ж, ми пропонуємо доставку по Україні в Київ, Рівне, Івано-Франківськ, Херсон, Харків, Миколаїв, Житомир, Одесу та інші міста.

Новости