Ремонт пральних машин Київ Ремонт пральних машин ARDO

Пральні машини ARDO є якісною італійської технікою. Співвідношення ціни / якості залишає за собою кращі увагу серед користувачів. Якість прання, простота в експлуатації, надійність - це основні якості цих пральних машин, які були вкладені розробниками компанії ARDO.

У пральних машинах ARDO існує 2 види баків, емальовані і з неіржавіючої сталі У пральних машинах ARDO існує 2 види баків, емальовані і з неіржавіючої сталі. Це дозволяє збільшити термін експлуатації пральної машини. Але і якісні машинки іноді вимагає ремонту. Поломки часто викликані через недбале поводження і через вихід з ладу окремих деталей після тривалої експлуатації від 5 до 8 років.

Дуже часто виходять з ладу деталі, постійно стикаються з водою. Наприклад, ТЕН, помпа. Заміна Тена пральної машини ARDO це стандартна поломка, досвідчений майстер з легкістю визначить характер поломки і усуне несправність або замінить його. Що стосується помпи (насоса), він постійно знаходиться в агресивному середовищі жорсткої води і пральних порошків. Насос виходить з ладу при впливі неякісних даних факторів.

Також, електронний модуль управління, підшипники бака, манжети люка, замок блокування люка, ручка люка - це одні з найчастіших поломок, які без проблем полагодять досвідчені майстри компанії Wash Service.

Поділитися "Ремонт пральних машин ARDO"

Новости