Rider (Райдер) - чоловічі та жіночі сандалі з Бразилії. Де купити, адреси магазинів в Україні

  1. Інформація про бренд взуття Rider (Райдер)
  2. Де купити бразильську взуття Rider, адреси магазинів в Україні

Rider (Райдер) - бразильський бренд, який спеціалізується на виробництві сандалій і пляжного взуття

Rider (Райдер) - бразильський бренд, який спеціалізується на виробництві сандалій і пляжного взуття. Належить бразильської компанії Grendene .

Інформація про бренд взуття Rider (Райдер)

Rider (Райдер) - це відома торгова марка крупного виробника взуття з Бразилії Grendenе, яка вже більш ніж три десятки років створює взуття з ПВХ високої якості. У цій компанії є ще такі відомі бренди, як Ipanema і Grendha.

Сьогодні у власності Grendene знаходиться 13 фабрик, обладнаних тільки найсучаснішою технікою. Корпорація виробляє в рік близько 120 мільйонів пар взуття, що експортується в більш ніж 85 країн по всьому світу.

Свою історію величезна корпорація починала з невеликої мануфактури по виготовленню пластикової тари для пляшок з вином. На сьогоднішній день компанія Grendene є 13 фабрик з самим новим і сучасним обладнанням, які розташовані на загальній площі понад 265000 кв. метрів. У компанії працюють 22 тисячі фахівців найвищої кваліфікації. Тепер, через роки, дивлячись на всі ці чудові числа, важко віриться, що давно величезна корпорація починала свій шлях розвитку як маленька мануфактура по виробництву пластикових пляшок. Саме так і реалізовувалася бразильська мрія.

Rider почали виробництво свого взуття з 1986 року. На поточний момент це одна з найперспективніших торгових марок компанії.

При створенні своїх колекцій Rider вважають за краще дотримуватися стилю after-sport footwear. У цьому стилі створюються колекції пляжного взуття Rider, виробництво і продаж яких користується величезним попитом на національному ринку.

У 1992 році щасливими володарями пляжних сланців цієї торгової марки стали 30 мільйонів чоловік. У різні роки в рекламних компаніях Rider брали участь спортивні світові зірки Ромаріо і Фернандо Шерер, Роберто Карлос, Густаво Куертен. Крім того, торгова марка активно працює з такими провідними компаніями світової спортивної індустрії, як Reebok, Adidas і Keds.

Корпорація Grendene усіма силами бореться за унікальність своїх торгових марок, і у неї це непогано виходить. Взуття брендів Rider і Grendha можна придбати в магазинах кожного з п'яти континентів.

Колекція Rider 2011 поєднує в собі музику самби з надзвичайною спекою бразильських вулиць, дихання океану, вуличних артистів і постійний рух в міському потоці. Саме це поєднання і відбивається в дизайні нової колекції. А її унікальне перетин з постмодерному і віяннями 80-х надає колекції особливий, неповторний шарм.

Основу колекції 2011 року складають такі прописні істини, як комфорт, якість і вищі технології. При розробці окремих моделей враховувалися особливості анатомії стопи, щоб забезпечити їх власникам максимальне відчуття комфорту і комфорту. Багато в чому завдяки бездоганності лекал взуття торгової марки Rider просто ідеально повторює всі лінії стоп.

Використання матеріалів тільки найкращої якості, а також новітні технології допомагають амортизувати кожен крок, знижувати силу ударів і забезпечувати м'яке, просто повітряне доторк взуття до ноги.

Продукція Rider підійде не тільки для дорослих, але і для дітей. Повсякденні і спортивні товари представлені тут в різних колекціях на будь-який смак.

В одній з їхніх останніх колекцій особливу увагу було надано взуття для водних видів спорту. Тепер можна придбати сланці і для басейну, які оснащені спеціальною дренажною системою, що дозволяє забезпечити точний повітрообмін, а також воді досить швидко проходити через взуття.

Колекція Rider 2011 покликана забезпечувати почуття комфорту і свободи в будь-яких її проявах, не залежно від того, яку саме модель взуття ви виберете для себе. У компанії твердо переконані, що якісні шльопанці Rider повинен і може дозволити собі кожна людина.

Де купити бразильську взуття Rider, адреси магазинів в Україні

На жаль, але на офіційному сайті компанії не вказані адреси фірмових магазинів Rider і я думаю що таких магазинів взагалі немає. Вся продукція продається через мультибрендові мережі. В Україні сандалі Rider можна купити або через численні інтернет-магазини. Коли то це взуття я так само бачив в мережі магазинів стаєр .

Офіційний сайт компанії Rider: http://www.ridersandals.com/

Новости