Ріанна зібралася заміж за мільярдера

Ріанна.

Фото: AFP

Як розповіла подруга Ріанни, співачка закохана і щаслива. Більш того, згідно з отриманими від приятельки зірки відомостями, Ріанна вже будує плани. "Ріанна впевнена, що Хассан Джаміль - це і є посланий їй долею чоловік. Вона хоче вийти за нього заміж і народити йому дитину. Ріанна впевнена, що з нього вийде відмінний батько. Вона весь час говорить про свого коханого. І оскільки останнім часом Ріанна часто буває в Лондоні, де живе Джаміль, у них є можливість насолодитися товариством одне одного ", - розповіла подруга співачки.

І хоча співачка і Хассан почали зустрічатися тільки на початку літа, закохані вже щосили планують одруження. Оскільки Ріанна народилася на Барбадосі, а Джаміль - родом із Саудівської Аравії, вони не хочуть грати весілля в Америці чи в Великобританії. Співачка і її бойфренд хочуть влаштувати цілих дві церемонії - одну на її, а іншу на його батьківщині. У що це обійдеться, закоханих абсолютно не хвилює, адже Джаміль володіє колосальним станом - 1,5 мільярда доларів, та й Ріанна - аж ніяк не бідна. Її стан оцінюється в 230 мільйонів доларів.

Як розповіла подруга співачки, Ріанна вже встигла познайомити коханого зі своїм батьком Роналдом.

раніше Ріанна здивувала сміливим і сексуальним чином . Виконавиця вийшла в світ в рожевій сукні-бюстьє з високим розрізом, накинувши зверху об'ємний бомбер від Vetements x Alpha Industries.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: 7 днів

Новости