Робота зближує. На кому одружуються порноактери (15 ФОТО)

  1. Олексій Маетний і Лус Абреу
  2. Джонні і Кисса Сінс
  3. Кіран Лі і Кірстен Прайс
  4. Рокко Сіффреді і Роза Карачіоло
  5. Мік Блу і Анікка Олбрайт
  6. Денні Ді і Софія Найт

Як можна терпіти чоловіка, який займається сексом з іншими жінками? Можна, навіть якщо це його основна робота, доводять героїні цієї добірки. Кого беруть в дружини найвідоміші порноактери планети, розібрався портал Woman.ru .

Олексій Маетний і Лус Абреу

Виходець із Санкт-Петербурга Олексій Маетний, відомий під псевдонімом Маркус Дюпрі, одружений на порноактриси Лус Абреу. Пара познайомилася на знімальному майданчику в 2015 році. Виходець із Санкт-Петербурга Олексій Маетний, відомий під псевдонімом Маркус Дюпрі, одружений на порноактриси Лус Абреу

Лус на 5 років старша за свого обранця. Пара одружилася в 2016 році. З тих пір порноактери разом не знімає.

Лус Абреу закінчила католицьку школу і отримала вищу освіту. Ще під час навчання дівчина танцювала стриптиз в барах. У цей період вона познайомилася з кількома порноактрисами, які порадили їй спробувати свої сили в цьому жанрі.

Дебютувала в кіно для дорослих Абреу в 2008 році. Знімається вона під псевдонімом Бріджит Бі. У 2012 році вона отримала порно-оскар в номінації «Найбільша недооцінена старлетка року».

У 2012 році вона отримала порно-оскар в номінації «Найбільша недооцінена старлетка року»

Олексій теж має кілька порно-Оскарів. Anwes писав, що в цьому році він отримав цілих чотири нагороди . Порно-оскари йому вручили в номінаціях «краща чоловіча роль», «найкраща сцена анального сексу», «краща сцена з подвійним проникненням» і «краща сцена в груповому сексі».

Порно-оскари йому вручили в номінаціях «краща чоловіча роль», «найкраща сцена анального сексу», «краща сцена з подвійним проникненням» і «краща сцена в груповому сексі»

Джонні і Кисса Сінс

Зі своєю другою половинкою порноактор Джонні Сінс познайомився в інстаграме. Кисса шукала чоловіка на одну ніч і вирішила написати Джонні. Так вони вперше зустрілися, а потім вирішили не розлучатися. Джонні порадив коханої спробувати себе в порноіндустрії. Тепер вони знімаються у фільмах для дорослих разом.

Невідомо, зареєструвала чи пара офіційно свій союз. Але Кисса всюди підписується прізвищем Сінс.

Крім зйомок у порно у пари є й інші захоплення. Вони подорожують по світу і ведуть влоги. Крім зйомок у порно у пари є й інші захоплення

Кіран Лі і Кірстен Прайс

Кірстен Прайс до зустрічі зі своїм чоловіком Кірані Лі знімалася оголеною для Playboy і інших чоловічих журналів. Познайомилася пара в 2011 році. Для Кирана це був перший серйозний роман. Кірстен Прайс до зустрічі зі своїм чоловіком Кірані Лі знімалася оголеною для Playboy і інших чоловічих журналів

«Я познайомився з нею, коли брав інтерв'ю на церемонії AVN Awards. Ми фліртували один з одним - пообідали, потім кілька разів сходили на побачення. Я з Англії, і я полетів додому. Через місяць Кірстен купила квиток на літак і прилетіла, щоб зустрітися зі мною. Через два місяці наших зустрічей я потрапив в аварію і опинився в лікарні з переломом щелепи та іншими травмами, і вона не відходила від мене. Я зрозумів, що вона - та єдина, кого я чекав, і ми разом вже п'ять років », - зізнавався порноактор.

Зараз у пари троє маленьких дітей.

Кірстен залишила фотосесії і стала, як і чоловік, зніматися у фільмах для дорослих. Однак обидва зізнаються, що найкращий секс у них не з партнерами по майданчику, а один з одним.

Однак обидва зізнаються, що найкращий секс у них не з партнерами по майданчику, а один з одним

Рокко Сіффреді і Роза Карачіоло

Порноактор Рокко Сіффреді одружений 1995 року в колишній «Міс Угорщина» Розі Караччоло. Вони познайомилися в 1993 році в Каннах. Через два роки вони спільно знялися у фільмі для дорослих.

П'ять років пара знімалася тільки разом. За цей час у них народився перший син. Потім Караччоло покинула порнобізнес і народила другу дитину.

У 2004 році з порноіндустрії пішов і Сіффреді. Але в 2009 році Рокко знову почав зніматися.

«Я запитав у своєї дружини і вона сказала, що це моя справа і тільки, воно не стосується її і дітей. І ще вона сказала: "Ти сам вирішив піти, ми тебе не просили. Так що якщо ти вирішив повернутися, просто повертайся "», - прокоментував своє повернення актор. «Я запитав у своєї дружини і вона сказала, що це моя справа і тільки, воно не стосується її і дітей

Мік Блу і Анікка Олбрайт

41-річний Мік Блу вже три роки одружений на 29-річній Анніке Елбрайт.

«Ми познайомилися в літаку на Сан-Франциско, куди летіли по роботі. Ми трохи поспілкувалися, але у Міка тоді була дівчина. Через кілька місяців ми вперше працювали разом, і секс виявився відмінним, і ми говорили про все - у нас виявилося багато схожих інтересів, але далі цього не пішло. Майже рік тому ми зіткнулися на фестивалі журналу "Новости відео для дорослих - 2013", і Мік відразу ж кинувся мене цілувати. Між нами летіли іскри, і він сказав мені, що вільний. З тих пір ми нерозлучні », - розповідала Аннеке журналістам.

З тих пір ми нерозлучні », - розповідала Аннеке журналістам

Дівчина прийшла в порно в 2011 році. До цього вона працювала техніком в лабораторії, отримала освіту в галузі молекулярної біології і бізнесу.

У вільний час Анніка захоплюється дайвінгом, катанням на конях і стрибками з парашутом.

У 2015 році Елбрайт і Блу отримали порно-оскари в номінації жіночий і чоловічий виконавець року відповідно. Вони стали першою подружньою парою, яка коли-небудь вигравала обидві нагороди одночасно.

Денні Ді і Софія Найт

Шотландський порноактор Денні Ді одружений на продюсера фільмів для дорослих і також колишній порноактриси Софії Найт. Познайомилися подружжя, як це традиційно буває, на зйомках.

Нещодавно сімейна пара в своєму інтерв'ю розповідала, що в реальному житті вони не дуже відрізняються від звичайних пар, які вдень працюють, а ввечері забирають квартиру, готують вечерю, дивляться разом фільми і лаються по дрібницях.

«Ми самі нудні люди на світі: цілими днями працюємо, а якщо видається вільний час, проводимо його будинку за банальність заняттями: дивимося телик, вечеряємо і лягаємо спати. А люди уявляють про наше життя таке! .. »- зізналася Софія.

Як продюсеру Софії доводиться дивитися на те, як її чоловік займається сексом з іншими жінками. Дівчина зізналася, що це складно.

«Це було непросто, але ми навчилися справлятися з цим, тому що любимо і довіряємо один одному. Ми завжди будемо разом, незважаючи ні на що. Мій чоловік щодня повертається додому, залишаючи дівчину і образ Денні Ді там, на знімальному майданчику », - стверджує порнозірка.

Новости