Ремонт мобільних телефонів в Харкові з гарантією

  1. Що ж робити, якщо у Вас зламався мобільний телефон?
  2. Отже, найбільш часті проблеми, що виникають при використанні мобільних Телефонів
  3. Розбитий сенсорний екран
  4. Телефон не вмикається
  5. Несправність, пов'язана з програмним забезпеченням
  6. Несправність роз'єму зарядки \ USB.
  7. Телефон залитий рідиною
  8. Розбитий дисплей або немає зображення на дисплеї
  9. Не чути співрозмовника або співрозмовник не чує Вас
  10. Розбито або має тріщину корпус

У нашому сучасному світі неможливо обходитися без телекомунікацій

У нашому сучасному світі неможливо обходитися без телекомунікацій. У кожного з нас є мобільний Телефон або навіть два і більше мобільних Телефонів, особливо у жителів нашого рідного Харкова. І стає дуже прикро, коли один з мобільних телефонів виходить з ладу.

Сервісний Центр FreshIT проводить ремонт мобільних Телефонів будь-якого рівня складності в місті Харкові.

Телефони є не тільки засобом спілкування, а замінюють нам мобільний комп'ютер, органайзер, комунікатор, фотоапарат, gps-навігатор і т.д. і т.п. Тому, якщо мобільний Телефон був розбитий, не включається або просто «глючить», загалом, не працює належним чином, то прожити без його функціоналу сучасній людині досить складно. Замінити телефон новим - дуже дороге задоволення, тому краще його відремонтувати.

Що ж робити, якщо у Вас зламався мобільний телефон?

Що ж робити, якщо у Вас зламався мобільний телефон

Варіанти, очевидно, два: знайти заміну, або відремонтувати несправний мобільний Телефон в Сервісному Центрі по ремонту мобільних Телефонів.

Перший варіант звичайно непоганий, але, коли Ви згадайте, за яку суму купили свого "мобільного друга", Ви зрозумієте, наскільки він Вам доріг. І Ви неодмінно захочете його відремонтувати і бажано швидше і дешевше.

Якщо Телефон придбаний недавно, то, швидше за все, Вам полагодять його по гарантії в авторизованому сервісному центрі, адреса якого ви можете дізнатися на сайті виробника вашого мобільного телефон. У Харкові дуже багато авторизованих сервісних центрів.

Але цей варіант Вам підходить тільки, якщо у Вас гарантійний випадок (Ви не кидали Телефон, в Телефон не потрапляла волога і Ви не встановлювали на свій мобільний стороннє програмне забезпечення).

Якщо ж випадок у Вас не гарантійний, або термін гарантії минув, то можна звертатися в будь-який найближчий перевірений Сервісний Центр за післягарантійним ремонтом Телефону, в якому зможуть зробити ремонт Телефону швидше і дешевше, ніж в авторизованому.

Отже, найбільш часті проблеми, що виникають при використанні мобільних Телефонів

Розбитий сенсорний екран

Причина в необережному поводженні з Телефоном Причина в необережному поводженні з Телефоном. Телефон упустили або придавили, в слідстві чого крихке скло сенсорного екрану тріснуло. Буде потрібно заміна сенсорного скла на нове.

Варто звернути увагу на те, що є деякі моделі мобільних Телефонів таких виробників як HTC, SonyEricsson, Samsung, Apple, Nokia та інші, в яких замінити сенсор окремо від дисплея неможливо, тому що сенсор склеєний з дисплеєм прозорим клеєм.

В такому випадку проводиться заміна дисплейного модуля (сенсор і дисплей в зборі).

З недавнього часу у нас з'явилася послуга заміни захисного скла мобільного Телефону б ез повної заміни дисплейного модуля . Дана операція значно знижує кінцеву вартість ремонту, тому що Ви не платите за дисплейний модуль, а оплачуєте тільки вартість захисного скла і вартість роботи по його заміні. І не доводиться замовляти комплектуючі, тому що необхідні запчастини є в наявності в м.Харкові.

Телефон не вмикається

У даній несправності може бути цілий ряд причин - від простої неуважності з боку користувача (просто сів акумулятор і вчасно не зарядили) до серйозних проблем, пов'язаних з процесором.

Наведемо неповний перелік найбільш частих причин, через які мобільний Телефон може не включатися:

  • несправний \ розряджений в «0» акумулятор;
  • збій в роботі контролера харчування;
  • несправність контролера харчування, що вимагає його заміну;
  • проблема в ланцюзі харчування;
  • проблема з процесором через удар або «пробою» по харчуванню;
  • межслойная проблема з платою внаслідок удару;

Особливості ремонту і його вартість можливо буде оголосити тільки після повної діагностики.

