Риби-Кінь характеристика знака

  1. Риби-Кінь характеристика
  2. Риби-Кінь жінка
  3. Риби-Кінь чоловік

До знаку Риби-Кінь відносяться люди, що народилися з 20 лютого по 20 березня 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 2014 року, 2026 роках

До знаку Риби-Кінь відносяться люди, що народилися з 20 лютого по 20 березня 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 2014 року, 2026 роках.

Риби-Кінь - дуже незвичайне, навіть в деякому роді парадоксальне, і досить складне поєднання. Щось певне сказати про цих людей важко.

Людина, народжена під знаком Риби в рік Коня, має безтурботний і позитивний погляд на світ. Це яскрава і весела особистість з чудовим почуттям гумору і любов'ю до різного роду спілкування.

Протиріччя в характері полягають в тому, що йому весь час хочеться кудись бігти, залишаючись при цьому на місці, і говорити, уважно слухаючи і спостерігаючи. Бажає брати участь у суспільному житті, одночасно спираючись на хиткі факти підсвідомості. У той же час, це сама спокійна Кінь з усіх можливих поєднань. У комбінації з Рибами, Кінь ставати чуйною, більш уважною до навколишніх людей і може сприймати світ з різних кутів. Ця Кінь більш терпляча, але менш витривала, ніж інші Коні. А Риб вона наділила бурхливим темпераментом і яскравою індивідуальністю.

Тому, людина, народжена під знаком Риби в рік Коня, частенько плаває сам по собі, вважаючи за краще вільний простір. Він розуміє і відчуває інших, але не поспішає глибоко вникати в чужі проблеми.

Він може жити із оточуючими, але завжди мріє про самотність.

У любовних відносинах Риби-Кінь ніколи не стримує себе і повністю проявляє свій темперамент, неприборкана почуттів і емоцій. Він здатний любити сильно, пристрасно і бути вірним, якщо відносини його влаштовують.

У супутники життя завжди намагається вибрати людину, яка допоможе йому зберегти свій оптимістичний настрій, який буде спонукати його сміятися і допоможе твердо стояти на ногах. Справа в тому, що Риби-Кінь іноді може втрачати напрямок і тоді йому потрібен партнер, який витягне його назад.

Риби-Кінь характеристика

Риби-Кінь є гармонійним поєднанням, що обдаровує особистість хорошим характером і веселою вдачею. Кінь, народжена під знаком Риби, вважається однією з найбільш врівноважених і миролюбних.

Вона м'якша, співчутлива, розуміюча. Риби надають темпераменту Коні зовнішній спокій, гнучкість і вміння бачити ситуації з різних сторін.

Людина, народжена під знаком Риби в рік Коня, рухливий і володіє хорошою реакцією, широким кругозором, безліччю талантів і здібностей. Він добре пристосований до життя, цінує свою незалежність і не любить, коли хтось втручається в його особисте життя.

Завдяки Коні, Риби втрачають свою меланхолію і зацикленість лише на своєму внутрішньому світі. Вплив знака Коні на Риб безумовно благотворно. Риби стають більш життєрадісними, рухливими і відкритими.

З такими людьми завжди легко і приємно знаходитися поруч. Завдяки позитивному вподоби і прекрасному почуттю гумору Риби-Кінь швидко стає улюбленцем суспільства, який здатний розрядити обстановку іскрометним жартом, подарувавши іншим гарний настрій. Це Кінь, яка може бути одночасно і вільної, і рухатися в узді.

Дуже часто вона сама по собі борознить морські простори і не прив'язана ні до однієї гавані. Ця комбінація являє собою поєднання терплячих Риб і рухомий і активної натури Коні. Коні просто необхідна рухова активність ніг, проте Рибам набагато важливіше внутрішні відчуття, ніж зовнішні.

Тому Риби-Кінь всюди встигає, але кількість не переходить в якість - це «риб'яча» невизначеність з метою зводить нанівець всю гіперактивність Коні.

