Різьба по дереву на замовлення в Санкт-Петербурзі • Орнаментум

  1. Ми пропонуємо
  2. Наш телефон: 8 (812) 981 6916
  3. вибирайте краще

Дерево - це унікальний природний матеріал, який з давніх-давен використовувався людиною в побуті. Раніше з дерева створювалося більшість речей, що оточують людину в побуті: будувалися будинки, меблі і все необхідне, в основному було виготовлено саме з дерева. Прагнення людини до прекрасного і творче начало вплинули на появу першої різьблення по дереву.

Різьба по дереву удосконалилася і розвивалася, довгі століття поки прийшла в сучасний світ з його високоточними технологіями. Історія різьби бере свій початок в ті далекі часи, коли людина вперше зміг зробити зарубку, пізніше, приловчившись, зобразити якусь конкретну фігуру і відкрити дверцята в величезний світ, навчився прикрашати малюнками, підглянутими в природі різноманітні предмети.

Існує кілька способів нанесення малюнка на дерево: об'ємна різьба, прорізна (ажурна) різьба, плоскорельефная , Рельєфна, геометрична і Скобчатая різьблення. Кожен із способів унікальний і дозволяє домогтися найбільш підходящого способу для конкретного предмета.

Ми пропонуємо

Наша майстерня працює за такими напрямками:

  • Різьблені ікони, картини, портрети
  • Годинники
  • Фамільні і родові герби
  • дерев'яні таблички
  • Панно, перегородки, декоративні елементи інтер'єру
  • Унікальні різьблений багет, рами, готові дзеркала
  • Кіоти, іконостаси
  • Оригінальні дорогі подарунки
  • Скриньки і ключниці

Всі речі проходять фінішну обробку і доведення по повної досконалості. Ми намагаємося не використовувати ненатуральні компоненти - лаки і морилки основі поліуретану або інших хімічних речовин. Використання воску і натуральних олій дозволяють виробам залишатися "дерев'яними" на дотик і приємними на вигляд.

Наш телефон: 8 (812) 981 6916

деякі роботи

Дерево - це унікальний природний матеріал, який з давніх-давен використовувався людиною в побуті

Годинник "Золото Ацтеків", бук, трехгранновиямчатая різьблення Годинник Золото Ацтеків, бук, трехгранновиямчатая різьблення   Шкатулка для прикрас з сопел   Ніж з махагона Шкатулка для прикрас з сопел Ніж з махагона. Лезо Helle, масло, віск
Картина "Леви відпочинку", бук, тонований під горіх. Картина "Храм святого Георгія в Паралімні, Кіпр". Червона американська вишня, масло Рельєф "Бабка і дід з прядкою" за мотивами скульптури Фирсанова
Весільна арка Ікона "Князь Володимир" бук, обробка воском з невеликим патинуванням. Міні-портрет магістра
Шапка для кіота. Тонований дуб. Кіот з дуба 1700х2000 мм Кіот з махагони, 1400х3015 мм
Дракон. Рельєф. американський горіх Подарунок. Рельєф будинку по фотографії Ікона "Марк і Лев"

вибирайте краще

Ми пропонуємо своїм клієнтам, ознайомиться з асортиментом і прикладами виконаних робіт кращими майстрами своєї справи на нашому сайті або безпосередньо в майстерні . У нас можна замовити різьблення по дереву на будь-який смак, з індивідуальним нанесенням орнаменту, як на готову продукцію, так і виготовлення з нуля з будь-яких порід деревини.

Різьблення по дереву в Санкт-Петербурзі можна замовити в нашій компанії абсолютно будь-варіації і з індивідуальним дизайнерським малюнком. Ми надаємо своїм клієнтам можливість замовити вже готові вироби або здійснити виготовлення виробу з нанесенням на нього орнаменту.

Фігурна різьба по дереву стане не просто прикрасою для меблів, оформлення будинків або сувенірів різних розмірів, але і зможе підкреслити хороший смак.
На сьогоднішній день, різьблення по дереву дає можливість розкішно прикрасити інтер'єр будь-якого приміщення і піднести відмінний подарунок близьким людям.
Основна перевага різьблених дерев'яних виробів - це унікальність і неповторність роботи, кращі майстри завжди можуть втілити в життя навіть найсміливіші ідеї замовника.

Ми надаємо можливість виготовлення на замовлення різьблених дерев'яних ікон, панно і картини, виготовлені з цінних, якісних порід деревини. Крім цього можна здійснити індивідуальне замовлення сувенірів або різних елементів різьблених для декорування приміщень, сходів, меблів і т.д.

У будь-якому будинку завжди відмінною прикрасою стануть дерев'яні різьблені рами, виконані об'ємної або прорізним різьбленням, які підкреслять розкіш і ексклюзивність вміщеній в неї картини, дзеркала або фотографії, а так само за все приміщення в цілому.

Ми пропонуємо замовити різьблення по дереву для кухонних меблів, різних комодів, ліжок, тумбочок, стільців, яка подарує в будь-який будинок додатковий затишок і індивідуальність.

Відмінним рішенням при оформленні будинків, квартир, офісів або лазні, стануть дерев'яні різьблені двері, які можуть бути виконані з різних порід дерева і з майстерно нанесеним орнаментом, що підкреслює загальний стиль приміщення.

Породи дерева, які використовуються при різьбі, підбираються в індивідуальному порядку, від більш дешевих варіантів, до більш дорогих і рідкісних. При виборі деревини обов'язково варто враховувати не тільки рідкість і цінність, але так само запах і властивості даної породи. Деякі різновиди дерева мають більш високу термостійкість і відмінно підійдуть для лазні, зовнішнього оформлення або камінних різьблених полиць.

При замовленні різьблення по дереву для конкретного виробу, завжди можна переглянути, як вона буде виглядати в готовому варіанті за допомогою спеціальних комп'ютерних програм, що дозволяють розглянути 3D варіант моделі ще до її створення. Такі технології дають можливість відкоригувати всі нюанси, які можуть виникнути при створенні вироби.

У технологіях своєї роботи ми використовуємо тільки якісні матеріали і останні технічні досягнення, але все-таки ручна робота завжди цінується значно вище і дозволяє досягти того, чого ніколи не зможе відобразити верстат. Малюнок, нанесений на дерево рукою людини завжди особливий і кожен раз різний, він містить не просто якісне виконання роботи майстра, а і частина його душевної теплоти.

Дерево було і залишається самим незамінним матеріалом, використовуваним людиною в повсякденному житті. Жоден синтетичний матеріал не здатний замінити властивості натуральних порід дерева. Найголовніше в дереві - це його запах, який наповнює своєю присутністю житло.

Різна сувенірна продукція, яку виготовляють найкращі майстри нашої майстерні, користується особливою популярністю. Це можуть і маленькі різьблені фігурки у формі тварин або рослин, різьблені шкатулки, які стануть відмінним подарунком, а так само статуї різного розміру і форми. Будь-який з сувенірів можна замовити по індивідуальних переваг і узорів.

Якісна різьблення здатна змінити будь-який дерев'яний предмет до невпізнання і подарувати друге життя, предметів вже був у використанні. На вироби виконані рукою відмінного майстра завжди приємно дивитися і вивчати забавні візерунки і лінії.

У нашій майстерні можна завжди можна переглянути приклади робіт і проконсультуватися з фахівцями, які допоможуть визначитися з дизайном і способом виконання того чи іншого виробу, а так же породою і іншими важливими моментами.
Ми завжди раді допомогти нашим клієнтам в здійсненні індивідуальних проектів в різьбі по дереву!

Новости