Ресторан Про М'ясо в Москві на Покровському бул .: європейська кухня, забронювати - рецензії, відгуки, фото, телефон і адресу

Новий ресторан «Про М'ясо», що відкрив свої двері на Покровському бульварі недалеко від бурхливого розвитку общепітного перехрестя Покровки і Бульварного кільця, - справа рук Ivlev Group і його засновника Костянтина Івлєва. Причому крім зоряного повелителя «Пекельної кухні» в проект залучили ще одного потужного ресторанного персонажа, Іллю Благовіщенського, який працював з такими проектами, як BIGGIE і Funky Food від «Ресторанного синдикату» .
Новий ресторан «Про М'ясо», що відкрив свої двері на Покровському бульварі недалеко від бурхливого розвитку общепітного перехрестя Покровки і Бульварного кільця, - справа рук   Ivlev Group   і його засновника Костянтина Івлєва

Незважаючи на те що «Про М'ясо» привласнило приміщення біля бару-кафе Hustle, інтер'єр виглядав цілком собі сучасно і модно-лофтового. Єдине прямокутний простір розбили на зони, причому як кухонні, так і обідні. У центрі розмістився бар, поєднаний з грилем, трохи ближче до входу відвідувачам підморгувала через віконце напіввідчинені кухня. Оформлення я б описав як приємно нейтральне і міське. Стіни з червоної цегли, цементні вставки, мідні листи на прилавку і в перегородках, дерево на підлозі і в гардеробі, написи крейдою, стелажі з банками, склянками, ряди пляшок з соусом Tabasco і кетчупом Heinz, винні шафи. Вікон досить, вони великі, з видом на бульвар. Природного світла багато, штучне світло - правильний, що не тьмяний і не б'є в очі. Меблі різна і варіювалася від напівкруглого цільного високого дивана до низьких чорних диванів уздовж стін.
Меню в «Про М'ясо» - ясна і прямолінійний, багато в чому європейське , З посиланнями на російської кухні , з азіатськими вставками і окремими авторськими вкрапленнями. Кожен розділ присвячений чогось конкретного. Позицій багато, але нагромаджень немає. Передбачуваної прихильності виключно м'ясних страв теж немає, зате є досить багато цікавих позицій, які охоплюють різні типи м'яса: від страусятіни до баранини. Єдина незручність - качка в різних інтерпретаціях в мій візит була доступна тільки після 18:00.
Їжа у І. і Б. вийшла різна: десь проста, десь багаторівнева, смачна, але не без помилок.

  • Тартар з яловичини по фірмовим рецептом Івлєва , 470 ₽
  • Крильця на грилі в соусі BBQ, 290 ₽
  • Теплий салат з грибами і трюфеля заправкою , 390 ₽
  • Шашлик в фірмовому маринаді з баранини, 490 ₽
  • Філе-міньйон , 1490 ₽
  • Фрикадельки в томатному соусі з індички, 350 ₽
  • Фетучіні з томатами і тигровими креветками , 490 ₽
  • Медовик Івлевa - мені подарунок за не дуже вдалі крила, а так 130 рублів, 0 ₽
  • Вода Natia 0.33, 170 ₽
  • Coca-cola 0.25, 130 ₽
  • Шпинат, запечений з сиром сулугуні , 290 ₽

«Тартар з яловичини по фірмовим рецептом Івлєва» - невелика порція акуратного апетитного рубленого м'яса, яке поклали трьома купками на білому піднесеному блюді, приправили салатним листям, домашніми грінками і двома перепелиними яйцями. Температура м'яса - ідеальна, склад додаткових інгредієнтів чудовий, ніяких відволікаючих присмаків, ніяких оманливих маневрів.
«Теплий салат з грибами і трюфеля заправкою» - якісна проста свіжість в окремо взятій тарілці. Салатний мікс - жвавий, соус - помірно пряний. Гриби засмажили під замовлення, від чого вони вийшли апетитними і теплими.
«Крильця на грилі в соусі BBQ» прибули до столу в чорній чавунній мисці і вдалися не відразу. Спочатку їх недожарілі, і вони тут же почали лякати мене своїми рожевими нутрощами. Помітивши здивування в моїх очах, персонал не розгубився. Блюдо забрали, переробили і повернули вже в якісно іншому вигляді. З другого разу крила вийшли краще. Вони були соковиті, трохи більше звичайного і тому не найзручніші для поїдання. Зате соус у них був бадьорий, околобарбекюшний і з курячим смаком поєднувався дуже навіть добре.
«Шашлик в фірмовому маринаді з баранини» на вигляд був непоказний, шматки різнокаліберні, трикутник лаваша сухий. Смачними виявилися тільки кубики більшого розміру. Ті, що трохи менше, засмутили сухістю і жорсткістю.
«Філе-міньйон» був по-Благовіщенському хороший. Стейк вийшов пузатий, з рожевим рум'янцем, з відмітками решітки гриля, з приємною скоринкою. Під м'ясом не було ніякої калюжі, весь сік сидів всередині разом з відмінним м'ясним смаком, який при правильній прожарювання більш ніж заслужив ціну в 1490 рублів.
«Фрикадельки в томатному соусі з індички» сиділи в розпеченій чавунній посудині, до якої я не міг доторкнутися хвилин п'ять. Коли ж я нарешті добрався до вмісту, то виявилося, що м'ясні ніжні кульки прилипли до чавунному дну і віддирати від нього не бажали. Таким же чином прилип до дна і томатний соус, чому періодично в ньому траплялися чорні піджарки гіркоти.
«Шпинат, запечений з сиром сулугуні» вийшов смачний, ситний, соковитий і помірно шпинатний. В якості самостійного це блюдо, напевно, занадто скромне, зате як гарнір дуже навіть пристойна.
«Фетучіні з томатами і тигровими креветками» - ще одне просте і дуже свіже блюдо з правильною пастою, бравим набором спецій, зеленню, акуратними, безхвостими креветками і дрібними вкрапленнями помідорною нарізки, яка лише злегка забарвлювала блюдо своєї кислотою.
З десертів не підвів свого творця «Медовик Івлєва». Він був смачний, ніжний, солодкий, що закликали до того, щоб його доїли до останньої крихти.
Персонал в залі працював спільно. Всі один одному допомагали і один одного виручали. Як я вже помітив, невдале блюдо замінили, та ще й десертом пригостили. Єдиний мінус - зустріч і проводи були пронизані стандартними для Москви байдужістю і легкої пихою, які випромінювала байдужа дівчина за стійкою хостес.
Підсумок такий:
Добротне, хороший заклад, де суворо зустрічають, зате смачно годують зрозумілою, свіжої їжею за помірними, чесними цінами. Правда іноді "в стопі" виявляється занадто багато страв з основного меню, і стабільність поки що страждає, але, сподіваюся, ці недоліки з часом «Про М'ясо» покинуть.

Правда іноді в стопі виявляється занадто багато страв з основного меню, і стабільність поки що страждає, але, сподіваюся, ці недоліки з часом «Про М'ясо» покинуть

Новости