Ретро, ​​вінтаж та романтичність - важливі складові весільних суконь. Весільна сукня в вінтажному стилі

  1. Весільна сукня в вінтажному стилі
  2. Модні вінтажні сукні

Не дивлячись на те, що літо в самому розпалі, вже минули всі найважливіші осінньо-зимовий покази і виставки весільних суконь. У шикарних колекціях, представлених найіменитішими дизайнерами світу, присутні романтика і вантажу, розкіш і елегантність.

Дівчатам-модницям, які готуються до одного з найважливіших подій у житті - весілля, слід звертати увагу на 4 популярні тренди майбутніх сезонів.

Плаття-русалка чудово підкреслює струнку фігуру і чудово вимальовує плавні переходи від грудей до талії, від талії до стегон. Уже котрий сезон ця модель не сходить з подіумів, приводячи наречених усього світу в захват. У колекціях Vera Wang, Oscar de la Renta, AIRE Barcelona можна побачити ці справжні витвори мистецтва. У сезоні осінь-зима в моді все різновиди спідниць, що нагадують хвіст русалки: пишні, атласні, квіткові, асиметричні і багатошарові. Не дивлячись на те, що майбутні місяці повинні бути далеко не найтеплішими, ліф цих Весільне плаття не доповнюють рукава і навіть бретельки. Гідним аксесуаром, який не дозволить нареченій замерзнути, буде накидка з білого хутра.

Весільні сукні фотокаталог:

Плаття-русалки від Vera Wang

Плаття в стилі "русалка" від Oscar de la Renta

Весільне міні-плаття

Ця модель для молодих креативних наречених представлена ​​в показах Natali Kvon, Douglas Hannant, Amsale. В тренді найрізноманітніші фасони: приталені, вільні, з пишною спідницею, прикрашені яскравими квітами, поясами або мереживом. Довжина цих суконь не перевищує рівня коліна. Звичайно, вони менш ефектні пишних довгих суконь, а й у міні є свої шанувальниці. Накидка або хутряний кожушок стане прекрасним доповненням до весільного міні-сукні.

Весільні міні-сукні від AMSALE

Мереживні весільні сукні

Після Королівської весілля мереживні сукні в світі моди стали набирати більших обертів, а зараз вони знаходяться на самому піку! Плаття з мереживними спідницями, накидками і ліфами, так схожі на весільне убрання Кейт Міддлтон, представили Oscar de la Renta, Elie Saab by Pronovias, Monique Lhuilier, Douglas Hannant.

Мереживні сукні від Elie Saab by Pronovias

Стиль великого міста

Винуватицею повернення стилю 50-х років стала Сара Джессіка Паркер, дивлячись на неї, знамениті кутюр'є - Oscar de la Renta, Justin Alexander, Allure Bridals вирішили додати в весільні сукні трохи city chic. Шанувальниці Одрі Хепберн і стиляг з 50-х років оцінять ці сукні гідно!

Весільна сукня в вінтажному стилі

Кожна наречена мріє виглядати прекрасно в свій єдиний і неповторний день життя. Для цього потрібно вдало вибрати сукню, так, щоб воно чудово підкреслювало контури фігури, несло певну загадку і обворажівать не тільки нареченого, а й присутніх. Серед величезного розмаїття весільної моди безпрограшним варіантом, безумовно, стане плаття від allure bridals. Незважаючи на те, що компанія з'явилася на ринку зовсім недавно, дизайнери відмінно знають, чого потребує, і до чого прагнути кожна дівчина.

Спеціально розроблена і запатентована конструкція корсетів дозволяє будь-нареченій виглядати струнко, а своєрідні вишивки і дрібні деталі ювелірної роботи надають сукні приголомшливий ефект.
У наш час існує чимало різних весільних суконь, при виборі яких кожна дівчина втрачається, як в тканинах, так і в фасонах. Щоб знайти саме свій наряд, потрібно розібратися в тому, що на сьогоднішній день є.

1. Атласні весільні сукні надають особливу розкіш. Навіть при скромному пошитті плаття буде виглядати просто чудово. Тонкий атлас заворожуюче облягає тіло, що, безсумнівно, підійде для струнких дівчат. Також з цієї тканини вийде відмінна пишна спідниця, яка приховає недоліки в певних місцях. 1

Останнім часом білі весільні сукні все більше поступаються сукням м'яких постільних відтінків або яскравих і насичених кольорів. При виборі вбрання завжди варто пам'ятати, що білий колір - це символ, перш за все чистоти і невинності. Він є і залишиться завжди в моді.

2. Вантажні весільні сукні прийнято вдягати, коли урочистий захід продумано в стилі 50-80-х років. Ці сукні «під старовину» допоможуть поринути в минуле і прожити зачаровує і не забуває день у своєму житті, а батькам згадати минулі часи свого одруження.

3. Грецьке весільну сукню створено для того, щоб дівчина відчувала себе богинею. Вишуканий пошиття та ретельно продумані елементи дозволять візуально збільшити зростання нареченій і приховають ряд недоліків.

4. Дизайнерські весільні сукні гарантують непередбачуваність рішень і чіткість продуманого образу. Майстри знають, як догодити навіть самої прискіпливої ​​нареченій.

5. Закрите весільну сукню особливо підійде для вінчання в церкві. Тут, можна зіграти на розрізах в зоні декольте або на спині, що додасть інтриги і романтичності.

Модні вінтажні сукні

Як відомо, все нове є не чим іншим, як добре забутим старим. В результаті, кожні три десятка років мода йде по колу. І досить взяти будь-яку стару річ з гардеробу, трохи доповнити її сучасними аксесуарами, і отримати стильний і ультрамодний дизайн. Такі ось наряди, які прийшли до нас з минулого, прийнято називати вінтажними.

Сьогодні знову як ніколи актуальна мода на вінтажні весільні сукні. Зрозуміло, що сучасні моделі, виготовлені сучасними дизайнерами, не є вінтажними, а тільки виконані в вінтажному стилі. Адже знайти воістину стару річ, яка б збереглася у відмінній якості, практично неможливо. Тому, якщо наречена вирішила перевтілитися в образ нареченої тридцятих років, то їй необхідно буде звернутися за виготовленням (або придбанням) сукні епохи Старого Голлівуду в вінтажному стилі. Головні символи нарядів цього часу - це розкіш, гламур і блиск. Сьогодні знову як ніколи актуальна мода на вінтажні весільні сукні
Образ вантажних нарядів

Для весільних суконь в вінтажному стилі характерні прямі силуети і приталені вбрання. Також, тут обов'язково фігурує глибоке декольте, і має місце чіткий акцент на стегнах. Такі фасони суконь виготовляються, традиційно, з сатину, атласу і т.д. "Струмлива" тканина прекрасно підкреслює всі плавні і витончені вигини жіночої фігури, виглядає дуже привабливо і елегантно. Загалом, вінтажний весільний образ досить суперечливий, що обумовлюється поєднанням таких понять, як:

відвертість;
загадковість;
ніжність;
екстравагантність.

Крім того, щоб якісним чином доповнити вінтажний наряд, слід подбати про відповідні додаткові аксесуари. Вони дозволять додати розкоші і лиску Вашому образу. Більшість дизайнерських весільних суконь вже підготовлені належним чином, і містять бахрому, стрази, мереживо, перли, паєтки, бісер і т.п. Актуальним є і декорування гламурних весільних нарядів за допомогою хутра і пір'я. Тут розуміється як використання окремої частини наряду (наприклад, хутряне боа), так і декорована частина сукні.

Новости