Ремонт пральної машини Ardo (Ардо) в Санкт-Петербурзі, ціна на дому в СПб від Центру Послуг

  1. Деякі особливості окремих моделей пральних машин Аско
  2. Характеристики особливо популярних моделей Asko
  3. Asko W6444
  4. Asko W6984
  5. Кілька слів про ремонт пральної машини Аско

У пральних машин ASKO (Аско) є дуже важливо відміну від продукції інших виробників - це ручна збірка. Довговічність і краса цих пральних машин беруть свій початок від продуманих ергономічних конструкцій і копіткої праці майстрів компанії. Якість всіх комплектуючих, як і зовнішній вигляд цієї техніки, завжди на висоті.

Основні поломки пральної машини, які ми чинимо:

Залишаючи заявку в "Центрі Послуг", опишіть, по можливості, максимально детально завдання, яку потрібно вирішити або поломку пральної машини, яку потрібно відремонтувати. Ми оперативно зв'яжемося з Вами і запропонуємо рішення по ремонту або підключення пральної машини. Заповніть запропоновану нижче форму, щоб замовити грамотний ремонт побутової техніки.

У пральних машин ASKO (Аско) є дуже важливо відміну від продукції інших виробників - це ручна збірка У пральних машин ASKO (Аско) є дуже важливо відміну від продукції інших виробників - це ручна збірка. Довговічність і краса цих пральних машин беруть свій початок від продуманих ергономічних конструкцій і копіткої праці майстрів компанії. Якість всіх комплектуючих, як і зовнішній вигляд цієї техніки, завжди на висоті. Досвідчені конструктори створюють нові модельні ряди, прислухаючись до всіх побажань покупців щодо естетики, зручності управління і безпеки. Тому у пральних машин Asko зрозуміле і логічне управління, зручний інтерфейс.

А як же інакше? Адже техніка Аско проектується в шведській студії «Propeller». Це саме вони розробляли привабливу упаковку для бренду спортивного одягу Houdini, створювали дизайн годин Godfather і Uptown для процвітаючих людей. Крім зовнішнього вигляду пральні машини Asko відрізняються міцністю конструкції. Виробництво на шведському заводі Asko Cylinda - це майстерність, контроль і продуманість всіх етапів зборки.

Спочатку збирається корпус, який потім фарбують. Збирають електрику і внутрішню конструкцію, потім тестують всі елементи. І тільки після цього фахівці з'єднують елементи машини в одне ціле. Після чого її також тестують на електричну безпеку і функціонування.

Якщо подивитися на будь-яку машину Asko, відразу стає зрозуміло, що це професійна техніка. Вона може працювати з максимальними навантаженнями тривалий час, і споживач завжди отримує тільки відмінний результат. У фронтальних побутових машинах Asko є механізм Quattro, що має ту ж конструкцію, що і у професійних машин. Це сталеве підстава, на якому кріпляться газопружінние амортизатори Suspa. Вони не допускають вібрації і гучних звуків агрегату при віджиманні. На 4-х пружинах підвішений двигун і бак з нержавіючої сталі.

Двигуни на завод ASKO поставляються від німецької компанії ACC. Підшипники на машинах шведські - SKF. Вони використовуються при виробництві автомобілів Volvo і Ferrari. У конструкції є і насос з антиблокуванням і чавунним противагою. Дверне кріплення Smart Seal замість манжети має гумовий ущільнювач. Він герметично притискає дверцята до завантажувального люка. Дисплеї для машин Аско поставляє американська компанія Honeywell.

Вас вразив це невеликий оповіданнячко? Напевно. Але якщо все моделі такі хороші, то яку ж вибрати?

Деякі особливості окремих моделей пральних машин Аско

Якщо Ви не обмежені в засобах, Вас може зацікавити модель Asko W6963. Це окремо стоїть машина зі стандартними габаритами і високоякісними характеристиками. За допомогою системи SensiSave вона економить воду, електроенергію і порошок. Від протікання передбачена 7-кратна захист, в дверцятах - технологія SmartSeal. Для контролю дисбалансу - система Quattro.

