Ресторан на вул. Черковна, 75-Б


Ви шукаєте ресторани з садом в Софії? Вікторія на вул. Черковна, 75 Це затишне і зручне місце для зустрічей з родичами, друзями або для планування важливої ​​ділової зустрічі. Тихе і спокійне місце з прекрасним садом і дитячим майданчиком, де ваші маленькі скарби можуть збожеволіти, насолоджуючись вечерею. Ідеальне місце для днів народжень, сімейних зустрічей, ділових обідів або просто зустрічі з друзями. Дизайн сучасний, розбитий і в той же час створює відчуття затишку. Вас подадуть смайливі та ввічливі співробітники, які зроблять все, щоб ви відчували себе справжнім оазисом.


Адреса: вул. Черковна, 75 (Поштовий індекс 1505)

Телефон:

088 791 1000
Час роботи: з 11:00 до 23:00
Місця в салоні: 150
Місця в саду: 100
Замовлення доставка додому в Софії
088 791 1000   Час роботи: з 11:00 до 23:00   Місця в салоні: 150   Місця в саду: 100   Замовлення   доставка додому в Софії   Напишіть нам відгук і допоможіть покращити наші послуги   Сиділи самотні на вулиці, як я люблю місце з відкритим сидінням
Напишіть нам відгук і допоможіть покращити наші послуги
Сиділи самотні на вулиці, як я люблю місце з відкритим сидінням. Якість їжі відповідає іншим Victorias (читати смачно) і персонал був доброзичливий і корисний. Єдине питання, яке я мав, це те, що стіл не був готовий, коли ми туди потрапили, тому нам треба було чекати, коли хлопці прибирають його, отримують подушки, скатертину і т.д.
Ліляна Бонева - 31.05.2019 Сьогодні ви і мій друг відвідали місце, зберігаючи гарні спогади з минулого року, коли ви зазвичай не можете знайти стіл, щоб з'їсти його смачні страви ... Цього разу було купа їх доступна. Ми були шоковані новим меню або ... Привабливі фотографії пластин і ... більш високі ціни. Коли ми замовляли деякі страви зі списку, ми були дуже здивовані їжею - базовою та не смачною, поганою якістю. Наступний раз перейдемо до кращого місця ...
Христо Ніколов - 24.03.2019 Класне місце з приємною атмосферою і вишуканим вибором страв для гурманів. Рекомендовано!
Євгеній Йорданов - 15.06.2019 Приємний інтер'єр і атмосфера. Офіціанти дуже професійні та швидкі. Також є дитячий майданчик з іграшками та мультфільмами. Їжа свіжа, добре підготовлена ​​і дуже смачна. Ціни трохи високі, але варто. Гарне місце для сімейної вечері. Рекомендовано!
Цветан Костов - 13.12.2018 Дуже приємна їжа з надзвичайно ввічливим і професійним персоналом. Я відвідав це місце і в літній, і в зимовий час, і атмосфера завжди дуже приємна і привітна. Піца насправді дуже добре, тому що вони насправді використовують цегляну піч для горіння деревини, саме тому тісто пече, як і повинно. Хороша піца, як у добре запеченої піци, є рідкісним випадком в Болгарії для тих з вас, хто відвідує країну вперше. Я сподіваюся, що хтось вважає цей відгук корисним. Привітання! :)))
Рада Колева - 08.01.2019

Ви шукаєте ресторани з садом в Софії?

Новости