Робочий одяг Emerton

Спецодяг Emerton відрізняється поліпшеним дизайном і високою функціональністю. Штани, напівкомбінезони, куртки, жилети та утеплені куртки виготовляються в сірому з чорним і камуфльованому кольорах. Використання матеріалів підвищеної міцності дозволяє істотно збільшити час використання одягу. штани Emerton Спецодяг Emerton відрізняється поліпшеним дизайном і високою функціональністю

Робочі штани Emerton чорного кольору

742,80 грн з ПДВ

Куртка утеплена Emerton

Непромокаючий утеплена куртка з мікроволокна поліестеру з ПВХ покриттям

1,460,40 грн з ПДВ

Спецодяг виробництва компаній Delta Plus (Дельта Плюс) і Cerva (Чирва), представлена ​​в нашому інтернет магазині, виготовляється серійно в мільйонах одиниць в рік. Вивірена відпрацьована конструкція всіх елементів одягу, стандартизовані тканини і фурнітура, висока якість виробничих процесів плюс постійний запас готової продукції на складі дозволяють нам стверджувати, що наша робоча одяг є однією з кращих на ринку спеціального одягу України.

Якісний спецодяг з Європи пройшла тестування часом на вимогливому і вибагливим європейському ринку. Колекції робочого одягу французької Delta Plus (Дельта Плюс) вже давно відомі у всіх європейських країнах, а відносно недавно стартувала чеська компанія Cerva (Чирва) за останні 10 років встигла зайняти лідируючі позиції в країнах Східної Європи.

Моделі спецодягу можуть відрізнятися за якістю і щільності застосовуваної тканини, функціональних характеристик, колірним рішенням і вартості. Відмінною особливістю європейської спецодягу є створення колекцій, які можуть складатися з декількох або багатьох окремих елементів одягу, пов'язаних між собою єдиним дизайном та кольоровим виконанням. Невелика колекція може складатися з брюк, куртки і напівкомбінезона. У велику колекцію спеціального одягу увійдуть додатково цільні комбінезони, жилети, кепки, футболки та утеплені жилети і куртки. Споживач сам вирішує, вибрати йому один напівкомбінезон для роботи або доповнити його робочим жилетом і футболкою. Часто в рамках однієї колекції можна екіпіруватися і літньої і зимової спецодягом.

Ціна спецодягу може варіюватися в залежності від обраних колекцій. Починаючи від одягу базового рівня з відносно низькою ціною і закінчуючи спецодягом преміум класу. Дорогий одяг часто включає наступні елементи: велика кількість захищених кишень, додаткові кишені для беджа, мобільного телефону, наколінників і інструментів, посилення в місцях підвищеного навантаження, еластичні вставки. Такий одяг не дає усадку під час прання, красиво виглядає і носиться протягом тривалого періоду часу.

Купити спецодяг Emerton (Емертон) оптом і в роздріб і отримати консультацію щодо вибору можна в компанії Укрпрофзахист. Інтернет магазин «Укрпрофзахист» пропонує якісну робочу одяг виробництва європейської компанії Cerva (Чирва). Ви можете замовити і купити оптом і в роздріб спеціальний одяг з доставкою по м Київ і Україну.

Новости