Такій людині дуже важко зрозуміти себе, і дуже часто він обманюється в інших. Він досить складно знайти застосування своїм здібностям, часто міняючи оточення, професію, емоційні прихильності і середовище проживання. Практично все життя він залишається ніким до кінця не зрозумілим, так і не знайшовши відповідь на часте собі питання: «Що ж мені зробити, щоб змінитися?».

У багатьох представників цього поєднання є пристрасть до вирощування, тому їх будинку, як правило, повні рослин. Риби-Кінь дуже хороший і гостинний господар, який має вишуканий смак до гарної їжі і винам. З ним приємно і цікаво спілкуватися, навіть не дивлячись на те, що часом він буває занадто забудькуватим і розсіяним. Слабкість це особистості в тому, що вона може бути надто мрійливої ​​і втрачати будь-який зв'язок з землею.

Ця риса може привести її до занепокоєнь, мінливості і людина, народжена під знаком Риби в рік Коня, може мати непередбачуваний і навіть безвідповідальними. Риби-Кінь знаходиться в постійному пошуку - змінює захоплення, сфери діяльності, прихильності, країни. Його рідко розуміють оточуючі, та й сам він не може дати чіткої відповіді, що ж йому потрібно для щастя.

Що стосується професійної діяльності, то Риби-Кінь може працювати в широкому діапазоні професій. Він володіє різними талантами і у нього багато інтересів в житті.

Це відповідальна людина, але зі своїми примхами. Здатність захоплюватися як ідеями, так і справами, призводить до того, що він розчаровується і в своїх ідеях і в людях. У людини, народженої під знаком Риби-Кінь досить хоробра душа, яка спирається на тонке сприйняття настроїв, бажань інших людей, проте йти на поводу у кого б то не було він не готовий, так як вважає, що кожен повинен доходити до всього самостійно. Це індивідуаліст, який працює поза колективом, здатний працювати наполегливо, але не завжди ефективно.

В любовній сфері Риби-Кінь розкривається і проявляє все свою пристрасність, емоційність і необузданность. І, не дивлячись на свою пристрасть до подорожей, він легко поміняє свої поїздки на гармонійні відносини.

Саме любов здатна утримати цю людину у домівки. У супутники життя шукає людину, яка буде допомагати йому зберігати свій підхід оптиміста і веселуна. Незважаючи на любов до самотності, Риби-Кінь в парі почувається набагато краще, ніж один. У відносинах він вірний, відданий і схильний віддавати партнеру тепла рівно стільки ж, скільки і отримав.

Риби-Кінь жінка

Жінка, народжена під знаком Риби в рік Коня, розумна, харизматична, красива. Вона володіє прекрасним почуттям гумору, нестандартним логічним мисленням і, як правило, завжди знаходиться в центрі уваги.

Чарівність Риби в поєднанні з енергією і товариськістю Коні, просто чудово. Це оптимістична жінка з високим енергетичним потенціалом. Поруч з нею ніколи не буває нудно. Вона залучає кожного у вир своєї позитивної енергії і не терпить поруч із собою смутності і сонної рутини. В її характері прекрасно уживаються товариськість і мрійливість. Але, все ж, натура цієї жінки двоїста, і часто перепади її настрою ставлять в тупик оточуючих. Вона зовсім не вміє контролювати свої вчинки, дії, і не вміє враховувати наслідки, які можуть мати їх вчинки. Надмірна емоційність і збудливість частенько призводить її до неправильних висновків, а це породжує нерозуміння з оточуючими.

Завдяки своєму творчому мисленню і оригінальності, на роботі жінка Риби-Кінь завжди фонтанує ідеями. Вона вміє добре працювати і також добре відпочивати.

У колективі це справжній вогник світла, який любить сміятися до упаду, дарувати посмішку всім оточуючим, і при цьому вміє щиро співчувати. Це приємна в усіх відношеннях співробітниця, з якої багато хто прагне спілкуватися і в неробочий час.

Кар'єра для жінки Риби-Кінь рідко стоїть на першому місці. Як правило, вона шукає способи досягти матеріального благополуччя, і якщо кар'єра їй в цьому допоможе, то вона обов'язково досягне і того, і іншого.

