Роль води для нашого здоров'я

Як відомо, людський організм дорослої людини до 70% складається з води. Втрата лише кількох відсотків води в організмі негативно впливає на працездатність людини, а втрата 15-20% води навіть може привести до загибелі. Ось чому так важливо вчасно відновлювати достатню кількість рідини в організмі. Для підтримки нормальної роботи всіх внутрішніх органів дорослій людині необхідно випивати не менше 2 літрів води в день (30-40 грам на 1 кілограм ваги), а під час активних тренувань ця цифра значно збільшується.

4,7 5 1

Кількість випитої води відіграє важливу роль, але набагато важливішим для збереження Кількість випитої води відіграє важливу роль, але набагато важливішим для збереження   Вашого здоров'я є якість води Вашого здоров'я є якість води. Тільки вживаючи кристально чисту воду, Ви можете бути впевненими, що отримуєте тільки користь, без нанесення шкоди своєму організму. Багато хто звик пити воду з пластикових пляшок. Але чи впевнені ви в якості випивається води? Численні досліди і дослідження підтвердили, що бутильована вода не просто приносить мало користі, а й може бути небезпечна для здоров'я. Величезна кількість продаваних на території України вод в пластикових пляшках не відповідають усім вимогам до питної води, що підтверджують останні дослідження , Проведені академіком НАН України Гончаруком В.В.

Тому особливу увагу потрібно приділяти саме якості води, що випивається. Сучасні технології пропонують широкий спектр систем очищення води для домашнього використання. Існує безліч різних пристосувань і пристроїв, застосовуваних для очищення води і поліпшення її якості. Вони відрізняються технічними характеристиками, розмірами, продуктивністю, місцем установки і здатністю видаляти різні домішки з води. Але на сьогоднішній день кращими є системи, створені на основі зворотного осмосу. Тільки вони можуть гарантувати видалення всіх шкідливих хімічних сполук, органічних забруднень і неорганічних домішок, включаючи бактерії і віруси.

Завдяки двом передовим системи очищення води від Zepter International - Aqueena і Edel Wasser - ми маємо можливість пити чисту, корисну для здоров'я воду, таку, якою вона була задумана природою Завдяки двом передовим системи очищення води від Zepter International - Aqueena і Edel Wasser - ми маємо можливість пити чисту, корисну для здоров'я воду, таку, якою вона була задумана природою.

Aqueena є найпотужнішим пристроєм для очищення води, системою промислового стандарту для побутових потреб, завдяки високим технологічним можливостям.

Aqueena проводиться в Швеції, на сучасному заводі, який з 1989 року спеціалізується на виробництві фільтрів і систем очищення води.

Zepter пропонує три моделі Aqueena - Aqueena Basic, Aqueena і Aqueena Max.

Всі три моделі Aqueena складаються з:

• трьох попередніх фільтрів,

• протестованої мембрани зворотного осмосу,

• фільтра тонкої (остаточної) очищення з активованим вугіллям,

• автоматично закривається клапана подачі води,

• обмежувача потоку,

• системи захисту від протікань,

• світлового індикатора в формі краплі.

Всі три моделі є високоефективними системами очищення води, які усувають 95-99% всіх забруднюючих речовин з води.

Надзвичайно високу ефективність очищення і простоту експлуатації гарантує нова, випущена в 2011 році, система очищення води Edel Wasser, розроблена на основі найдосконаліших технологій Надзвичайно високу ефективність очищення і простоту експлуатації гарантує нова, випущена в 2011 році, система очищення води Edel Wasser, розроблена на основі найдосконаліших технологій. Система Edel Wasser випускається в 2-ух колірних варіантах: чорному і помаранчевому, так що Ви зможете вибрати той, який підходить Вам найкраще. Крім того, система Edel Wasser - дуже компакта, її легко розташувати навіть у найменшому приміщенні, встановивши прямо на невеликій поверхні столу (без спеціально виділеного простору під раковиною).

Edel Wasser від Zepter - це:

• 5-ти ступінчаста система фільтрації для отримання абсолютно чистої води

• технологія зворотного осмосу і функція безперервної подачі води

• наявність антибактеріальної системи

• застосування автоматичного регулятора внутрішнього тиску води, що дозволяє працювати без використання електричної енергії

• безшумна робота, компактність і ергономічність

Важко переоцінити роль води в нашому житті. У вас знайдеться кілька хвилин і півсклянки води ... для себе?

Приїжджайте на безкоштовне тестування води в офіси компанії Zepter і дізнайтеся, яку воду п'є ваша сім'я.

Ви можете вже сьогодні дізнатися, яку воду ви п'єте, без будь-яких інвестицій з Вашого боку! Компанія Zepter проводить безкоштовне тестування води за лічені хвилини!

Попередній запис за номером інформаційної лінії Zepter: 0-800-505-880

Пийте здорОво - живіть довше! Системи очищення води від Zepter змінюють якість вашої питної води - і якість Вашого життя! Просто пийте і насолоджуйтеся!

Більш детальну інформацію Ви можете отримати на сайті компанії www.zepter.ua

на правах реклами

Але чи впевнені ви в якості випивається води?
Для себе?

Новости