Різнобарвні ящики, скрині

  1. Маленький світ в райдужних барвах

скрині були і завжди залишаються найбільш вдалою формою меблевої атрибутики, створеної для специфічної вікової категорії. У них зручно зберігати різні предмети - починаючи від іграшок і закінчуючи взуттям. Вони займають зовсім мало місця і одночасно прикрашають будь-який куточок кімнати, демонструючи собою приклад мінімалізму і вишуканого дизайну. Дитячі різнокольорові скрині стали таким же звичним предметом інтер'єру, як і комод або гардеробна шафа . Різноманіття і багатобарвність виробів дозволяє батькам проявити свою фантазію при виборі елементів, найбільш вдало вписуються в загальний ансамбль каркасних дерев'яних виробів кімнати дитини.

гардеробна шафа

Дитячі меблі в порівнянні з «дорослою» має особливі вимоги щодо всього. Подивіться фото товарів в інтернет магазині МебельОк. Систематизований каталог складається з предметів, повністю готових до «вселення» в кімнату хлопчика або дівчинки. Інтер'єр, в якому задіяна ліжко з деревного масиву з матрацом , пенал (Чий дизайн - торжество краси, практичності і функціональності) істотно виграє. Меблі з натурального масиву, ДСП і МДФ є екологічно безпечною.

Купити дитячий різнокольоровий ящик легко кількома рухами комп'ютерної миші. Вся необхідна для віртуального шопінгу інформація присутня на сайті. Ціни варіюються в допустимих межах. Єдиний спосіб домогтися граничної індивідуальності жаданого вироби - купити його під замовлення.

Маленький світ в райдужних барвах

Дитячі різнокольорові ящики схожі на веселий мікс яскравих і класичних відтінків:

  • оранжевого,
  • сірого,
  • всіх варіантів коричневого,
  • білого,
  • синього,
  • червоного і т.д.

д

Практично всі тони, які використовуються для оформлення кімнати малюка, поєднуються між собою. Різнобарвний скриню дитячий - це яскраві фарби, мультяшні принти, візерунки, контрастне орнаменти на окремих елементах. Красиві моделі унікальні своєю гармонійністю. Вони радують око, піднімають настрій, служать орієнтирами в просторі. Ще вони забезпечують зберігання особистих речей дитини і порядок в приміщенні. Якщо кришка з м'яким амортизирующим ефектом - це не просто скринька, а також зручне сидіння.

Досить скласти предмети всередину, вибрати відповідне місце для боксу (біля ліжка, біля дверей, під вікном) - і кімнаті, а зокрема, її маленькому власникові впору присуджувати премію за акуратність!

Уважно вивчіть асортимент, перш ніж вибрати ту чи іншу модель. Бокси відрізняються не тільки колористикою, а й:

  • розмірами,
  • геометричною формою,
  • наявністю додаткових елементів (як то кришка, прорізи для рук, щоб зручно було переносити ящик всередині приміщення).

розмірами,   геометричною формою,   наявністю додаткових елементів (як то кришка, прорізи для рук, щоб зручно було переносити ящик всередині приміщення)

Відкидний модуль, якщо це передбачено конструкцією короба, оснащений гальмуючим механізмом, який дозволяє маляті спокійно відкривати і закривати ящик з «скарбами», а батькам - не переживати за безпеку експлуатації сховища іграшок.

Інтернет магазин МебельОК запрошує вибрати найрізноманітніші предмети меблювання. Для отримання більш детальної інформації з дитячої атрибутики зверніться до нашого консультанта. Нагадаємо, що доставка товарів здійснюється по всіх куточках країни.

Новости