Роботи, що виконуються Пральна машина з фронтальним завантаженням, руб. Пральні машини з вертикальним завантаженням, руб. Діагностика (визначення несправності) 400 400 Підключення пральної машини (без вартості деталей) від 1400 від 1400 Повна діагностика СМ (перевірка працездатності) 900 900 Технічна консультація, обслуговування 600 650 Дрібний ремонт (без розбирання СМ) 700 750 Заміна аквастоп (Гідростоп). Заміна зливного шланга, заміна або герметизація патрубків 1110 1340 Ремонт (заміна) зливного насоса, усунення засмічення зливного насоса, важкодоступних патрубків, Тена, витяг сторонніх предметів не потребують повного розбирання СМ, заміна електромагнітного клапана 1430 1480 Ремонт (заміна) електродвигуна, заміна ел. модуля, блоку індикації 1520 1630 Заміна кнопки включення, мережевого фільтра, конденсатора, мережевого шнура, ремонт покажчика КСМА 850 970 Заміна (монтаж-демонтаж) КСМА 1380 1470 ремонт КСМА, ел.схеми (без заміни деталей) 2050 2050 Розтин двері заг рузочного люка (без ремонту СМ) 950 1270 Конфігурація (прошивка) ел.блока 1500 1500 Заміна лицьовій панелі, сигнальних ламп дозатора, ремонт дозатора 950 950 Заміна ременя (регулювання приводу), заміна (ремонт) шківа барабана 1170 1210 Ремонт (заміна) шківа барабана з повним розбиранням машини 1950 - Заміна Тена сушки, чистка сушки 1520 1680 Заміна таймера сушки, пружин підвіски, датчика рівня води, блокування люка, термостата 1210 1480 Заміна амортизаторів без зняття бака 1320 1850 Заміна кріплення люка, гачка, ручки люка, скла 900 900 Заміна манжети люка, ущільнювача дверцята (з оімость залежить від моделі пральної машини) від 1450 від 1800 Заміна манжети люка, ущільнювача дверцята, що вимагає повного розбирання машини (вартість залежить від моделі пральної машини) від 2100 від 2320 Заміна опор, хрестовини, заміна електричного джгута 2240 2850 Зняття транспортувальних кріплень 950 950 Закриття шторок барабана - 1400 Закриття шторок барабана з повним розбиранням машини - 2150 Витяг сторонніх предметів з бака, що вимагає повного розбирання 1650 2150 Заміна бака, барабана, корпусних елементів 2450 2850 Установка противаг 1380 1470 Монтаж-демонтаж вбудованої техніки: неповна розбирання меблів 850 850 Витяг СМ з меблів 450 450 Витратні матеріали (амортизація інструменту, ізоляціронние і мастильні матеріали) 80 80 Нормо-годину (при роботах, не зазначених в даному прейскуранті або перевірці відповідності справного вироби) 700 750 Виїзд майстра за межі МКАД (за 1км.) 30 30 Складання акта списання СМ 900 Транспортування техніки для ремонту в стаціонар 800

Інша модель - Asko W6222 - того ж високого класу. У неї така ж зручна ергономіка, наприклад, відкидається дверцята. Також передбачена багаторазова захист від протікання, є системи Quattro, SmartSeal і SensiSave. Ви звикли до максимального комфорту незалежно від вартості техніки - тоді ця пральна машина для Вас.

Вся техніка компанії відповідає європейським стандартам якості і безпеки, підтверджених сертифікатами. Всі машини Asko здатні виконати велику кількість дій: якісно випрати будь-який одяг або білизну, здійснити полоскання і віджимання, не псуючи речі. Перевагою техніки Аско є можливість прання тих речей, з якими до цього у Вас виникали труднощі. Адже на деякій одязі є ярлички «тільки ручне прання», але Аско прекрасно впорається з цим завданням. Практично всі машини обладнані дисплеями, що показують на якому етапі перебуває процес, які вироби стираються і скільки залишилося до кінця прання.