Несправність, пов'язана з програмним забезпеченням

Це наступна за частотою звернення до Сервісного центру несправність з мобільними Телефонами Це наступна за частотою звернення до Сервісного центру несправність з мобільними Телефонами. Причина може бути як в установці неофіційного або піратського програмного забезпечення, так і не пов'язана з діяльністю власника.

Ремонт при даній проблемі зводиться до перепрошивки Лише телефон.

Іноді щоб зробити перепрошивання потрібне спеціальне обладнання - JTAG-програматор для підключення безпосередньо до чіпу флеш-пам'яті і завантаження в нього потрібного програмного забезпечення. Такий ремонт є більш складним, ніж звичайна перепрошивка і вимагає від Сервісного інженера специфічних навичок і досвіду.

Несправність роз'єму зарядки \ USB.

Часта несправність, причина якої криється, знову-таки, в неохайному користуванні Телефоном. Роз'єм ламається, і Телефон більше неможливо зарядити. В даному випадку необхідно замінити роз'єм.

Телефон залитий рідиною

Через проникнення рідини в Телефон (вода, пиво, молоко та інші напої) на платі відбувається коротке замикання Через проникнення рідини в Телефон (вода, пиво, молоко та інші напої) на платі відбувається коротке замикання. Існує помилкова думка, що, якщо Телефон просушити, то потім можна нормально їм користуватися. Це не так!

Вся справа в тому, що коли плата висохне, на ній залишаться залишки від рідин на контактах (оксиди). Ці оксиди будуть повільно, але впевнено роз'їдати контакти, поки телефон не прийде в неробочий стан.

Слід додати, що давно залиті Телефони, як правило, ремонту не підлягають через те, що елементи на платі повністю окислюються. Тому, якщо Ви раптом залили Телефон, то першим же ділом слід вийняти акумулятор і несіть його в Сервісний Центр.

Чим швидше Ви потрапите в сервіс, тим простіше зробити ремонт Телефону і, відповідно, тим дешевше він буде коштувати.

У нашому Сервісному Центрі залиті Телефони потрапляють на діагностику до Сервісному Інженеру позачергово. Залите пристрій повністю розбирається, окису відмиваються, а плата відмивається в спеціальній ультразвукової ванні. Після цього проводиться тестування. Якщо є роз'їдені дрібні SMD-елементи, то вони відновлюються під мікроскопом.

Розбитий дисплей або немає зображення на дисплеї

Буває, що телефон не показує зображення, або ж на дисплеї явно видно тріщини. Все це - наслідок виходу дисплея з ладу через механічного впливу. Телефон могли упустити або придавити. Дана проблема легко усувається шляхом заміни несправного дисплея. Ремонт не є складним, але його помітно здорожує вартість деталей, що вимагають заміни.

Не чути співрозмовника або співрозмовник не чує Вас

Причина в несправності динаміка, мікрофона мобільного телефон. Причиною несправності може бути потрапляння вологи або механічний вплив на апарат. Вирішення цієї проблеми зводиться до ремонту шляхом заміни вийшов з ладу мікрофона або динаміка відповідно.

Розбито або має тріщину корпус

Буде потрібно часткова або повна заміна корпусу мобільного телефон. Це не становить великих труднощів для професіоналів. Для заміни потрібно повне розбирання апарату з наступною збіркою в новий корпус.

Якщо у Вас виникли будь-які з перерахованих проблем з мобільним Телефоном, смартфоном, комунікатором або gps-навігатором, Ви завжди можете звернутися в наш Сервісний Центр, що знаходиться в місті Харкові будь-яким зручним для Вас способом : Зателефонувати оператору, залишити питання в коментарях, залишити заявку на ремонт, написати нам на пошту, в скайп, icq або залишити питання у відповідному розділі нашого сайту.

Наші Сервісні Інженери за допомогою спеціалізованого обладнання проведуть повну діагностику Вашого Телефону і виконають якісний ремонт в встановлені терміни .

Ми обслуговуємо пристрої торгових марок Samsung, Lenovo, HTC, Xiaomi, Sony, LG, Meizu, Nokia, Huawei, Asus, Fly, Prestigio, Motorola, Doogee, JIAYU, Microsoft, Apple, Sony Ericsson, THL, Blackview, Nomi, Acer, Oukitel, OnePlus, Alcatel, ZTE, S-TELL, Homtom, Leagoo, Gsmart, LeEco, UMI, Sigma, Elephone, Bravis, Land Rover, Philips, Honor, Zopo, Google, Qumo, Cubot, Ulefone, BlackBerry, Gigabyte, Explay , GoClever, Wileyfox, Cat, Texet, Nomu, Letv, Star, Discovery, VKworld, Impression, Keneksi, Ergo, Wiko, Karbonn і інші.

Ваш Сервісний Центр FreshIT.

Що ж робити, якщо у Вас зламався мобільний телефон?
Що ж робити, якщо у Вас зламався мобільний телефон?

Новости