Річард Бренсон До біса все! Берися і роби!

Річард Бренсон - унікальна особистість Річард Бренсон - унікальна особистість. Людина-бренд, людина-шоу, мільярдер, один з найвідоміших людей Великобританії. Власник однієї з найбільших в світі приватних компаній, що об'єднує кілька десятків абсолютно різних бізнесів , Включаючи магазини з продажу музичних дисків, авіа та залізничні компанії, радіостанцію та видавництво. А ось тепер ще написав чергову книгу, та ще з таким провокаційною назвою!

Багато, - якщо не сказати більшість, - постійно живуть з оглядкою на оточуючих. Найбільше їм важливо, що подумають батьки, родичі, колеги, начальство, суспільство. Вони прагнуть до стабільності, до того, щоб ніколи не робити помилок, не бути мішенню для насмішок. Життя проходить, і колись бажана стабільність перетворюється на рутину, від якої вже і жити не хочеться! Начебто існують люди, у яких все завжди і відразу виходить правильно. Немов в нашому світі, взагалі можлива будь-яка стабільність!

Книга До біса все! Берися і роби! - маніфест життя, дії, ризику. Кредо Річарда Бренсона - брати від життя все. Це означає не боятися робити те, що хочеш. При цьому абсолютно неважливо, чи достатньо у тебе знань, досвіду чи освіти. Життя коротке, щоб витрачати її на речі, які не приносять задоволення. Якщо є голова на плечах і досить завзяття в серці, будь-яка мета буде під силу. Якщо щось подобається - роби. Не подобається - кидай не роздумуючи.

Річард Бренсон намагається показати, що, можливо, єдина перешкода на шляху до здійснення наших бажань - ми самі. Ми тримаємося за умовності і правила, уявлення про те, що правильно, а що - ні. Книга несе величезний заряд оптимізму, мудрості і віри в можливості кожної людини.

Подорож довжиною в тисячу миль починається з першого кроку. І якщо ти роздумуєш над тим, де ж воно закінчується, та ще малюєш в уяві все довгі виснажливі милі між початком і кінцем шляху, представляючи все підстерігають тебе небезпеки, то можеш так і не зробити цей перший крок. І чого б ти не хотів досягти в житті - не доклавши зусиль, ти ніколи не досягнеш мети. Зроби цей перший крок. Випробувань буде багато. Часом тебе може відкинути назад - але в кінці кінців ти дійдеш.

Річард Бренсон

Формат PDF 1.03Mb Завантажити: 14541 раз (а)

Новости