Характеристики особливо популярних моделей Asko

Asko пропонує багато чудових моделей, але Ви, можливо, захочете дізнатися, які ж з них займають вищі рядки купівельних рейтингів. Так що дивіться таблицю.

Asko W6444

Загальні характеристики Тип установки окремо стоїть Тип завантаження фронтальна Максимальне завантаження білизни 8 кг Сушка немає Управління електронне (інтелектуальне) Дисплей є цифровий Колір білий Габарити (Ш) 60x60x85 см Вага 73 кг Віджим Швидкість обертання при віджиманні до 1400 об / хв Вибір швидкості віджиму є Програми програма прання вовни є Спеціальні програми прання делікатних тканин, економічне прання, запобігання зминання, прання спортивного одягу, супер-полоскання, експрес-прання, замочування, попереднє прання, програм а видалення плям Класи ефективності і енергоспоживання Клас споживання електроенергії A ++ Клас ефективності прання A Клас ефективності віджимання A Споживання енергії 0.15 кВт * год / кг Витрата води за прання 65 л Безпека Захист від протікання води повна Захист від дітей є Контроль дисбалансу є Контроль рівня піни є інші функції і особливості Таймер відстрочки початку прання є (до 24 год) Матеріал бака нерж. сталь Завантажувальний люк діаметр 31 см Рівень шуму (прання / віджим) 54/75 Дб Додаткові можливості вибір температури прання

Asko W6984

Загальні характеристики Тип установки окремо стоїть Тип завантаження фронтальна Максимальне завантаження білизни 8 кг Сушка немає Управління електронне (інтелектуальне) Дисплей є текстовий, з підсвічуванням Колір білий Габарити (Ш) 60x60x85 см Вага 73 кг Віджим Швидкість обертання при віджиманні до 1800 об / хв Вибір швидкості віджиму є Відміна віджимання є програми Програма прання вовни є Спеціальні програми прання делікатних тканин, економічне прання, запобігання зминання, прання спортивного одягу, супер-полоскання, експрес-прання, прання у бол ьшом кількості води, замочування, попереднє прання, програма видалення плям Класи ефективності і енергоспоживання Клас споживання електроенергії A ++ Клас ефективності прання A Клас ефективності віджимання A Споживання енергії 0.15 кВт * год / кг Витрата води за прання 54 л Безпека Захист від протікання води повна Захист від дітей є Контроль дисбалансу є Контроль рівня піни є Інші функції і особливості Таймер відстрочки початку прання є (до 24 год) Установка часу закінчення прання є Матеріал бака нерж. сталь Завантажувальний люк діаметр 31 см Рівень шуму (прання / віджим) 54/73 Дб Додаткові можливості вибір температури прання, сигнал закінчення програми Кількість відділень у ванні для миючих засобів 3 Додаткова інформація індукційний мотор; автоматичне відкриття дверець люка

Кілька слів про ремонт пральної машини Аско

Звернувшись в нашу компанію з приводу ремонту пральних машин Asko (Аско), Ви зможете також отримати рекомендації по експлуатації своєї моделі, отримаєте гарантію на ремонт, а якщо Ви хочете, щоб фахівець приїхав до Вас для ремонту на будинок, то він прибуде в зручне для вас час.

З питань щодо ремонту пральної машини Asko з виїздом майстра додому або в офіс Ви можете звернутися по телефону в Москві і СПб 8 (495) 137-85-42. Замовлення на ремонт приймаються цілодобово.

Ремонт пральних машин Indesit Ремонт пральних машин Ariston

А як же інакше?
Вас вразив це невеликий оповіданнячко?
Але якщо все моделі такі хороші, то яку ж вибрати?

Новости