Робота в Ізраїлі, ТОВ

  1. Послуги для шукачів Послуги для роботодавців
  2. Сфера діяльності агенції
  3. Послуги роботодавця
  4. Додаткова інформація

Послуги для шукачів
Послуги для роботодавців

Перевірено Галузь: Пошук персоналу, HR Розмір компании: менше 10 співробітніків Сайт: Контактна особа: Вікторія Телефон: +380663749670 Місто: Дніпро Адреси: вул. Гоголя, 15, оф. 423

ТОВ «Робота в Ізраїлі» - один з лідерів консалтингових послуг на ринку праці. Ми надаємо інформаційні, консультаційні, організаційні послуги громадянам України, які бажають знайти роботу за кордоном. Основний напрямок нашої роботи - працевлаштування в Ізраїлі і в країнах Європи.

Сфера діяльності агенції

  • Будівництво, архітектура
  • Готельно-ресторанний бізнес, туризм
  • Медицина, фармацевтика
  • Робочі спеціальності, виробництво
  • Сфера обслуговування
  • Інші Сфера діяльності

Послуги Шукач

Ми готові запропонувати здобувачем більше 1000 вакансій в різних галузях діяльності:

Готельно-ресторанний бізнес

Аграрний сектор

Промислове виробництво

Будівництво

Медицина

Інші сфери діяльності

Послуги роботодавця

В нашій базі даних - тисячі резюме людей різних спеціальностей, які бажають знайти роботу за кордоном. Ми готові підібрати персонал для роботи в різних галузях економіки з урахуванням вимог роботодавця.

Додаткова інформація

За три роки нашої діяльності ми зарекомендували себе, як надійні партнери ізраїльських роботодавців та українських претендентів. За цей час ми організували працевлаштування 1500 українців.

Місія нашої компанії - надати кожному, хто цього потребує, можливість змінити життя на краще, розширити свої можливості, отримати чесне і гідну винагороду за свою працю.

Робота за кордоном - в країнах Європи та Ізраїлі - це ідеальна альтернатива праці за копійки, можливість досягти не тільки матеріальних цілей, а й побачити світ, спробувати себе в чомусь новому, отримати нові знання та навички.

Ми допоможемо вам знайти роботу до душі і здібностям з урахуванням ваших побажань, візьмемо на себе весь процес підготовки до виїзду в іншу країну, а також забезпечимо юридичну сторону працевлаштування за кордоном.

Розміщені вакансії 1

Новости