Гроші для неї не самоціль, а просто засіб для отримання необхідних їй життєвих благ. Жінка Риби-Кінь мріє про те, щоб вести насичене життя, повну різних задоволень.

Народжена в рік Коня, жінка-Риби чарівна, приваблива і беззахисна . В її колі завжди є чимало чоловіків, охочих стати для неї надійною опорою. Незважаючи на те, що вона купається в чоловічій увазі, сумніватися в її вірності не варто.

Риби-Кінь дуже вірний і турботливий знак і жінка, народжена з цим поєднанням дуже гостро переживає зраду близьких, а некрасиві вчинки розчаровують її.

Жінка Риби-Кінь - ідеальна дружина - мрія будь-якого чоловіка. Жіночна, сексуальна і пристрасна - в шлюбі вона розкривається як справжня жінка.

Своє життя в родині вона бачить в служінні своєму обранцеві - і дійсно здатна зробити його щасливим. Поруч з собою жінка, народжена з даними поєднанням, вважає за краще бачити не тільки сильне, надійне плече, а й фінансово забезпечений тил. Варто відзначити, що в особистих відносинах ця жінка непередбачувана і їй не вдається приховувати свої справжні почуття і емоції. За її особі можна прочитати все, що вона думає. Тому романтичні і сімейні відносини будуть складатися благополучно, якщо партнер буде емоційно стабільним. У цьому випадку вони будуть врівноважувати один одного.

Риби-Кінь чоловік

Чоловік, народжений під знаком Риби в рік Коня, життєрадісний і цілеспрямований, врівноважений і рішучий.

Завдяки оптимізму, почуття гумору і вміння спілкуватися з людьми йому багато легко дається в житті: він з радістю виконує свою роботу, вміє цінувати те, що має, і не прагне побудувати карколомну кар'єру.

Чоловік Риби-Кінь не любить конфліктів і готовий погодиться на що завгодно, лише б уникнути скандалу або сварки.

Завдяки його невгамовному почуттю гумору та фонтану позитиву, що б'є через край, оточуючим людям дуже приємно, комфортно і весело поруч з ним перебувати. Народжений в рік Коня, чоловік-Риби радіє життю і цінує її кожну мить. Напористий, з аналітичним розумом, він може досягати відмінних результатів в житті. Відмінне працьовитість, сміливість в реалізації своїх ідей, цілеспрямованість і успішність створюють основу для великих звершень. Але, варто зазначити, що не кожен чоловік Риби-Кінь може досягти багато в житті. Якщо він надмірно піддасться мрійливості, властивою Рибам, то частенько буде проводити час, просто кручена в хмарах і фантазуючи. Для втілення своїх задумів йому необхідно проявити силу волі і наполегливість.

Чоловік Риби-Кінь володіє величезною кількістю позитивних якостей і численними талантами. При бажанні він може реалізувати свій потенціал в будь-якій сфері діяльності.

Як правило, кар'єрних планів не будує, але бажання заробити багато грошей може серйозно підштовхувати його до просування по кар'єрних сходах.

У відносинах з жінками чоловік Риб-Кінь галантний, чарівний і приємний. Він просто купається в жіночій увазі, але створювати сім'ю не поспішає.

У нього є свої чіткі уявлення про ідеальну жінку, в пошуках якої він може проводити довгий час. Щасливий може бути з тією жінкою, яка зможе проявити до нього стільки уваги, любові і турботи, скільки йому хочеться. В принципі, завдяки поступливості і неконфліктності характеру, він може створити міцну сім'ю з різними жінками.

Для чоловіка Риби-Кінь дуже важливий домашній затишок, сімейне вогнище, тепло коханої жінки і сміх діточок. Він не мислить життя без цих категорій, тому намагається так налаштувати відносини всередині сім'ї, щоб усім було комфортно.

Практично все життя він залишається ніким до кінця не зрозумілим, так і не знайшовши відповідь на часте собі питання: «Що ж мені зробити, щоб змінитися?

Новости