різання металу

  1. Переваги різання газом і відрізним кругом
  2. Вигоди від співпраці зі «Стіллар»

Компанія «Стіллар» пропонує скористатися такою актуальною послугою, як різання металу за допомогою відрізного кола і газовим різаком (газорезом).

Переваги різання газом і відрізним кругом

Послуга різання металу в Києві затребувана машинобудівними підприємствами, будівельними компаніями, фірмами по ремонту техніки. Пропонований нашою компанією спосіб є оптимальним для переробки невеликої кількості заготовок і великих партій виробів - при ефективної різанні товстого металу, можна отримати виріб будь-якого розміру, що дуже зручно і досить швидко.

Газове різання металу заснована на технології плавлення матеріалу спрямованої струменем полум'я. Для створення необхідної температури використовується кисень, температура горіння якого достатня, щоб плавити метал.

Щоб запустити процес, в різак подається газ, який виконує роль нагрівача:

  • пропан;
  • ацетилен.

Коли температура полум'я нагрівача досягає 1200 градусів за Цельсієм, подається киснева струмінь - в такий спосіб виконується різання листового металу, труб, профілю, прокату круглого і квадратного перетину. Спосіб різання газом має такі переваги:

  • мобільність;
  • висока швидкість обробки;
  • можливість робити криволінійні розрізи;
  • дотримання точних розмірів.

Завдяки тому, що газ подається під тиском, товщина розрізу виходить незначною - це ваша економія матеріалу!

За допомогою відрізного кола обробляють листи металу, труби, прокат круглого і квадратного перетину. Цей спосіб досить затребуваний в будівництві, при ремонтних роботах усередині і зовні приміщень інших сферах:

  • для прямолінійного розкрою площин;
  • щоб розрізати заготовку на менші частини.

Обробка виконується колом з абразивним покриттям. З його допомогою здійснюється ефективна різання тонкого металу. Вузький розріз економить матеріал, даючи більше виробів з заготовки .

Вигоди від співпраці зі «Стіллар»

Наше головне кредо - економія часу замовника! Завдяки мобільності та ефективності використання газового різака або відрізного круга, різка металу на замовлення виконується в дуже короткий час. Також швидко нами виконується навантаження готової продукції на машини закритого (до 300 кг - вручну) і відкритого (до 20 т - краном) типу.

У «Стіллар» різання металу газом виконується кваліфікованими фахівцями, тому кількість відходів зведено до мінімуму, а найвищу якість робіт - гарантовано.

До речі, на різку металу вартість - на нижчому ціновому рівні, що робить мінімальної вартість кінцевої деталі!

Хочете, щоб красиво і недорого? Ви за адресою! На різку металу прайс розміщений на нашому сайті, а також Ви можете скористатися послугою «Зворотній дзвінок», щоб отримати інформацію або відповіді на питання. Будемо раді співпраці!

Плазмова різка металу в Києві. Різання металу 20 мм ціна дешевше оптом.

Хочете, щоб красиво і недорого?

Новости