Рік Собаки 2018. Як зустрічати, в чому зустрічати, що готувати

  1. Рік Собаки 2018. Як і де зустрічати
  2. У чому зустрічати рік Собаки 2018
  3. Що готувати на Новий Рік Собаки 2018

Зовсім вже скоро настане Новий Рік 2018 - рік Жовтого Земляного Собаки. І після дворічного владарювання вогненної стихії настане період врівноваженості і спокою. І так як собака - це вірний і добрий друг людини, то хочеться сподіватися, що новий рік 2018 принесе нам усім радість і гармонію.

А щоб привернути удачу в рік Собаки, треба зустріти її з усією повагою, щоб заслужити її прихильність. Зробити це буде досить просто, так як собака - тварина дуже доброзичливе і невибаглива.

Рік Собаки 2018. Як і де зустрічати

Звичайно ж, в колі улюблених і рідних людей. Ви можете зустріти новий рік в колі сім'ї або нерозлучних друзів, головне щоб панувала атмосфера дружби і веселощів. Бажано щоб новорічна вечірка згуртувала людей, щоб вони все співали, веселилися і раділи.

Добре б поспілкуватися з однодумцями і з людьми, яких ви давно знаєте. Коли можна легко розмовляти, згадувати дитинство, юність і різні моменти життя. Одним словом, не так вже важливо, де ви будете відзначати новий рік 2018, важливо - з ким. Обов'язково повинна панувати атмосфера дружби, взаєморозуміння, любові та поваги. Щоб провести новий рік весело і цікаво, можна пограти в ігри і конкурси, про це читайте статтю «Новорічні ігри та конкурси».

У чому зустрічати рік Собаки 2018

Щоб висловити свою повагу господині року і залучити удачу в рік Собаки, слід вибрати наряд, який їй сподобається. Врахуйте, що Собаці не сподобаються занадто вигадливі і пишні наряди. Чи не сподобаються їй і строкаті рюші, блискітки та інші різні сяйва і переливи, тому віддайте перевагу нарядам спокійних тонів. Не гнівайтесь Собаку, нагадуючи їй про її конкурентів, надягаючи одяг леопардових і тигрових кольорів.

Бажано віддати перевагу класичному стилю. А раз Собака Земляна і Жовта, то стає ясно, яким квітам треба віддати перевагу. Одяг повинен бути коричневих, жовтих, золотистих, бежевих тонів. Якщо ж ви віддаєте перевагу холодним тонам, то можете вибрати наряд таких відтінків, як сірий, димчастий, кавовий, палевий і чорний. Не перестарайтеся з прикрасами, можна надіти золотий ланцюжок з сережками або ж бурштинове намисто.

Це цікаво: «Як загадати бажання на Новий Рік. Три чарівних способу »

Що готувати на Новий Рік Собаки 2018

Поїсти Собака любить, причому смачно і ситно. І, в той же час, досить просто, без якихось особливих вишукувань і заморських делікатесів. Частування повинні бути простими і смачними - чим простіше, тим краще. А що найбільше любить Собака? Звичайно ж, м'ясо. Страви з м'яса будуть нею прихильно прийняті, причому будь-які. Можна запекти м'ясо в духовці або в горщиках, зробити відбивні або шашлик, а в якості холодних закусок подати м'ясну нарізку з різних сортів м'яса і ковбас.

Чи не буде вона і проти курочки, качки або індички, запечених в духовці. Буде рада вона і солодощів, домашнім пирогів і тістечок. На гарнір можна приготувати овочі, використовуючи різні кольори продуктів.

Приділіть особливу увагу і сервіровці столу. Скатертина повинна бути спокійних тонів, таких як світло-бежевий, золотистий, молочний, колір шампанського. Наприклад, можна застелити стіл жовтої лляною скатертиною і поставити келихи з золотими облямівками.

Ось такі основні нюанси зустрічі Нового Року 2018. Як бачите, Собака дуже добродушна і невибаглива. І я дуже сподіваюся, що разом з нею в наше життя прийде гармонія і в ній стане більше любові, доброти, радості і вірності. З наступаючим Новим Роком Жовтої Земляний Собаки вас!

А щоб підготуватися до зустрічі Нового року без суєти і нічого не забути, рекомендую прочитати статтю «Готуємося до зустрічі Нового Року. Покроковий план ».

Якщо ця стаття була корисна для Вас, і Ви хочете розповісти про неї своїм друзям, натисніть на кнопочки. Дуже дякую!А що найбільше любить Собака?

Новости